Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון 5 בנשר 30.3.2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמחנו אתמול להפגש לברכה והרמת כוסית לכבוד חג הפסח עם חברי המועדון (ועוד כמה שנהנו משתיה ועוגה חינם על חשבון המועדון "שלא נותן להם כלום"..:wink:).

כרגיל היה מפגש כייפי

P1050075.JPG

P1050076.JPG

P1050078.JPG

P1050077.JPG

P1050080.JPG

P1050081.JPG

P1050082.JPG

P1050083.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם
שמחנו אתמול להפגש לברכה והרמת כוסית לכבוד חג הפסח עם חברי המועדון (ועוד כמה שנהנו משתיה ועוגה חינם על חשבון המועדון "שלא נותן להם כלום"..:wink:).

כרגיל היה מפגש כייפי

הערה ממש אבל ממש לא במקום..........

בבעלותי BmW 518 1982

:-D.ואני מהמפגש הצפוני.:-D

פורסם

עדן אלימלך שלום רב !

בתור בעל איקונים וסמיילים רבים ומחייכים בחתימה, הייתי מצפה ממך שתראה את הסמילי בסוף התגובה של אולד קאר:-)

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
עדן אלימלך שלום רב !

בתור בעל איקונים וסמיילים רבים ומחייכים בחתימה, הייתי מצפה ממך שתראה את הסמילי בסוף התגובה של אולד קאר:-)

בברכה

צביקה

אתה יודע ליפעמים מילים דוקרות יותר מסכין. אז הסמילי לא ממש מעניין אחרי הערה כזאת.

בבעלותי BmW 518 1982

:-D.ואני מהמפגש הצפוני.:-D

פורסם

חג שמח לצפונים!

תודה על התמונות שלמה, יש תמורה :wink:

אני רואה שיורם התחיל לבדוק את הקרקע למסע הטרקטורים.

• תוכן חדש...