Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחברי הפורום שלום רב.

היום החלטתי שאני מחבר כבל אודיו לטייפ של הרכב שלי Hyundai Trajet, הוצאתי את הרדיו והלחמתי אליו את שלושת הפינים למקומות המיועדים (בדקתי לפני ההלחמה) (הפינים: AUX GND, AUX RIGHT IN, AUX RIGHT IN). אחרי ההלחמה ניסיתי להדליק את הרדיו אך הוא לא נדלק, זוהי הבעיה הראשונה והשולית.

אחרי כמה נסיונות להדליק את הרדיו התייאשתי ורציתי לעזוב את האוטו אבל אז ראיתי שהנעילה המרכזית לא עובדת כלומר השלט לא סוגר את החלונות הדלתות והכי חשוב לא מפעיל את האזעקה.

כשרציתי לנסות מחדש ראיתי גם שהקודן לא מבקש בכלל להקיש את הקוד ונותן לי להתניע חופשי.

חשוב לציין שכשאני מכניס את המפתח ומסובב חצי סיבוב הכל נדלק כרגיל הטלפון והלוח מכוונים ופה צצה עוד בעיה... כל פעם שאני מפעיל חצי סיבוב המזגן נדלק לי גם.

אני ממש לחוץ שדפקתי משהו רציני באותו אבל לא מצליח להבין מה כבר יכולתי לעשות לאוטו כשרק הלחמתי כמה חוטים לרדיו.

פרט נוסף, כשהתחלתי להלחים לא שמתי לב שהרכב דלוק ובאחת הנגיעות עם המלחם יצא איזה גיץ מהרדיו ואז יש כיביתי את האוטו.

בבקשה אשמח מאוד לתגובות מהירות.

בתודה מראש.

אלי.

פורסם

כמו שכתוב בדף הראשון של ספר הבישול המרוקאי:

קודם כל תירגע.

כולה כנראה שרפת פיוז. חפש נאת הנתיך של ACC או RADIO (לפי הסכמה על מכסה התיבה או בספר הרכב) והחלף אותו באחד זהה (מבחינת AMP) אך תקין.

הקודן נותן לך להניע חופשי כי לא הוצאת מפתח מהסוויץ' למספיק זמן.

תן לו 5 דקות עם סוויץ' סגור לגמרי- הוא ינעל חזרה. אל דאגה.

המזגן לא נדלק בלי המנוע. מקסימום המפוח שלו. בחלק מהרכבים זה תקין. כבה את המפוח ע"י הסטת מתג המאוורר ל-0.

לא רק שלעולם לא מבצעים עבודות כשהרכב מונע, אתה אמור לנתק את הקוטב השלילי של המצבר לפני שאתה נוגע בחשמל של הרכב.

בפעם הבאה זה יכול להסתיים בהוצאה רצינית עבורך.

מה ניסית לעשות שם? לא יותר פשוט להביא קונקטור AUX בשני דולר מאיביי? :)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

natco תודה על התגובה קודם כל

בקשר לאיך עבדתי לא המנוע היה דלוק רק הסוויץ של המפתח ונכון גם זה היה טיפשי מצידי, אם זה משנה את התשובה...

לגבי המזגן נכון רק המפוח נדלק. אצלי ברכב זה גידיטאלי ואיך שאני מוסבב את הסוויץ הוא נדלק (ניסיתי כ-15 פעמים) וכל פעם אחרי שכיביתי מקודם הוא נדלק שוב. (לא היה ככה לפני ההתעסקות שלי)

ולגבי הנעילה המרכזית לא הגבת כלל. גם כשלא הייתי נועל מהשלט, הייתי נועל מהכפתור בדלת או עם המפתח זה היה נועל את כל הדלתות והחלונות ומפעיל את האזעקה ועכשיו סגרתי הכל ידני ולא נדלקה האזעקה.

האם כל הבעיות האלה יכולות לנבוע מפיוז שרוף של הרדיו??

פורסם

בהמשך לשאלתי, בדקתי את כל הפיוזים וכולם תקינים.

מצאתי את העמוד הזה שמתאר בעיה זהה לזו שלי: hyundai-forums.com/138-trajet-forum/110547-trajet-internal-lights-radio-clock.html הבעיה היא שלא הבנתי בדיוק מה הבחור שם הוציא וחיבר בשביל לפתור את הבעיה.

אשמח אם מישהו יסביר לי על איזה רכיב הוא מדבר.

• תוכן חדש...