Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה על עזרתכם יש אנשים שאין להם לאן לפנות חוץ מלאנשים היקרים שעוזרים ללא שום תמורה בפורומים אני מעריך אתכם ומוסר לכם את תודתי הרבה.

לפני כחודש נגנב לנו גולף 2005 קיבלנו מהביטוח 55 אלף שח.

עכשיו אנחנו מעוניינים לקנות אוטו זול יותר (30 אלף)

כמו שכתבתי מקודם היה לנו פולקסווגן, לפני שבאתי לפה הסתכלתי קצת על מכוניות ולא יודע אני מרגיש כל אוטו כמו קרטון או משהו מגעיל כזה לא רציניים כמו פולסווגן אם יש משהו שדומה בחוזק שלו במשקל ובמחיר הזה זה יהיה מעולה.

דרישות רק שלא ישתה יותר מדי דלק ויהיה בסדר.

האוטו ינסע בדרך כלל בעיר משכונה לשכונה לא יהיו יותר מדי נסיעות ארוכות רק פעם ב...

אוטו מיני כזה יהיה עדיף מאשר אוטו גדול כמובן. ושיהיה אוטומט למרות שגם גיר אפשרי עדיף פשוט אוטומט

אני חושב שזהו, אם דרושים עוד פרטים בשביל לעזור אני אשמח אם תגידו לי אילו.

שוב תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

אם אתה אוהב את המכוניות של פולקסווגן ורוצה עוד אחת,ואתה אומר שאתה מעדיף רכב קטן יותר מהגולף, אז בתקציב שלך תוכל למצוא פולו משנים 03-04 ואפילו להשאר עם עודף.

הרכב אמין וחסכוני למדי, אחלה רכב לנסיעות עירוניות.

V5

פורסם

גם שנראה לי שהפולו פחות גניבה מהגולף.

חבל שלא עשו לו כספת איתוראן על המחשב רכב, הוצאה של 500 ש"ח והייתם חוסכים את הכאב ראש של לקנות חדש, והיה לכם את שלכם. אצלינו בשכונה גנבו הרבה גולפים, אבל רק את אלו שלא היה להם הגנת כספת של איתוראן למחשב רכב.

גם האוקטביה שלי נגנבה בגרירה לכפר ערבי, והם לא הצליחו לגנוב אותה הלאה בגלל הכספת, עד שאיתוראן הגיעו עם כוחות משטרה, לפי מערכת האיתוראן שמותקנת אצלי.

היה לי הוצאה של כמה אלפים לתיקונים, אבל זה שווה כי אני יודע שהאוטו שלי שמור, ולא צריך להתחיל לחפש אוטו חדש.

וגם שהגנבים הערבים לא קיבלו את האוטו בשביל חלקים למכור, שזה מאוד חשוב.

אם יהי הלכם שוב גולף, תעשו איתוראן. למרות שיש 10% סיכוי שהם עדיין יצליחו לגנוב אם ינסו.

פורסם

מכיוון שאתה אוהב גרמניות אני מצטרף להמלצה על הפולו.

לחלופין, אתה יכול למצוא אסטרה או קורסה בשנתונים גבוהים יותר ובמחירים מאוד זולים על שום השוק הנוראי שלהן (ולהמשיך להוריד מהמחירון..) מה שכן, הגיר הרובוטי שלהן נוראי, שווה לעשות סיבוב לפני קנייה.

• תוכן חדש...