Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים כפי שאבנר ציין כאן ועוד רבים שלא טורחים לפרסם כאן, הכסף מוחזר לרוב האנשים, כל אלו שיש הצדקה להחזיר להם את הכסף.

אלו שלא מקבלים את כספם חזרה (ולא אל תמהרו להסיק שמדובר בכם, יש אנשים שבוודאי עוד לא קיבלו את כספם ויקבלו בהמשך), כנראה שיש לכך סיבה, אנחנו לא מסתתרים ולא נעלמים, אנחנו כאן בכדי להישאר ולהתחיל מסורת, אם מישהו חושב שהייתה כאן עברה על החוק או שמגיע לו את כספו יכול לפנות לרשויות החוק/עורך דין או כל דבר שהוא רואה לנכון.

אבל לפני שאתם רצים להסיק מסקנות ולטרטר את עצמכם מעורך דין לעורך דין ומבית משפט לבית משפט, וודאו כי בדקתם וידעתם את פורמולה ישראל ומיצתם את כל האפשרויות, יש לשם כך את המייל שרשמתי בשרשור זה.

חבל לרוץ, להסיק מסקנות ובסוף לגלות שהכל בסדר ואבנר (AVNER44) כאן הוא דוגמא טובה.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מהממתינים לזיכוי, גם כן מפאת סיבות בריאותיות (נקע כשבוע לפני המיונים).

עמדתי בקשר עם נציג פורמולה ישראל בפורום וכן עם נציגי מיינט שהפעילו את מרכז הרישום.

מקווה שבאמת אקבל את הזיכוי.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

עד מתי צריך לחכות ? אחרי סוכות ? למה לא מחזירים תשובה? החזר כספי לוקח מקסימום 10 ימים במידה ומטפלים בזה, איזו הצדקה אתם צריכים לקבל! 'פורמולה ישראל' (אין לי מושג איך קוראים לך) מה דעתך על שאבוא ואקח לך מכספך ואם תרצה לקבל אותו חזרה תצטרך לפנות אליי ולהצדיק שאתה ראוי לקבל אותו חזרה? נשמע טוב?. ביטלתי את ההשתתפות שלי ואמרו לי שאקבל את הכסף חזרה!! אני לא רואה שום סיבה שאחרים כמו אבנר קיבלו אותו ואני צריך לשבור את הראש עליכם ולבדוק כל יום מה קורה עם ההחזר, אתם גנבים לכל דבר מבחינתי, יש לכם כסף ששייך לי ולא אכפת לכם מזה. אני מצפה מאוד שזה יפתר מאוד במהרה כי אין לי זמן לחכות ולשמוע את ההסברים שלכם.

פורסם

האמת שגם לי הבטיחו כי כספי יוחזר ועדיין לא קיבלתי זיכוי

פורמולה ישראל אשמח אם תוכל לזרז את העניניים שם

תודה וחג שמח

פורסם

גם לי פורמולה ישראל חייבים כסף.

12/8/2011 נרשמתי למיונים ושילמתי דרך paypal

19/9/2011 הייתי במיונים ובגלל חוסר מקצועיות בארגון האירוע וחריגה של פי 2 מהזמנים שהוגדרו, נאלצתי לעזוב את המיונים בגלל התחייבויות אחרות...עזבתי לא לפני שקיבלתי הבטחה מאחת ממארגנות האירוע בשטח להחזר כספי מלא של דמי ההרשמה (בחורה בשם יונית).

20/9/2011 לבקשת יונית התקשרתי למוקד הרישום וסגרתי את נושא הזיכוי עם בחורה בשם שני. עדכנתי את שני שהחיוב טרם בוצע ואני רואה אותו כחיוב עתידי ב- 2/10/2011 ולכן ביקשתי לבטלו לפני החיוב.

3/10/2011 אני מתקשר לנייד של יונית כדי לברר מה קורה עם הזיכוי שלא מגיע, היא מוסרת לי שהם עדיין לא זיכו את כל מי שהיה אמור לקבל ושאני אמתין עוד מספר ימים ואראה את הזיכוי.

15/10/2011 (היום)- אין זיכוי נראה באופק ולא שום הודעה במייל מחברת ההפקות על עניין הזיכוי. אני נותן לחברת ההפקות עוד מספר ימים ואז פשוט אפתח "מחלוקת" על העסקה דרך paypal ונתחיל להתנהל כך.

פורומולה ישראל,

לדעת כסף ידעתם, עכשיו תדעו גם להחזיר כסף בהתאם להבטחות שלכם.

בקשה לאביחי נציג חברת ההפקות- תראה מה אתה יכול לעשות בעניין שלי. אני אהיה הראשון לברך על סיום העניין הזה כמובן בפומבי כפי שעשיתי עכשיו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
עד מתי צריך לחכות ? אחרי סוכות ? למה לא מחזירים תשובה? החזר כספי לוקח מקסימום 10 ימים במידה ומטפלים בזה, איזו הצדקה אתם צריכים לקבל! 'פורמולה ישראל' (אין לי מושג איך קוראים לך) מה דעתך על שאבוא ואקח לך מכספך ואם תרצה לקבל אותו חזרה תצטרך לפנות אליי ולהצדיק שאתה ראוי לקבל אותו חזרה? נשמע טוב?. ביטלתי את ההשתתפות שלי ואמרו לי שאקבל את הכסף חזרה!! אני לא רואה שום סיבה שאחרים כמו אבנר קיבלו אותו ואני צריך לשבור את הראש עליכם ולבדוק כל יום מה קורה עם ההחזר, אתם גנבים לכל דבר מבחינתי, יש לכם כסף ששייך לי ולא אכפת לכם מזה. אני מצפה מאוד שזה יפתר מאוד במהרה כי אין לי זמן לחכות ולשמוע את ההסברים שלכם.

צודק, אבל מה לעשות שבמדינת ישראל האזרח הקטן- באמת קטן?

לא החזירו לי את הכסף בגלל שאני נראה יותר טוב ממך (אולי כן, מי יודע?..). חבר'ה, תהיו יותר אסרטיביים! תעשו טלפונים למי שצריך, תקליטו אותם, אחרי הבטחה ברורה מצידם תיידעו אותם על ההקלטה, תגיעו לרמה ממונה, תאיימו באמצעים תקשורתיים ומשפטיים לא כי זה מפחיד אנשים, אלא כך אני קיבלתי את כספי בחזרה.

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

פורסם
גם לי פורמולה ישראל חייבים כסף.

12/8/2011 נרשמתי למיונים ושילמתי דרך paypal

19/9/2011 הייתי במיונים ובגלל חוסר מקצועיות בארגון האירוע וחריגה של פי 2 מהזמנים שהוגדרו, נאלצתי לעזוב את המיונים בגלל התחייבויות אחרות...עזבתי לא לפני שקיבלתי הבטחה מאחת ממארגנות האירוע בשטח להחזר כספי מלא של דמי ההרשמה (בחורה בשם יונית).

20/9/2011 לבקשת יונית התקשרתי למוקד הרישום וסגרתי את נושא הזיכוי עם בחורה בשם שני. עדכנתי את שני שהחיוב טרם בוצע ואני רואה אותו כחיוב עתידי ב- 2/10/2011 ולכן ביקשתי לבטלו לפני החיוב.

3/10/2011 אני מתקשר לנייד של יונית כדי לברר מה קורה עם הזיכוי שלא מגיע, היא מוסרת לי שהם עדיין לא זיכו את כל מי שהיה אמור לקבל ושאני אמתין עוד מספר ימים ואראה את הזיכוי.

15/10/2011 (היום)- אין זיכוי נראה באופק ולא שום הודעה במייל מחברת ההפקות על עניין הזיכוי. אני נותן לחברת ההפקות עוד מספר ימים ואז פשוט אפתח "מחלוקת" על העסקה דרך paypal ונתחיל להתנהל כך.

פורומולה ישראל,

לדעת כסף ידעתם, עכשיו תדעו גם להחזיר כסף בהתאם להבטחות שלכם.

בקשה לאביחי נציג חברת ההפקות- תראה מה אתה יכול לעשות בעניין שלי. אני אהיה הראשון לברך על סיום העניין הזה כמובן בפומבי כפי שעשיתי עכשיו.

למיטב ידיעתי ניתן לפתוח מחלוקת עד 45 יום מתאריך החיוב.

אבל בהחלט תוכל לפנות לבימ"ש

פורסם
למיטב ידיעתי ניתן לפתוח מחלוקת עד 45 יום מתאריך החיוב.

אבל בהחלט תוכל לפנות לבימ"ש

בדיוק מה שעבר לי בראש..

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתם צודקים.

מעולם לא נזקקתי לשירות המחלוקת של paypal למרות עשרות הזמנות של מוצרים מחו"ל...כמה חבל שאת ההכרות עם השירות הזה אני מקבל מספק ישראלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פשוט בושה מה שהולך כאן.

התקשרתי למוקדנית לבטל את ההזמנה שלי שלושה ימים לפני יום התחרויות. היא הבטיחה לי שהיא תזכה אותי. לאחר כמה שבועות לא קיבלתי זיכוי אז פניתי במייל וענו לי שלוקח קצת זמן לטפל בכל הפניות, אבל אני אזוכה בשבוע הקרוב כנראה. עברו שבועיים וחצי, כמובן שלא התקבל זיכוי, הפסיקו לענות לי במייל, ועכשיו כשאני מנסה להתקשר למוקד אני מקבל הודעה שהמספר הוחלף או איננו מחובר.

פורסם
פשוט בושה מה שהולך כאן.

התקשרתי למוקדנית לבטל את ההזמנה שלי שלושה ימים לפני יום התחרויות. היא הבטיחה לי שהיא תזכה אותי. לאחר כמה שבועות לא קיבלתי זיכוי אז פניתי במייל וענו לי שלוקח קצת זמן לטפל בכל הפניות, אבל אני אזוכה בשבוע הקרוב כנראה. עברו שבועיים וחצי, כמובן שלא התקבל זיכוי, הפסיקו לענות לי במייל, ועכשיו כשאני מנסה להתקשר למוקד אני מקבל הודעה שהמספר הוחלף או איננו מחובר.

איך שילמת?

פורסם

לאחר כ3+ שעות עיכוב ביום המיונים הבנתי שהעסק ממש לא רציני (בלשון המעטה) ופניתי עם עוד חבר לבועז כדי לבטל עסקה,

הובטח לנו ביטול בהקדם האפשרי.

לאחר תכתובת ארוכה מול יונית באימייל שבה הובטח לי ביטול העסקה במיידי כפי שסוכם ושבועז עומד אחר הבטחתו נאלצתי לפתוח בפעם הראשונה בחיי Dispute בPaypal, שהפך לEscalation כי התקשורת מול הSeller לא צלחה, שהפך לזיכוי שלי לפני כיומיים ע"י Paypal בעקבות חוסר תגובה של הצד השני.

החבר שהיה איתי שילם בעזרת כרטיס אשראי ועד עכשיו לא קיבל שום ביטול/זיכוי.

או שהחברת הפקות בבלגן כלשהוא ומשום מה לא מסוגלים לטפל בביטולים בזמן סביר, או שאינם יודעים לבטל עסקאות בפייפאל/אשראי או שהם מעכבים את הטיפול/לא מטפלים בכוונה.

ואני שואל, כיצד חברת הפקות שאינה מסוגלת להתארגן בצורה נאותה מול לקוחות (מימי מיונים שאינם מכבדים את המשתתפים ועד התנהלות כספית לקויה) הולכת להפיק מירוץ פורומולה/מירוץ מוטורי חוקי ראשון?

איני יודע אך אני מאחל להם בהצלחה ומקווה שכל הסיפור הוא לא "לוקש" והצגה שנועדה להוציא את כספינו באופן ישיר ובאופן עקיף דרך משרדי התרבות והספורט.

הלוואי שנזכה לראות משהו מכל זה באילת, אם כן אז כל הטרטור והבלגן שעברתי היה שווה את זה ומגיע להם כל הקרדיט, כולל קרדיט שיקבלו ממני בשביל כרטיסים למירוץ עצמו, כמובן שרק באמצעות Paypal.

פורסם

זה כבר באמת מוגזם !

אני פספסתי את שלושת ימי המיונים משום שהייתי בחו"ל.

כבר שבוע לפני כן דיברתי עם המוקד וביטלתי את ההשתתפות. נאמר לי שהזיכוי באשראי ייקח קצת זמן אבל שהוא יגיע.

השיחה הזאת הייתה ב-15.9. חודש ועשרה ימים עברו מאז, לא זיכוי ולא נעליים.

מאז כמובן שהמוקד שבק חיים. אביחי, הנציג כאן בפורום אולי מנסה לעזור אבל עד עכשיו ללא הצלחה.

שלחתי לו הודעה נוספת, שלחתי מייל לכתובת שפורסמה כאן של האחראי על הכספים... כבר כמה ימים עברו מאז ולא קיבלתי שום תגובה.

גם אם אני אקבל את ההחזר מחר, וכנראה שזה לא יקרה, זה לא מפצה על ההתנהלות החובבנית של החברה.

אם אתם מתכוונים להתחיל פה מסורת אז אתם לא בכיוון.

יוסי.

פורסם

כל ההעלמויות האלו מזכירות לי כתבות מכלבוטק.

יכול להיות שדווקא כן יש משהו בכל תאוריות הקונספירציה שעלו כאן?

פורסם
זה כבר באמת מוגזם !

אני פספסתי את שלושת ימי המיונים משום שהייתי בחו"ל.

כבר שבוע לפני כן דיברתי עם המוקד וביטלתי את ההשתתפות. נאמר לי שהזיכוי באשראי ייקח קצת זמן אבל שהוא יגיע.

השיחה הזאת הייתה ב-15.9. חודש ועשרה ימים עברו מאז, לא זיכוי ולא נעליים.

מאז כמובן שהמוקד שבק חיים. אביחי, הנציג כאן בפורום אולי מנסה לעזור אבל עד עכשיו ללא הצלחה.

שלחתי לו הודעה נוספת, שלחתי מייל לכתובת שפורסמה כאן של האחראי על הכספים... כבר כמה ימים עברו מאז ולא קיבלתי שום תגובה.

גם אם אני אקבל את ההחזר מחר, וכנראה שזה לא יקרה, זה לא מפצה על ההתנהלות החובבנית של החברה.

אם אתם מתכוונים להתחיל פה מסורת אז אתם לא בכיוון.

יוסי.

יוסי עדיין מנסה לעזור, לא שכחתי.

יש מעט בעיה כמו שחלקם שמו לב, לא באשמת פורמולה ישראל בלבד, אלא שילוב של כמה נסיבות הכוללות את חברת הסליקה וחברת האשראי.

בכל מקרה אעדכן אותך.

• תוכן חדש...