Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי ישנם חלונות חשמל,היום שמתי לב שעם הלחצן של הנהג החלון האחורי ימני מאחורה לא עולה אבל כן יורד,עם הלחצן של הנוסע מאחורה החלון עולה ויורד ללא שום בעיה,מה זה יכול להיות? האם אין מנוס אלא לפנות לחשמלאי רכב?

אני אוסיף גם שזה קרה בגשם,נסעתי עם חלונות פתוחים כדי שלא יהיו אדים בשמשה,וחדרו קצת מים לאוטו,אולי זה קשור לרטיבות?

יש השערות לכאן או לכאן מה עלות התיקון?

ואם אפשר מקומות מומלצים לכך ברשל"צ?

אגב הרכב הוא לנסר 93

תודה ולילה טוב

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

נראה שתצטרך בעל מקצוע.

יש לבדוק שהלחצן האחורי מקבל מינוס ראשי (מעבר לשני מינוסים נוספים ב"מנוחה" שהופכים לפלוס אחד ומינוס אחד כאשר מפעילים מהלחצן הראשי אצלך בדלת הנהג את פקודות העליה או הירידה)

יש לבדוק שמגיע פקודת עליה ללחצן האחורי עת אתה מפעיל את החלון מאצלך, ובאותו הזמן שיש מינוס בחוט השני (שהופך לפלוס עת לוחצים על עליה אצלך במתג מקדימה), אם לא, תתכן בעית נתק בחוטים או מתג ראשי קדמי (לחצן שמתייחס לחלון הבעייתי - תקול)

יש לבדוק שכאשר אתה מנסה להפעיל את החלון במתג אצלך מקדימה, מישהו "ידפוק" קלות עם כלי מתכתי על הלחצן האחורי במצב שהוא לא לחוץ, לראות אם מתחילה תגובה. אם מתחילה, הרי שהמתג האחורי לא תקין, זאת למרות שלכאורה הבעיה מהמתג הקדמי.

באם יש מרים חלונות עם שלט, תתכן בעיה גם בו.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הדרך שדני רשם נכונה

אבל מאחר וכתבתה כי חדרו קצת מים לאזור פיקוד החלונות קדימה -הייתי מנסה עזרה ראשונה קטנה .

כאשר הרכב כבוי ( מתג הנעה סגור ) - לרסס קלות בשמן מגעים את המגעים של הלחצן , בדלת הנהג .

לפרק בזהירות את קופסת הפיקוד - להזהר לא לשבור לבדוק אם יש ברגים המחזיקים אותה .

ומהצד התחתון לרסס וללחוץ על כפתור ההפעלה מספר פעמים לשני הכיוונים .

לספוג טוב את כל השמן שנזל בסביבה , לבדוק שכל חיבורי חוטי החשמל לחוצים טוב למגעי החיבור .

כעת לפתוח מתג הנעה - וללחוץ על כפתור הפעלת החלון - עובד הצלחנו , לא - לסגור את מתג ההנעה .

לסגור בזהירות יפה את קופסת המגעים .

ולפנות למתקין חלונות חשמל , זגגות לרכב , חשמלאי או מוסך - כפי שנרשם בתשובה הקודמת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ריססתי מעט WD40 על הלחצנים שבצד הנהג והפלא ופלא החלון חזר לעבוד כמו גדול!!

תודה למי שיעץ לי בפרטי לעשות כך,וחסך לי כסף רב אילו היתי פונה לחשמלאי רכב.תודה =]

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

הוא יפסיק לפעול. זה רק עניין של זמן. זה לא נחשב לתיקון. אולי לקומבינה זמנית. בכלל, כל התזה של חומר כלשהו פסולה היא, ויש טרם התזה כלשהי לבדוק שהחומר אינו דליק. זה רשום על כל מיכל של כל חומר שהוא.

קרא שרכב נדלק בעקבות התזה של "ספריי מגעים" בלחצני חלונות חשמל. טוב לא כל הרכב. הצליחו לכבות בזמן, אז רק דלת הנהג (ריפוד לחצנים וחוטים) נשרפו.

לגבי WD40, אינני יודע אם הוא דליק או לא, אני מקווה שלא, ואם כך, אזי לפחות נזק לא יקרה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ריססתי מעט WD40 על הלחצנים שבצד הנהג והפלא ופלא החלון חזר לעבוד כמו גדול!!

תודה למי שיעץ לי בפרטי לעשות כך,וחסך לי כסף רב אילו היתי פונה לחשמלאי רכב.תודה =]

מחזק את דבריי דני. WD40 לא מיועד לריסוס על חלקים שבחלקם עשויים מפלסטיק והדבר עלול לגרום ליותר נזק מתועלת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...