Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפוליסה נשלחה לבדיקה לחתמים שעבדו איתי בזמנו, התשובה תארך כמה ימים.

ככה לא בונים חומה

את ההתייעצות ,הבדיקה ,הארות ,הערות וכו' היה צריך לעשות כבר מזמןןןןןןןןן

ואז להביא פוליסה מתאימה.

טוב נקווה שהפוליסה תעבור את הבדיקה ואפשר יהיה להתקדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש יועץ של הרשות שבדק והפוליסה עומדת בדרישות החוק והתקנות לטעמו. נעשו דיונים קודם ואף הועברו הערות מצידנו.

אבל, זה שהיא עומדת בדרישות החוק - עדיין לא אומר שהיא טובה לספורטאים.

עדיין לא אומר שאין בה בעיות (למשל: כבר ראיתי בעיית כמות אירועים למשל בספרינט - למשל אין כיסוי לאירועי ספרינט במסלול סגור). חלק מהבעיות הועלו בעבר ורק כעת משנחשפה בפניי הפוליסה - אני מגלה שלא תוקנה כבקשתינו. אני לא מאמין שניתן יהיה לשנות אותה כעת ולכן אנחנו בבעייה - האם להתחייב למשהו שברור לנו שהוא פחות טוב או לא.

בקיצור - לפחות בכל מה שקשור לספרינט, פעם אחר פעם אני מגלה שאני זוכים ליחס "שונה" בלשון המעטה.

אלון

פורסם

שאלת תם,

מדוע לא לארגן אירוע ראשון (או שני או עונה שלמה) ללא קהל? דבר שיוריד את הסיכון לאירוע ביטוחי כפי שקראתם לו?

זה לא שהקהל אמור לממן משהו מהתקציב של העמותות האלו.

אם כבר ללכת על ביצים בעונה הראשנה , אז עד הסוף...

פורסם

אלון

מי שקרא את השרשור עד עכשיו ( לפחות אני )קיבל את הרושם שלפתע נחתה עליכם מאי שם פוליסה עלומה ומסתבר שלא.

והאם אז היא נבדקה על ידיכם או על ידי מומחי ביטוח מטעמכם?

ותפסיק לחשוב שלילי תתחיל לחשוב חיובי .

לידיעתך במסלול סגור הביטוח צריך להיות של בעל המסלול .

האויב הגדול ביותר של הטוב מאוד הוא המצויין.

RoyCo

רעיון טוב אבל לא טוב

בלי קהל לא יבואו ספונסרים

ומה על בעלי התפקידים כמו מרשלים , מי יכסה תביעה שלהם?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הסבר:

היו דיונים במשך חודשים (אחת לכמה שבועות בערך). לא הועברה פוליסה!!!!

הכל בע"פ. שלחנו הערות למסמכים בכתב.

אכן - אתמול - נחתה עלינו פוליסה!

הרשות מחזיקה בפוליסה כבר חודשים. יועץ שלהם עבר עליה. גם 2 התאחדויות ראו את הנוסח. מאחרים הסתירו.

למה? לאלוהים פתרונים.

זה שאדם פרנואיד לא מבטיח עדיין שלא באמת רודפים אותו!!!

במקרה הזה - העובדות ברורות - רוצים ממני התחייבות של עשרות אלפי שקלים לפוליסה שרק עכשיו הציגו לי. לפוליסה כרגע יש בה פערים בין מה שנאמר בע"פ לבין מה שמופיע בה.

אין לי ערבויות שאוכל להתחרות.

עכשיו תגיד לי אתה -

אתה מוכן, ישה, לשלם 50,000 ש"ח לביטוח לספורט לשנה וחצי (פחות שלושה חודשים שכבר חלפו) כשלא מובטח לך שתוכל להתחרות?

אלון

פורסם
שאלת תם,

מדוע לא לארגן אירוע ראשון (או שני או עונה שלמה) ללא קהל? דבר שיוריד את הסיכון לאירוע ביטוחי כפי שקראתם לו?

זה לא שהקהל אמור לממן משהו מהתקציב של העמותות האלו.

אם כבר ללכת על ביצים בעונה הראשנה , אז עד הסוף...

הצענו אלף פעמים לערוך אירוע פיילוט - טורפד כל פעם מחדש.

גם ברשות לא שיתפו איתנו פעולה בעניין זה.

אולי עכשיו - אירוע קצרין - זה יעבוד. (עם קהל - כי הפיילוט צריך להיות גם למארגניי האירוע ולסדרנים ולכל הזרועות)

אלון

פורסם

אלון

אני לא אמרתי לחתום בליינד לא ממליץ לחתום בליינד , ולימדוני שהחיפזון מהשטן.

להיפך כתבתי בדיוק מה הסדר ומבחינתי הביטוח לא היה נכנס לתוקף עד ששאר הדברים לא ערוכים ומוכנים .

ובלשונו של דני לחמם מנועים.

כמו ביטוח רכב רגיל , נכנס לתוקף רק כאשר רכשתי אותו והעברתי בעלות.

לכן אני תמה על ההתנהלות והיא לא מכוונת רק כלפי ההתאחדויות אלא גם כלפי הרשות.

ועכשיו לגבי הדיוק

תקנות הביטוח מכיר ?

ביטוח צד ג'

2. (א) הכיסוי הביטוחי מפני חבות בשל נזק גוף שנגרם לאדם שאינו נוהג ואינו נוסע בכלי תחרותי, בתאונה שאירעה עקב נהיגה ספורטיבית, יהיה בסכום כולל שלא יפחת מ–10,000,000 שקלים חדשים לתאונה ו–20,000,000 שקלים חדשים לתקופת ביטוח שנתית.

(ב) סכום ההשתתפות העצמית באירוע נהיגה ספורטיבית אחד שייקבע בכיסוי הביטוחי, לא יעלה על 5,000 שקלים חדשים.

(ג) תקנות משנה (א) ו–(ב) לא יחולו כאשר אירוע נהיגה ספורטיבית ומשתתפיו, מבוטחים על ידי בעל רישיון לפי סעיף 8 או 9 לחוק, בסכום כולל שלא יפחת מ–50,000,000 שקלים חדשים לאירוע נהיגה ספורטיבית ו–100,000,000 שקלים חדשים לתקופת ביטוח שנתית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ויכול להיות שאין סתירה בין השניים.

האויב הגדול ביותר של הטוב מאוד הוא המצויין.

ובתרגום לאידיש

גם אם זה לא מושלם אבל מכסה 95% מהפינות דיינו.

לומדים תוך כדי תנועה תרתי משמע ובעוד שנה משפרים על בסיס המציאות .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עוד פעם - ישה.

צא מנקודת הנחה שהביטוח טוב.

אני מוכן לשלם אותו. מישהו נותן לי ערבויות שאני אוכל להתחרות????

אם לא - אני לא משלם אותו.

פשוט.

אף אחד לא קונה מוצר בעשרות אלפי שקלים אם יש חשש גדול שלא יוכל לממש את המוצר.

כנראה שעל זה יפול הדבר ואנחנו נצטרך למצוא ביטוח אחר.

אני ממליץ גם להתאחדויות האחרות לעשות אותו הדבר - דהיינו, לקבל ערבויות מהרשות לנהיגה ספורטיבית ("הבטחה שלטונית") ואם לא - אז כהמלצתך, לעכב הכל עד שניהיה מוכנים (המדינה).

אבל, כל אחד שיפעל כמיטב הבנתו. - אני אעביר מכתב רשמי לרשות כבר מחר - ומבטיח - יפורסם גם פה.

אלון

פורסם

ככה לא בונים חומה

את ההתייעצות ,הבדיקה ,הארות ,הערות וכו' היה צריך לעשות כבר מזמןןןןןןןןן

ואז להביא פוליסה מתאימה.

טוב נקווה שהפוליסה תעבור את הבדיקה ואפשר יהיה להתקדם.

ישה!!

ככר נמאס לי לחפור,פוליסה הוצגה כבר ב2006, הרשות רצתה כסוי שאין לו אח וריע בעולם,המבטחים שהבאתי נסוגו מהדרישה המטורפת הזו,הרשות הביאה "מומחה" מטעמה שהמוטו שלו היה:" כוחות השוק ינצחו" משפט הזוי שרק הראה מה בקיאותו של ה"מומחה" בענף ספציפי זה.

ומכאן נסללה הדרך לכסת"ח, ולפתע פתרון גאוני, המצאה, זמנית המדינה תשלם 90% ביטוח,לא יודע ,חוקי? זמני? קבוע?

לא מעורה לא מביע דיעה.

אתמול פתאום צצה פוליסה כתובה,ביקשו ממני לעזור,שינסתי מותניים ,שלחתי את הפוליסה לבדיקה,עוד טענות?

כמה דיסאינפורמציה יש פה ,אלוהים

מירוצי מכוניות

פורסם

דני תחליט או שאתה מעורה או שאתה לא.

הפוליסה שהבאת בשנת 2006 שווה לתחת ( ותסלח לי על הביטוי הלא משפטי ) כי לא מתאימה לחוק ולתקנות הביטוח הנוכחיים.

את דעתך על המומחים אנחנו מכירים לא מהיום.

אבל מסתבר כי לא היית בסוד העיניינים וניהלו דיונים לגבי הביטוח העכשווי.

ואת מה שכתבתי כתבתי לגבי הזמן הנוכחי ולא לגבי זמנך שהוא לא רלבנטי.

ואכן מסתבר כי אכן נוהל איזו הידברות כדי להביא לפוליסה מוסכמת ושעונה לדרישות , דבר שלא היה ברור לפני שאני העליתי את שאלתי.

עכשיו נתת למומחיך לבדוק , נהדר. מקווה שימצאו כי היא מתאימה לדרישות החוק ועונה לדרישות הספורטאים והצופים .

חבל שאלה לא ראו את הפוליסה הנוכחית לפני X חודשים , תסכים איתי בכך, אני מקווה.

תודה רבה שלי נתונה לך מראש לכל פעולה שתביא לכך שלבסוף יהיה כאן ספורט מוטורי לכולםםםם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נכון היא שווה לתחת היום (היא שווה ל159 מדינות אחרות), ב2006 לא היו תקנות ולכן הכל היה קל יותר להבנה והשמה לו היו מתנהלים נכון.

הפוליסה הנוכחית כאמור הוצגה רק ביומיים האחרונים (למה?)

אני לא מעורה, התבקשתי לעזור ולבדוק עשיתי זאת.

לא קיבלתי תשובה פשוטה לשאלה איך המדינה בוחנת את נושא ההשתתפות שלה ב90% מגובה הפרמייה המטורפת שנכפתה ע"י ה"מומחים" בשנים הבאות.

אף התאחדות בישראל לא תוכל לשלם פרמיות כאלה בעתיד!!! גם לא נותני חסות.

דבר נוסף,הרי נושא היבוא עדיין סגור,אתם מדברים פה על ביטוח ונניח שיהיה ביטוח לשנה הראשונה מה תראה כצופה במסלול?

"אלטא קקרים" של מכוניות מהמאה הקודמת? להזכירך שהיבוא מוגבל לרכבים של עד 3 שנים מיום יצורם.

ספורט מוטורי?

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...