Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה בגיזום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מול הדירה שלנו, שנמצאת בקומה שניה, יש עץ שענפיו מגיעים קרוב מידי (לטעמנו; למרות שהג'וקים מאוד אוהבים את זה) לחלון הסלון, ואנו מעוניינים לגזום אותם.

האם יש בפורום מישהו עם מסור (חשמלי?) עם מוט ארוך, שיכול לסייע? מדובר עם לא יותר מ- 5 דקות עבודה, אנחנו גרים בת"א ואין לי בעיה לשלם עבור הסיוע.

תודה,

איל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לגיזום יש כלי ייעודי, הנקרא פרונר. מוט שמחובר אליו משור שרשרת עלול להיות בעיית בטיחות חמורה, ולאפשר צילום תמונות מדהימות עבור ליל כל הקדושים, בבית החולים, אחרי שיאשפזו אותך בחדרים 1,2,7 ו-38.

אל תשכח שישנן גם חנויות כלי עבודה המשכירות ציוד, זו גם אופצייה טובה. אם היית חיפאי, אולי הייתי יכול לעזור יותר אך לצערי אין לי ציוד גינון (מצד שני, תלוי איך מגדירים "מאצ'טה"...).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היי

שלחתי לך הודעה בפרטי.

תודה, אבל זה רחוק מידי, וחיפשתי גם משהו חשמלי, שאני זוכר שראיתי פעם.

אפשר גם? :wink:

הגנן בבניין שלנו גנב.....

תודה גם לך. אם לגנן אצלנו בבניין היה כזה - לא הייתי שואל, וזה גם לא היה עולה לנו כסף. התקשרתי לחברת גינון אחרת שפועלת באזורנו (ד"ר צמח או משהו כזה) והם סירבו לעשות זאת אפילו עבור כסף, משום שהם לא הגננים של הבניין... go figure

לגיזום יש כלי ייעודי, הנקרא פרונר. מוט שמחובר אליו משור שרשרת עלול להיות בעיית בטיחות חמורה, ולאפשר צילום תמונות מדהימות עבור ליל כל הקדושים, בבית החולים, אחרי שיאשפזו אותך בחדרים 1,2,7 ו-38.

אל תשכח שישנן גם חנויות כלי עבודה המשכירות ציוד, זו גם אופצייה טובה. אם היית חיפאי, אולי הייתי יכול לעזור יותר אך לצערי אין לי ציוד גינון (מצד שני, תלוי איך מגדירים "מאצ'טה"...).

רעיון טוב - אבדוק אם יש חנויות כאלה באוזר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האמת שהתגובה שלי היתה לסלע,כי הבנתי שיש ברשותו מכשיר כזה.

חברות שמשכירות ציוד כזה דורשות סכומים לא הגיוניים.במחיר שהם דורשים אני כבר יכול לקנות אחד חדש חשמלי מהום סנטר/אייס .

פורסם

בקר טוב

יש לי מסור ידני עם מוט טלסקופי שמגיע ל 4 מטר.

יש גם מזמרת גבהים המתחברת למוט, כדי לחתוך ענפים דקים.

אם מישהו צריך לצורך עבודה-אשמח להשאיל.

בברכה

סלע

פורסם
האמת שהתגובה שלי היתה לסלע,כי הבנתי שיש ברשותו מכשיר כזה.

חברות שמשכירות ציוד כזה דורשות סכומים לא הגיוניים.במחיר שהם דורשים אני כבר יכול לקנות אחד חדש חשמלי מהום סנטר/אייס .

לגבי המחירים, אין לי שמץ של מושג, מעולם לא ביררתי אם לומר את האמת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...