Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאוד עזרת.

מצטער שאני קצת בררן אני פשוט הבנתי משהו אחר.

כשאני קונה חיווט לא איכותי מה שקורה זה שהחשמל עובר בצורה פחות טובה בגלל איכות הכבל, עכשיו בין היתר בגלל איכות כבל ירודה יכול להיווצר קצר או עליות מתח למינהם.

איפה טעיתי ?

הכל יעבוד בצורה מעולה ,זה כבל כמו שיש בכל מכשירי הביתי ,אם כבר תקנה כבל מציפוי 24 קרט :wink:

אתה לא צריך לדאוג קנה חיוט רגיל ותהנה בגדול.

סגור :smile:

יש לי שאלה שלא קשורה לנושא, עלות טבעות של 6.5" מ-5.25" תהיה גבוהה מ-100 שקל ?

הסיבה היא כי יש לי ברכב 5.25" ובאיביי יש טבעות ב-100 שקל מברזל שמותאמות במיוחד לרכב, אז להזמין אותן או לעשות אצל המתקין ?

אצל המתקנים או לנגרים מעדיפים לעשות טבעת מעץ פחות כסף וקל .

אם תרצה להזמין טבעת מותאמת אפשרי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא שמת לב העניין המרכזי פה הוא העלויות :)

השאלה הייתה לגבי העלות, יעלה לי יותר זול לעשות אצל נגר פה בארץ או שעדיף להזמין את הטבעות במאה שקל ?

תודה רבה !!!

פורסם
אל תשמע לאנשים האומרים "קנה את זה, זה מספיק לך)

אתה בכיוון טוב, רוצה דברים טובים ואיכותיים, שבסופו של דבר בעתיד כשתשדרג רכיבי מערכת, לא תתצטרך שוב פעם להתעסק בחיווט, ופשוט תחליף חלקים ותשתמש בתשתית מוכנה וטובה.

זאת רק דעתי.

+1

אני חושב שקמצן משלם פעמיים. ממליץ לבדוק גם חברה בשם knukonceptz. עדיף לשלם קצת יותר מאשר לקנות זבל.

זאת דעתי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

השאלה הייתה לגבי העלות, יעלה לי יותר זול לעשות אצל נגר פה בארץ או שעדיף להזמין את הטבעות במאה שקל ?

תודה רבה !!!

אשמח לתשובה.

ובנוגע לחיווט, לאחר שראיתי שבגלל שהרכיבים שלי הם בינוניים מינוס והחיווט לא יעשה הבדל, נזכרתי שאנחנו מחליפים רכב בתדירות גבוהה יחסית (3 שנים ואנחנו כבר שנתיים עם האוטו) ואני לא רואה את עצמי מתחיל לפרק את האוטו בשביל להוציא חיווט, אז אני מעדיף לקנות חיווט פשוט ובאוטו הבא כבר לשדרג מערכת ולקנות חיווט רציני.

תודה וכולם ואשמח אם תענו על השאלה בציטוט !

פורסם

תודה רבה !!!

DIY הכי זול!:mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם
DIY הכי זול!:mm_yeah: :mm_yeah:

אין לי מושג איך לעשות את זה, אני מעדיף לתת לאיש מקצוע במקום לעשות את זה לבד.

תודה על התגובה.

פורסם

חיפוס ב GOOGLE יכול תמיד לעזור. צריך ג'קסון,MDF ו 2 ידיים. לי אישית חבל לשלם אל כלום 100 שח. יכול להיות לא יוצא לי ישר כמו במגרייה,אבל זה לא כל כך מפריע לי אישית

פורסם

באתי לנגריה, תמיד יש להם פח זבל שזורקים שם הההההמון חומר גלם בגדלים שונים, מצאתי פלטה של 200X70 ממש חתיחה חבל על הזמן, קח ג'קסון וקדימה ללמוד.

אחרי 10-20 ניסיונות היד שלך תהיה יותר מדוייקד מCNC. :-D:-P

פורסם

גם לא צריך לעשות עיגולים פלס, אתה לא שם אותם בתערוכה או משהו, הרי בסופו של דבר זה נכנס בין דלת לפלסטיק. מאה שקל עדיף לשלם על משהו אחר. אבל כל אחד ושיקולים שלו.

• תוכן חדש...