Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חבר מבקש רכב בתקציב הנ"ל

צורך שיהיה חסכוני

מראה צעיר

אמין

עדיף אוטומט.

בתאכלס מה שבן אדם נורמלי רוצה מהרכב שלו..שישרת אותו נאמנות ב5 שנים הקרובות +-

הרכב ישמש לנסיעה מרובה בעיר עם יציאות מחוצה לה מדי פעם, בעיקר נסיעה לעבודה חד"כ וטיולים מדי פעם.

אשמח לרעיונות

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

:wink: אני ממליץ על איביזה,אני עם הרכבים האלו שנים.

לדעתי הרכב אמין כל עוד מטפלים בו כמו שצריך,שמן מנוע איכותי ונוזל קירור G12 ...פרט לזה אין ולא היו לי הפתעות מהרכב. רק תדלק וסע( למרות שהיום זה יקר לתדלק :-( ) רכב אמין וקל לתחזוק .. יש ביד 2 אחת יפה ב25000 אדומה עם סאן רוף אם מעניין אותך

פורסם

ראיתי את הרכב הנ"ל ביד 2 נראה טוב ונראה מטופל טוב, אפשר לקחת כהמלצה.

יש אולי עוד המלצות?

קראתי שבאיזור ה 30 יש את הפנדה החדשה שנת 2007-8 והן מצויינות....

Opel Adam S 2017

פורסם

אם הנסיעה היא בעיקר בעיר הפנדה יכול להיות אופציה מעולה,קטנה ולכן קל להחנות אותה,מאוד חסכונית,יש לה גיר רובוטי מצד אחד זה אומר חיסכון כמו גיר ידני מצד שני הפעולה לא ממש חלקה כמו באוטומט,הרכב עצמו אמין וזול לתחזוקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...