Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החודש נוכחתי לראות כי סלקום הוסיפו לי עשרה שקלים לחיוב החודשי על האינטרנט.

לאחר בירור גם עם *123 וגם עם המרכז שירות, נאמר לי שהם החליטו להעלות את מהירות הגלישה בפלאפונים מ-1 ל-1.5 מגה (תודה ממש) והם חייבו את כל הלקוחות בתוספת הזאת.

שאמרתי להם שאני ממש לא מעוניין ב"שדרוג" הזה הם הסבירו לי שאין אפשרות לחזור למהירות הישנה ואם אני רוצה אני יכול לבטל את האינטרנט לגמרי.

יש עוד לקוחות פה שנתקלו בזה? ואולי אפילו הצליחו לבטל את התוספת?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יאומן, בהחלטה נשמע ומריח ומרגיש כמו סחיטה לכל דבר. או שתשלם מה שאמרנו לך בלי ששאלנו אותך או שלא יהיה לך בכלל.

הייתי ממליץ לך לבדוק את ההסכם של התוכנית שלך, אם יש שם משהו לגבי זה.

כמו כן לעניות דעתי, ישנו איזה חוק שהם חייבים ליידע אותך לפני שינוי בתוכנית או משהו בסגנון, שווה לראות אם זה תקף במקרה הזה.

במקומך? ממשיך עם זה עד לשימור לקוחות, בראבק, על הפרנציפ של הרגשת הסחיטה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

על דבר כזה הייתי מתנתק מהם במקום. (אני כבר התנתקתי מהם למזלי)

גועל נפש ושווה ליידע את YNET ואת התקשורת על זה, הרבה מטעמים יצאו מזה.

חג שמח :-)

פורסם

אין מה לדווח ל-YNET - הסיפור מוכר וידוע כבר כחודש-חודשיים.

עשה את החשבון שלך - אם תבל תנאים יותר טובים בחברה מתחרה (או אפילו בתוכנית אחרת בסלקום) - עבור אליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז רד למהירות הנמוכה יותר (0.5 מגהביט נדמה לי) ושלם אפילו פחות ממה ששילמת קודם.

אם יעשו לך בעיות עם שינוי התוכנית אז תודיע להם שזה לא מקובל שהם משנים לך את ההסכם בלי להודיע בכלל ומצד שני לא מאפשרים לך לבחור בחבילת גלישה שיותר מתאימה לך.

אם יעלו לך על העצבים אז תעבור לרמי לוי (אם אתה מדבר מעט) או חכה ~חודשיים למפעילות נוספות ואז נראה את סלקום גיבורים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בחיוב האחרון שגבו ממני הסכום היה כמסוכם...

לא קיבלתי עדיין את החשבונית עצמה אבל באשראי אני רואה כמה ירד מה25/03

אתה מדבר כבר על תרגיל חדש באפריל?

Confidence In Motion

פורסם

עד עכשיו לא שילמתי כלום על האינטרנט, זה היה חלק מחבילה...והחיוב על האינטרנט עמד על 0.

הבעיה היא שאם אני עוזב את סלקום, אני בספק אם אני יקבל את אותם תנאים, החבילה עולה לי אחרי השינוי 140 שקלים כיוון שעשיתי ניתוק-זיקה דרך סלקום (קניתי גלקסי באופן פרטי).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בהנחה שיש לך את הקבלה על המכשיר אתה יכול לעבור לחברה אחרת (למשל אורנג' לאחת מחבילות הקליר) ולעשות ניתוק זיקה באותה מידה.

לחלופין בדוק על מה בדיוק חתמת בהסכם ההצטרפות שלך, ואם הכנסת חיוב עבור גלישה (כשבהסכם כתוב שהגלישה כלולה) עומדת בתנאי ההסכם.

לחלופי חלופין תתעקש לא לשלם מעבר להסכם ותגיד שלא אכפת לך לקבל 0.5 מגה אבל שלא יחייבו אותך שקל יותר מ140 ש"ח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...