Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למוסך לגטס

אלטו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני צריך לעשות טיפול 90,000 ליונדאי גטס.

הטיפול כולל החלפת רצועת טיימינג.

אני מחפש מוסך באיזור הרצליה, רעננה, כ"ס ות"א לביצוע הנ"ל.

חשוב שהממליץ יכיר את המוסך.

אין להמליץ על הילוך שישי ופאר בהרצליה, היות והמחיר להציעו לי נראה לי גבוהה מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לבקשת ההמלצה, גם אני צריך לעשות לגטס טיפול טיימינג. חשבתי לקנות את הרצועה והמותחן וכל מה שדרוש - ביונדאי שופ, ואז להגיע עם זה למוסך. ככה זה יצא יותר זול, ותהיה בטוח שאתה מקבל חלפים מקוריים.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לבקשת ההמלצה, גם אני צריך לעשות לגטס טיפול טיימינג. חשבתי לקנות את הרצועה והמותחן וכל מה שדרוש - ביונדאי שופ, ואז להגיע עם זה למוסך. ככה זה יצא יותר זול, ותהיה בטוח שאתה מקבל חלפים מקוריים.
חוק ראשון בצרכנות בצע סקר שוק, אני גם חשבתי כמוך והזמנתי חלקים מיונדאי שופ ללא בירור דרך המוסכים המורשים ורק אחרי שקניתי גיליתי שהיה יוצא לי יותר זול לקנות דרך היבואן מאשר ביונדאי שופ (נקודה למחשבה).
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגטס שלי לשעבר בהחלפת טיימינג,מותחן ומחזירי שמן זכורה לי שהעבודה אינה קלה כלל.רק עלות עבודה זו מתקרבת לכ-900 ש"ח ומשאבת מים תוספת של כ 250 -200 ש"ח.(כולל חלקים לא בטוח שכולל מע"מ).

קח בחשבון,שטיפול כזה גם כולל החלפה חלקית של שמן גיר (מחליפים כל 45,000) ועלות השמן בלבד ללא עבודה כ-60 ש"ח לליטר,כאשר במקרה הטוב בהחלפה חלקית יש צורך ב-4 ליטר ובמקרה הרע, אם יש מקום שעושה עבודה יסודית יותר,שואב את כל השמן עם משאבה וממלא שמן חדש אתה זקוק ל 7-8 ליטר וזה עוד יותר יקר.

יש להחליף גם שמן+מסנן שמן ,פלאגים (שעלותם אינה זולה יחסית למקוריים (כל 30,000 או שנתיים ).

ללא בלמים עלות טיפול כזה בערך מתקרב ל- 2000 ואולי מעט יותר.עם בלמים הטיפול יכול גם להגיע לככמעט 3,000.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...