Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הגיעה לאוזני מידע מהימן שלפני מספר שנים הסתובב בארץ קיט טורבו מקורי לטויוטה יאריס T SPORT. הקיט הובא ע"י יוניון מוטורס ולמיטב ידיעתי הותקן ביאריס אחת אשר נמכרה לבעלים הבאים ללא הקיט והוא פורק ואוחסן.

כל מי שיודע איזה פרט על הסיפור הזה ואיך למצוא את הבעלים הנוכחיים של הקיט - הפורום או תיבת ההודעות הפרטיות שלי ממתינה למידע :wink:

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, מזאת אומרת קיט מקורי?

בחו"ל קיימת יאריס ts עם טורבו שמגיע מהייצרן? אם כן, אתה בטוח שמדובר על מנוע זהה? מכלולים זהים?

Got To love It

פורסם

אכן כן. היאריס דור I נמכרה בשווקים האסייאתיים כ Toyota Vitz. ה Vitz RS היא המקבילה ליאריס TS, והמצ'וגעים ביפן הוציאו לה קיט טורבו מקורי ובמהדורה מוגבלת שמספק 150 או 160 כ"ס. מי שמעניין אותו מוזמן לחפש בגוגל Toyota Vitz RS Turbo.

עם זאת אני זוכר משהו גם על יאריס TS טורבו 5 דלתות שהגיעה באיזשהו שלב לאירופה אבל אני לא יודע מה ההבדל (אם בכלל) בינה לבין ה VITZ RS.

המנוע זהה כמו גם יתר המכלולים המכניים. צריך לעשות שיעורי בית בנושא הצמות והמחשבים.

איתמר.

vitz3.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שאני מכיר יאריס טורבו נמכרה אך ורק ביפן, אבל מה שעשו באירופה(מאחר ואין כל הגבלה לשפר את הרכב) ייבואו קיטים כאלו מיפן וגם מספר חברות הוציאו קיט ייעודי לרכב.

אם כבר אתה מדבר על טורבו, היום מישהו הצחיק אותי ברמזור כשאמר "מה זה זה טורבו הרכב הזה" עניתי לו "לא", אז הוא שאל "אז מה זה ה-T הזו, זה טורבו". :)

איתמר, אם אתה מאתר את הקיט מה ברצונך לעשות איתו? o_O

נ.ב

ביוטיוב מסתובבים להם סרטונים מלפני כמה שנים של יאריס משופרת ל 400 כ"ס. אז פוטנציאל יש לאוטו :)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

בדקתי עכשיו ואכן זכרתי נכונה שבאירופה נמכרה בזמנו גרסת 5 דלתות של היאריס TS בגרסת טורבו מקורית והיא אפילו נראתה לא רע.

מה אני רוצה לעשות עם הטורבו? לפרק את המניפה ולהתקין אותה כמאוורר על הדשבורד. יקר הדלק, אין כסף למזגן.

איתמר.

350z_owv25.jpg

350z_5c4ww.jpg

פורסם
בדקתי עכשיו ואכן זכרתי נכונה שבאירופה נמכרה בזמנו גרסת 5 דלתות של היאריס TS בגרסת טורבו מקורית והיא אפילו נראתה לא רע.

מה אני רוצה לעשות עם הטורבו? לפרק את המניפה ולהתקין אותה כמאוורר על הדשבורד. יקר הדלק, אין כסף למזגן.

איתמר.

חחחח ברור שזו לא המטרה, אבל בהנחה שאתה משיג קיט כזה מי יאשר לך אותו?

הנה הסבר איפה באירופה כן נמכרה הגרסה הגודשת.(שוויץ, שוודיה, פינלנד)

http://www.yarisworld.com/forums/showthread.php?t=5060

2008 AUDI S3

פורסם

לא יכול לעזור לגבי הקיט הנ״ל, אבל זה הזכיר לי את ה - TS הזהובה שנסעה עם קיט סופרצ׳רג׳ר.

יצא לי לדבר עם הבעלים הנחמד פעם בר״ג, טען שהקיט כ״כ פשוט שהוא הרכיב אותו לבד בבית :shock:

פורסם

לחטיבת הספורט האירופאית של טויוטה היה פעם קיט סופרצ'ארג'ר ליאריס TS שהוציא ממנה 140 כ"ס. המחיר היה מופקע והחברה נסגרה לפני כמה שנים. צירפתי את הברושר שלהם.

הקיט הגיע עם הוראות הרכבה מפורטות ואני נוטה להאמין שעם קצת אקרובטיות ניתן היה לעשות את ההסבה גם ללא מוסך.

יש גם קיט סופרצ'ארג'ר של חברת Blitz רק שהמחיר... איך נאמר... :? (+ משלוח + מיסים + לך תסביר למשרד התחבורה מה זה).

איתמר.

pdf_9200.pdf

פורסם

תנסה להזמין את הקיט בחלקים וכל פעם תגיד להם שזה לפרוייקט גמר של תואר בהנדסת מכונות ;)

2008 AUDI S3

פורסם

ה - VITZ - בדיחה בגרמנית . (נכתב עם W, נשמע אותו ויטץ ) בטח לא נמכר בשם זה באירופה.

כמו שהפג'רו - פחרו - ציפור, מאונן בספרדית נקרא שם מונטרו.

פורסם
אכן כן. היאריס דור I נמכרה בשווקים האסייאתיים כ Toyota Vitz.

אסייאתים. באירופה היא נמכרה כיאריס ובארה"ב ואוסטרליה כ Toyota Echo.

איתמר.

• תוכן חדש...