Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם ..

בבעלותי כחודש סוזוקי ליאנה 2005 אוטומט ,

היום אחרי נסיעה של 30 דקות בערך הגעתי לכיכר ואז כשאני בולם הרכב נכבה פתאום זאת פעם ראשונה שקורה, אין מנורות שדולקות.

לפני כשבוע בהתחלת נסיעה הרגשתי שהרכב קפץ כלומר כמעט נכבה אבל הכל היה בסדר..

מה יכול לגרום לזה??

תודה

פורסם

במה זה מלווה? יש לך קפיצה\ ירידה חדה של סל"ד או לחילופין האוטו מתנהג מוזר לפני?

מתי נעשה טיפול 10K אחרון?

הצעה שלי כרגע, תן לרכב את ה5 ~10 דקות שלו להתחמם לפני נסיעה ותראה עם הבעיה חוזרת על עצמה, לפעמים הדברים הקטנים האלו עושים את ההבדל.

פורסם

נשמע כמו בעיה חשמלית ספורדית/תקלה במשאבת דלק/ניתוק של קודן או מיגון אחר.

מומלץ לטפל במהירות לפני שהרכב יתכבה ומישהו יכנס בך מאחור זה לא יהיה ממש נעים ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האוטו היה חם כי זה קרה אחרי נסיעהשל חצי שעה בערך והרכב היה ממש בסדר אפילו לא הרגשתי רק כשלא הגיב וההגה נהיה קשה אז ידעתי,לגבי טיפול אני מתכוון להעביר אותו שבוע הבא למרות שהאישה שקניתי ממנה אמרה שבספטמבר עבר טיפול

פורסם

בעייה ידועה בסוזוקי ליאנה, גם לי ולמספר אנשים נוספים שאני מכיר ובעלי ליאנה זה היה.

הפתרון שפתר לי את הבעייה היה ניקוי של המצערת.

לחלק אחר מהאנשים החליפו חיישן חמצן ו/או ניקוי מזרקים.

• תוכן חדש...