Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מועד חידוש הביטוח שלי הוא מה-1 לאפריל כלומר, קרוב מאד.

לצערי, בשלוש שנים האחרונות יש על שמי שלוש תביעות (שתי תאונות וגניבת רכב) - לא כולן מאותה מכונית, אך כולן על שמי.

כעת, אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח מקיף. וזו בעייה, כי הרכב שווה 17 אלף שקל, שאין לי ביד במידה ונגנב.

יש עצה או המלצה למישהו?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שווה בכלל לבטח רכב כזה בביטוח מקיף?!

כמה עלה לך הביטוח השנה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שווה בכלל לבטח רכב כזה בביטוח מקיף?!

כמה עלה לך הביטוח השנה?

העניין הוא כפי שציינתי, שהרכב שווה 17 אלף. במידה וייגנב, לא יהיה לי סכום כזה, אלא אוכל לגרד רק כמה אלפים מאד בודדים...

פורסם

למה לבטח מקיף רכב בסכום כזה?

אלא אם אתה נהג ממש גרוע ויש סיכוי לטוטאלוס? או לחילופין אתה גר באזור מוכה פשיעה?

לשאלתך: אין אפשרות לבטח על שם בן משפחה?

פורסם
העניין הוא כפי שציינתי, שהרכב שווה 17 אלף. במידה וייגנב, לא יהיה לי סכום כזה, אלא אוכל לגרד רק כמה אלפים מאד בודדים...

בו, תענה על השאלה ונראה אם עושה חשבון כלכלי נכון, גם מבחינת זמינות מזומנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאיזה שנה הרכב?

כמדומני שיש חברות שללא קשר לרקורד התביעתי שלך לא מוכנות לבטח כלי רכב ישנים בביטוח מקיף כי לא משתלם להם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

העניין הוא שאני גר במושב, ויש כאן גניבות בלי סוף. כבר גנבו לי רכב פעם אחת, ולמזלי הוא היה מבוטח.

המדובר במאזדה לנטיס 1999 ואכן, יש חברות אחדות שמבחינתן הרכב כבר ישן מדי לביטוח מקיף.

לגבי שינוי האדם הרשום על הפוליסה - אשתי זה לא נחשב, כך הבנתי מהסוכן שלי. ולרשום את הרכב על שם אימי? אני אוסיף יד למכונית? קצת חבל לי.

פורסם
אלא אם אתה נהג ממש גרוע ויש סיכוי לטוטאלוס?

שווי הרכב כה17000 - כלומר כל תיקון מעל 8.5K ש"ח = טוטל לוס

וזו הסיבה שאף אחד לא רוצה לבטח אותך.

פורסם

יש לי סוכן כבר המון שנים. הוא באמת נלחם בשבילי תמיד. כעת אין לו מה לעשות, למרות שיש לי אצלו גם ביטוחי חיים, ביטוח דירה וביטוחים מקצועיים.

פורסם

כן :-o

להחליף לרכב יותר חדש ככה כולם יהיו מוכנים לקחת ממך כסףףףףףףףףףףף. והרבה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא בטוח שחייבת להיות יד נוספת בשביל שמישהו אחר יהיה בעל הפוליסה - תבדוק אפשרות זו. מכל מקום, כמו שאמרו, כלל לא בטוח שכדאי לבטח ביטוח מקיף רכב בסכום זה גם אם לא יהיה לך את הסכום בשלוף לרכב אחר. מאד תלוי בסכום הפרמיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה לא למגן פיזית את הרכב בעשירית מסכום הביטוח?

רב הסיכויים שמנעול דוושות בולט (שיראו לפני שמפוצצים את החלון) יעשה להם חשק לעבור לרכב של השכנים

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אפשר לרשום את הפוליסה ע"ש בן משפחה ולהצהיר שהוא יהיה אחד מהנהגים העיקריים. החיסרון - תביעה שתעשה תירשם על שמו, לא נעים...

אם במקרה אתה או מישהו מקרבה ראשונה אלייך עובד מדינה יש להם ביטוח מאוד מאוד אטרקטיבי שהם חייבים לתת לך בלי קשר למספר התביעות

• תוכן חדש...