Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם התקנת צ'יפ ברכב ללא טורבו מחייבת בהתקנת זרימה חופשית בכדי לקבל תוצאות? או שאין קשר בין הדברים?

מדובר בואפל קורסה מנוע 1.4 90 כ"ס.

תודה

פורסם

את האמת, ברכב שך הצופ לא נותן שינוי דרסטי, וגם צנרת לא מוסיפה הרבה . אולי תצליח להוציאה עם ציפ צנרת ופילטר אוויר פתוח יכולים לתת כ5-6 כוחות סוס. אבל אין קשר כלשהו ספיציפי שמחייב להרכיב צנרת כדי לתת לציפ לבצע את עבודתו, להפך ברגע שמחליפים חלקים שקשורים למנוע ( דלק, הצתה, יניקה, פליטה) עדיף לבנות תוכנה לציפ על פי הנתונים החדשים בשביל לנצל את המנוע והחלקים החדשים בצורה האופטימלית ביותר, ציפ שלא מותאם לנתונים של המנוע יכול לגרום לבעוית בעבודת המנוע, ודווקא להוריד כוח מן המנוע.

פורסם

האימרה הזו של חומוס ציפס סלט משמע פילטר דוד וצ'יפ לא תמיד נכונה ואסביר

פילטר פתוח-כשזה נאמר בכזו הכללה לא נשארת הברירה אלה לשאול האם זה לא יכול בדיעבד להוריד הספק?

כשזהו לא קיט יניקה ייעודי שנבדק ובו הפילטר נמצא פתוח בתא המנוע אני הייתי מהמר ב99% מהמקרים שדווקא ההספק יורד ברוב הרצועה..גם כשזהו קיט יניקה מלא לא תמיד זה יעבוד בצורה עדיפה על היניקה המקורית במידה וזהו לא קיט של חברה מוכרת שאנו מניחים שהעלתה אותו על דיינו לשם בדיקה -עדיף לפעמים לשאוב קצת פחות אוויר אבל שיהיה קר ונציל יותר מאשר הרבה אוויר חם מאוד מתא המנוע.

זרימה חופשית-ישנם מנועים בעיקר אטמוספריים שנשענים על הלחץ הנגדי שיוצרת הפליטה ולכן לא תמיד טוב לשחרר או לשנות משהו במערכת הפליטה בטח לא משהו שהוא אינו ייעודי לרכב .

לגבי צ'יפ כבר דובר הרבה על יתרונות וחסרונות ותועלת מצ'יפים ברכבים אטמוספריים..אין הרבה מה להרחיב רק אציין שאני מחזק את קודמי ואין הצ'יפ מחוייב באביזר כזה או אחר(אלה אם כן יש דרישה מאת החברה לשדרג חלקים נוספים בשביל התוכנה).

בסופו של דבר חומוס ציפס סלט או אם תרצה צי"פ(צ'יפ יניקה ופליטה) לא תמיד יוסיפו לך כח שתרגיש או שיהיה משמעותי (אולי בראש) וישנם מקרים(לא מעטים) בהם הם עלולים לפגוע ברצועה ובהספק .

גם אם תחליט להשקיע באביזרים שאכן ייעודים לרכב ועובדים בהרמוניה העלות תהיה גבוהה בטח לעומת התועלת.

פורסם
האימרה הזו של חומוס ציפס סלט משמע פילטר דוד וצ'יפ לא תמיד נכונה ואסביר

פילטר פתוח-כשזה נאמר בכזו הכללה לא נשארת הברירה אלה לשאול האם זה לא יכול בדיעבד להוריד הספק?

כשזהו לא קיט יניקה ייעודי שנבדק ובו הפילטר נמצא פתוח בתא המנוע אני הייתי מהמר ב99% מהמקרים שדווקא ההספק יורד ברוב הרצועה..גם כשזהו קיט יניקה מלא לא תמיד זה יעבוד בצורה עדיפה על היניקה המקורית במידה וזהו לא קיט של חברה מוכרת שאנו מניחים שהעלתה אותו על דיינו לשם בדיקה -עדיף לפעמים לשאוב קצת פחות אוויר אבל שיהיה קר ונציל יותר מאשר הרבה אוויר חם מאוד מתא המנוע.

זרימה חופשית-ישנם מנועים בעיקר אטמוספריים שנשענים על הלחץ הנגדי שיוצרת הפליטה ולכן לא תמיד טוב לשחרר או לשנות משהו במערכת הפליטה בטח לא משהו שהוא אינו ייעודי לרכב .

לגבי צ'יפ כבר דובר הרבה על יתרונות וחסרונות ותועלת מצ'יפים ברכבים אטמוספריים..אין הרבה מה להרחיב רק אציין שאני מחזק את קודמי ואין הצ'יפ מחוייב באביזר כזה או אחר(אלה אם כן יש דרישה מאת החברה לשדרג חלקים נוספים בשביל התוכנה).

בסופו של דבר חומוס ציפס סלט או אם תרצה צי"פ(צ'יפ יניקה ופליטה) לא תמיד יוסיפו לך כח שתרגיש או שיהיה משמעותי (אולי בראש) וישנם מקרים(לא מעטים) בהם הם עלולים לפגוע ברצועה ובהספק .

גם אם תחליט להשקיע באביזרים שאכן ייעודים לרכב ועובדים בהרמוניה העלות תהיה גבוהה בטח לעומת התועלת.

נשאר לי לחזק את דבריך!

• תוכן חדש...