Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo S80 T6 2001 התחממות, רדיאטור קטן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי הרכב הנ"ל, ולפי מה שהבנתי מהמוסף יש בעייה עם הרדיאטור הקטן, אם ככה קוראים לזה והבנתי נכון.

השאלה איך החלק נקרא בשפה המקצועית, כי ארצה לבדוק לייבא אותו מחו"ל.

שאלה שנייה איפה בדיוק הוא יושב ?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אם אתה מרים את השטיח שבצד הנהג ורואה שלולית מיים או צבע ירוק על הבד ככול הנראה מדובר על הרדעאטור חימום יש להם נטייה לנזול , אצלי כאמור הייתה לי את אותה הבעיה באותו הרכב , פשוט ביטלתי אותו ואני משתמש שממש קר בחימום במושבים ... במידה ותבחר להחליף אותו אז שתדע שהרדיאטור שאני מדבר עליו אינו יקר אלה העבןדה שהיא בעצם פירוק של כל הדשבורד..

פורסם

אם אני לא טועה לבטל אותו זה עניין של צינור לא שלומי?

ותהיה בטוח קודם שזו הבעיה לפני שאתה עושה משהו סתם...

ההשלכות נראה לי שלא יהיה לך חימום ברכב

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

שלום רב

למרות המונח הלא "ספרותי " רדיאטור קטן .אני מאמין כי מדובר במצנן קולר קירור של המנוע ( שמן -מים ) הוא נמצא על המנוע ונראה כרדיאטור בגודל של כ15 סמ (כלומר קטן ) .

האם יש לך ערבוב שמן מים ברכב

• תוכן חדש...