Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי ג'טה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מספר שאלות ואשמח אם מישהו שכבר ראה את הרכב יוכל לענות לי:

1) האם הרכב בגרסת הבסיס עם מנוע 1.2 ליטר יהיה עם אותו אבזור(זאת אומרת אותו רמת הגימור) שיש למנוע ה-1.4 שמשווק היום ב-140 אלף ש"ח?

2) האם בגרסת הבסיס יש פתחי איוורור לאחור? בתמונות באתר WALLA הם מראים פתחים איוורור לאחור אבל לא ניתן לזהות את רמת הגימור.

3) האם יש שליטה קולית על הרכב ובלוטוס ברמת הגימור הבסיסית? שוב, בתמונות בוואלה ניתן ליראות כפתור לשליטה קולית וכפתור לענייה לשיחות ברמת הגימור הבסיסית(ניתן לזהות לפי כך שיש לו את ה-RCD 310) אבל זה לא מצוין במפרט התכני של הרכב באתר VW ישראל, וכדומה לגבי פתיחי האיורור לאחור.

4) איפה ניתן ליראות את הרכב? אני לא מאמין שהוא כבר הגיע לכל אולמות התצוגה אבל הוא בטח הגיע כבר לכמה בארץ, הייתי רוצה לדעת לאילו אולמות תצוגה הוא כבר הגיע וללכת אליהם.

תודה

פורסם

אני בצעתי נסיעת מבחן ברכב ג'טה 2011 1.4 ראה תשובות באדום

שלום,

יש לי מספר שאלות ואשמח אם מישהו שכבר ראה את הרכב יוכל לענות לי:

1) האם הרכב בגרסת הבסיס עם מנוע 1.2 ליטר יהיה עם אותו אבזור(זאת אומרת אותו רמת הגימור) שיש למנוע ה-1.4 שמשווק היום ב-140 אלף ש"ח? לא בטוח שמישהו יכול לתת את התשובה לפני שאוטו מגיע ארצה

2) האם בגרסת הבסיס יש פתחי איוורור לאחור? בתמונות באתר WALLA הם מראים פתחים איוורור לאחור אבל לא ניתן לזהות את רמת הגימור. יש בודאות

3) האם יש שליטה קולית על הרכב ובלוטוס ברמת הגימור הבסיסית? שוב, בתמונות בוואלה ניתן ליראות כפתור לשליטה קולית וכפתור לענייה לשיחות ברמת הגימור הבסיסית(ניתן לזהות לפי כך שיש לו את ה-RCD 310) אבל זה לא מצוין במפרט התכני של הרכב באתר VW ישראל, וכדומה לגבי פתיחי האיורור לאחור. אין בלוטוס באוטו הנ"ל וכמו שהוסבר לי, אם מחברים דיבורית למערכת שמע מקורית אז יהייה ניתן לענות מההגה

4) איפה ניתן ליראות את הרכב? אני לא מאמין שהוא כבר הגיע לכל אולמות התצוגה אבל הוא בטח הגיע כבר לכמה בארץ, הייתי רוצה לדעת לאילו אולמות תצוגה הוא כבר הגיע וללכת אליהם. תתקשר לסוכנות ותשאל אם יש אפשרות לעשות נסיעת מבחן

תודה

בברכה netmag.

פורסם

תודה על התשובה, יש לי עוד שאלה שהייתי שמח אם משהו יענה לי:

האם יש במשענת המושב האמצעי מאחורה את משענת היד הנשלפת עם מחזיקי כוסות? הדבר הזה פשוט הורס את הגב למי שיושב במושה האמצעי והייתי מאוד שמח אם לא יהיה את זה.

תודה לעונים.

פורסם
תודה על התשובה, יש לי עוד שאלה שהייתי שמח אם משהו יענה לי:

האם יש במשענת המושב האמצעי מאחורה את משענת היד הנשלפת עם מחזיקי כוסות? הדבר הזה פשוט הורס את הגב למי שיושב במושה האמצעי והייתי מאוד שמח אם לא יהיה את זה.

תודה לעונים.

עד כמה שאני זוכר מדגמי פולקסווגאן, תהיה משענת אמצעית, אין סיבה שלא.

פורסם

כן אבל הבעיה היא שבמפרט הטכני של הג'טה החדשה מצויין בגירסת הבסיס- מחזיקי כוסות מלפנים ומאחור, אני כמעט בטוח שמתכוונים למשענת היד הנשלפת אבל הייתי רוצה להיות בטוח.

פורסם

נסעתי בחופשת סוכות(כשהיה לי זמן) אבל עוד לא הביאו את המכונית, עכשיו אני בספק אם יהיה לי זמן עד לעוד כמה חודשים לבצע נסיעת מבחן, אולי באחד מן הימים אקפוץ לשם שוב לכמה דקות ונבדוק האם הביאו אותה כבר.

פורסם
כן אבל הבעיה היא שבמפרט הטכני של הג'טה החדשה מצויין בגירסת הבסיס- מחזיקי כוסות מלפנים ומאחור, אני כמעט בטוח שמתכוונים למשענת היד הנשלפת אבל הייתי רוצה להיות בטוח.

לא מבין למה אני עונה לך במקום שתרים טלפון לסוכנות המרכזית ויענו לך על הכל, ובצורה מלאה, אבל מחזיקי הכוסות הם (לפי מיטב ידיעתי מדגם גולף דור 6) חלק מהקונסולה האחורית בה יושבים גם פתחי האוורור, כלומר ליד הרצפה ולא על המושב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...