Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רצים להחליף את המשפחתית , יש לנו טויוטה קורולה שנת 2004 , אנחנו נוסעים בסביבות ה16 ק"מ בשנה , רוב הנסיעות הם של אדם אחד מקסימום 3 ברכב ופעם בשבוע בערך עם כל המשפחה .

יש לנו גם טויוטה פריוס ככה שאין בעיה שיהיה מכונית אחת קטנה לעיר ואחת לנסיעות משפחתיות , מבחינת המרחב הפנימי אנחנו מוכנים להתפשר על אוטו צפוף שימלא את הדרישות .

הנהגים בקורולה הם אני (נהג צעיר) ואמא שלי .

עכשיו כמעט לקחנו פולו (גרסת ה1.4) עד שראינו את הכתבה הזאת: תורידו רווחים מהWWW זה לא נותן לי לפרסם קישור .

w w w .ynet.co.il/articles/0,7340,L-4177876,00.html

אנחנו עדיין שוקלים את הפולו אבל מולו עלתה המתמודדת קיה פיקנטו שנראה על הדף שהתמורה שווה מאוד למחיר .

הדרישות וסדר העדיפויות הם :

1. צריכת דלק נמוכה

2. שלא יצטרך תחזוקה שוטפת , רק טיפול שנתי או פעם ב 10K ק"מ

3. ירידת ערך לא משמעותית

4. שלא נצטרך לסחוט את הגז בשביל לקבל כוח נסיעה .(הכי פחות קריטי מבחינת הדרישות מהאוטו)

פורסם

קיה פיקנטו היא מכונית נחמדה מאוד אך בעייתית מבחינת זמני האספקה. חוץ מזה, גם מבחינת ביצועים היא לא מלהיבה במיוחד ואין בכלל מה להשוות בין הביצועים שלה לביצועים של ה-TSI+DSG.

הפולו היא מכונית מצויינת לדעתי אבל כל עניין הגירים הרובוטיים כפולי המצמדים של פולקסווגן הוא סימן שאלה לטווח הארוך. בשנתיים-שלוש הקרובות סביר להניח שהכל יהיה בסדר, וגם אם לא יש אחריות. מה יהיה אחר כך? לא נראה לי שמישהו יודע להגיד לך בוודאות או מוכן לחתום לך על זה. אם אתה מחפש "ללכת על בטוח" יש מכוניות נוספות בקטגוריה, המתבססות על טכנולוגיות ותיקות ומוכרות יותר. יש קיה ריו חדשה, יש טיוטה יאריס חדשה, יש הונדה ג'אז... בקיצור, יש עוד מכוניות מלבד הפיקנטו והפולו שיכולות להתאים לדרישות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התכוונתי לDSG הרגילה לא TSI , תודה בכל מקרה עזרת לי ואני אשמח אם מישהו יציע לי אוטו אחר בקטגוריה , תקציה עד 85-90 אלף , היאריס והריו החדשות קצת מעבר לזה .

פורסם

אבל פולו עולה יותר מהתקציב שכתבתה, הוא באותו מכיר כמו טויוטה יאריס - דגם הכי פשוט (Trendline) עולה 103,990. שזה ב25000 יותר מפיקנטה. ככך שאי אפשר להשוות אותם באמת. פיקנטה ניראת לי אוטו הכי טוב בקטדורית מיני, אבל פולו הוא סופר-מיני, קטגוריה אחרת לגמרי. אז איפה השגת פולו במחיר של פיקנטה?

• תוכן חדש...