Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להוריד מדבקות מרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב משומש והבעלים הקודמים הדביק עליו כמה מדבקות שהייתי רוצה להוריד, ניסיתי קצת עם היד וזה דבוק ממש חזק, אני פוחד שירד הצבע... מה אפשר לעשות?

פורסם

אני גם קניתי רכב עם מדבקת חניה בשמשה הקדמית והורדתי אותה עם קיטורית. המדבקה מתקלפת מהשמשה כמו קליפה מבננה. גם מהפח אפשר להוריד באותה שיטה. להורים שלי היו כמה סטיקרים ישנים (ביניהם העולם שייך לזהירים.. למי שזוכר) וגם הם ירדו בצ'יק. אם אין לך קיטורית אולי גם מים רותחים יעשו את העבודה. לצבע לא יקרה שום דבר. בהצלחה!

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

פורסם

לו היו המדבקות על שמשה, הייתי משתמש במייבש שיער. זה מרכך את הדבק ומאפשר הסרה בלי קריעה או שאריות.

במקרה שלך זה יכול לעזור אבל תשתדל לא לחמם יותר מדי, אחרת [יכול להיות ש] תפגע בצבע.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

שלום לכולם

יש ספריי מיוחד להורדת מדבקות שקיים למחשבים, נסה בכיוון הזה לעשות חיפוש מהיר ברשת.

הספריי הזה קיים מניסיון אישי ולא תאמין באיזו קלות יורדות המידבקות .

פשוט היה שייך לטכנאי מחשבים שבא לסדר מחשב תקול.

מקווה שעזרתי.

פורסם

הספריי המדובר הוא ספריי מגעים (ציוד סטנדרטי אצלי כל טכנאי מחשבים), בשום אופן לא הייתי מרשה למישהו להשפריץ את זה על הצבע של האטו שלי - זה חומר ממיס ובוודאות יפגע בצבע.

ספוגית ומים רותחים עובד נפלא ולא פוגע בשום דבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היום הורדתי סימני מדבקה עם wd40. ירד חלק בלי פגיעה בצבע.

קודם ניסיתי עם מים חמים ולא הצלחתי.

בהצלחה.

אין על הונדה סיוויק!!!!

פורסם
היום הורדתי סימני מדבקה עם wd40. ירד חלק בלי פגיעה בצבע.

קודם ניסיתי עם מים חמים ולא הצלחתי.

בהצלחה.

נראה לי הבחור כבר הצליח, בכל זאת, עברה שנה וחצי מאז..

• תוכן חדש...