Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני בערך חודש התקלקל משהו בפתח מילוי הדלק והוא לא קופץ עם משיכת הידית, כלומר הפתיחה הפכה להיות עבודה לשני אנשים.

היום, קרה אותו דבר במכסה המנוע, צריך שמישהו ירים אותו בזמן שמישהו אחר מושך בידית.

התקשרתי למוסך שלי ונאמר לי שהם לא עושים דברים כאלה.

איזה סוג מוסך כן מתקן דברים כאלה? מדובר על מיצובישי ספייסווגון למקרה שזה משנה.

כמו כן, אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצה על מוסך רלוונטי בגבולות ירושלים-מודיעין-רמלה-בית שמש.

• ספונסר פורום
פורסם

נסה אצל מחלקת הפחחות של מוסך עוצמה במודיעין. בדרך כלל הבעיה ניתנת לפיתרון בעזרת כיוון פשוט שפחח ידע לעשות. מטסך עוצמה הוא אמנם מוסך מורשה UMI אבל מחלקת הפחחות שלהם מטפלת למיטב ידיעתי בכל סוגי הרכבים.

• ספונסר פורום
פורסם

לא תמיד מוסך מורשה יקר יותר ממוסך שאינו מורשה.

בכל מקרה, כזה נוגע לפחחות המחירים דומים מאוד אצל רוב המוסכים. במקרה שלך אני גם מניח שמדובר בתקלה קטנה יחסית והעלות תהיה בכל מקרה שולית.

• תוכן חדש...