Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי פונטו גרנדה לפני שבוע ואני מרגיש שהמנוע רועד. מגישים את זה בעיקר בעמידה ברמזור או בהתנעה בבוקר. מה יכולה להיות הסיבה לרעידות האלה. ההרגשה האישית שלי היא כאילו משהו לא עובד בתיאום המנוע.

אשמח לשמוע את חווץ דעתכם.

• ספונסר פורום
פורסם

איזה שנה הרכב וכמה ק"מ הוא עבר? האם הסל"ד יציב בזמן הרעידות או שהוא קצת משחק ("לא עגול")?

מאיזה איזור את/ה בארץ?

פורסם

היי עזרה.

הרכב שנת 2008 פונטו גרנדה. עבר 74.00 ק"מ. גיר ידני. הסל"ד לא נראה לי משחק. פשוט מההרגשה האישית שלי נראה כאילו אחד הפלגים לא מתפקד אבל לא בטוח בזה. אני גר בנתניה. יכול להיות שהכויל שלו לא בסדר??

תודה רבה.

פורסם

בדיקת פלאגים זו בדיקה פשוטה ואני בטוח שהמוסך לא יגבה עליה כסף.

במידה ויש לך חוש טכני וסט כלים אתה מוזמן לעשות חיפוש באינטרנט ולצוד מדריך לפירוק הפלאגים ולהעלות תמונות פה לפורום (ואז נוכל להגיד לך אם זה מקור הבעיה).

פנה ליואל ממוסך הלב, אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך עם הבעיה.

לפי הנתונים שפרסמת אני דווקא הייתי שם את הכסף על תושבות מנוע עייפות.

בכל אופן אל תשכח לחזור לעדכן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פעם הייתה לי תקלה דומה ברנו טווינגו, לאחר בדיקת המוסך הוא החליף חיישן שאני לא זוכר איך הוא נקרא. תפקיד החיישן לווסט את הטורים בהתאם לחום המנוע (כלומר כשהאוטו קר להעלות את הטורים ואח"כ כשהרכב מתחמם לטמפרטורת עבודה להוריד את הסל"ד בהתאם, עד הנקודה הכי נמוכה שאפשר שהאוטו לא רועד בה).

שווה בדיקה, אם זאת הבעיה ניתן לפעמים לכוון מחדש את החיישן ואם לא אז להחליף.

• תוכן חדש...