Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משטרת תנועה יקרה (מלשון עולה לנו הרבה כסף):

הנה לכם טיפ קטן שייעשה בשבילכם ובשבילנו עבודה גדולה:

שימו שוטרי תנועה סמויים במוניות שירות עירוניות או בין עירוניות עם מצלמה קטנה שתתעד את מסע האימים שחווים כל יום אלפי אנשים. לא מזמן עליתי על מונית שירות בין עירונית מתל אביב החוצה ובחיי שפחדתי.

כמות עבירות התנועה שאותו נהג ביצע בנסיעה אחת לא ביצעתי כל החיים.

לא מדובר על עבירות שוליות של חוסר איתות בין נתיב לנתיב אלה על עבירות חמורות ביותר כמו חציית קו הפרדה לבן, גניבת נתיבים, מעבר חד בין נתיבים כשהוא מזהה נוסעים בפוטנציה, אי שמירת מרחק כמעט תמיד, נהיגה פרועה ועצבנית תוך כדי שימוש מוגזם בצופר או בקיצור, פחד אלוהים.

חלק מהנהגים מעשנים תוך כדי נסיעה וכמעט כולם מדברים בטלפון או במכשיר הקשר כשהם רוצים לתאם איך "גונבים" נוסעים מתחנות אוטובוסים לפני שהאוטובוס מגיע, הרבה פעמים הם חוסמים אוטובוסים עם מונית אחת עד שהמונית השנייה עוברת כדי להגיע לתחנה לפניהם.

דר"א, הייתי היחיד במונית שחגר חגורה (אין לי מושג איך אנשים מרשים לעצמם לא לחגור בסיטואציה הזו).

למסע האימים הזה מצטרפת חוויה נוספת של תאונה שהייתי עד לה בו נהג מונית שירות גלש באדום לתוך צומת (דיבר בסלולרי) ונהגת בסיטרואן נכנסה בו בעוצמה בצד של הנהג.

אז הנה מספר דברים שתשיגו במהלך כזה :

1. תעשו משהו אמיתי שיגרום לציבור לחשוב שמה שמניע אותכם הוא לא מילוי מכסה כלשהו.

2. יחצנו את הסרטים האלה במהדורות החדשות השונות ובכך תייחצנו קצת את עצמכם כמו שאתם אוהבים.

3. הכסף מובטח, בכל נסיעה כזו תמצאו ותתעדו עשרות עבירות תנועה חמורות.

4. תתנו לי קרדיט על הרעיון.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מסכים איתך שמוניות שירות זה דבר מפחיד.

הנהג לוקח איזה נתיב שבא לו, לא משנה שיש מילימטר מאחוריו מכונית הוא חותך בכל זאת.

יורד מ-60 ל-0 באמצע הנתיב כשהוא רואה נוסע בפוטנציה, אם הנוסע מגלה עניין הוא חותך את כל הנתיבים עד שהוא אוסף אותו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בתור אחד שהתחיל לנסוע לאחרונה במוניות שירות לעבודה וחזרה (עד שיגיע הרכב שהזמנתי) אני מסכים לגמרי עם כל מה שכתבת.

כמה תוספות:

הם מעלים יותר נוסעים ממקומות ישיבה, יצא לי לנסוע במונית שירות שהנהג שם שרפרפים על הרצפה לטובת הנוסעים העודפים. במונית הבוקר היה נוסע שהתיישב על הרצפה.

הם עוצרים בכל מקום, לא משנה אם זה תחנה או לא. אתמול בערב הנהג עצר בפתאומיות תוך סטייה ימינה לנתיב הימני בכביש שמחבר בין נס ציונה לראשון והוריד נוסעת לתוך הערוגות שמפרידות בין המדרכה לכביש.

באחת המוניות שבוע שעבר נאלצתי לעבור מקום כי החגורת בטיחות לא היתה תקינה.

אסף.

יהיה מספיק לשים מצלמה נסתרת ולהראות בחדשות איזה זוועות הולכות שם.

פורסם
לא מדובר על עבירות שוליות של חוסר איתות בין נתיב לנתיב אלא על עבירות חמורות ביותר כמו חציית קו הפרדה לבן, גניבת נתיבים, מעבר חד בין נתיבים כשהוא מזהה נוסעים בפוטנציה, אי שמירת מרחק כמעט תמיד, נהיגה פרועה ועצבנית תוך כדי שימוש מוגזם בצופר או בקיצור, פחד אלוהים.

זאת בדיוק הבעיה: משום מה נוטים להתייחס אל חוסר איתות במעבר בין נתיבים כאל דבר שולי. העניין הוא שלא מדובר בדבר שולי כלל וכלל - זוהי עבירה סוציופטית ביותר. אם אני נוהג בכביש, מתכנן נתיב נסיעה מסוים ולפתע נהג אחר החליט לעבור ללא איתות, הוא:

1. גרם לי להפתעה
  2. הרס את תכנון הנתיב
  3. מתנהג בצורה לא צפויה

הלוואי שהיו מתחילים לחלק בנדיבות דו"חות על חוסר איתות. אני מאמין שזה היה גורם להתנהגות מעט יותר מרוסנת של כלל הנהגים על הכביש, ובכלל זה גם אותם חאפרים, והפעם אני לא כותב "חאפרים" כגנאי, אלא מפני שזה באמת מה שהם, וכך הם גם מצהירים על עצמם. שנאמר: "כשמם כן הם".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מבין שחוץ מלפרוק מירמורים אין כ"כ טעם להעלות את זה כאן לפורום. עדיף אולי לקחת את זה כמה צעדים כמה

ולשתף את אמנון לוי למשל,שדאג לרדת טוב-טוב על חובבי הספורט המוטורי. גם רפי גינת ,אורלי וגיא ואפילו המיילים האדומים

של וואלה ו YNET ישמחו לחגוג על הנושא הזה. צריך לשים סוף לנסיעה הפרועה שלהם ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

תתפלא מה שרשור בפורום עם קצת יחצנות יכול לעשות.

הדבר הכי מעשי שאפשר לחשוב עליו הוא לעשות את זה פעם אחת לבד.

אני מקווה ליישם את זה בקרוב.

פורסם

המוניות שירות מספר 4 בת"א שנוסעות ברחוב בן יהודה, עוקפות טורים שלמים מהנתיב הנגדי תוך כדי האלצת הרכבים שבאים ממול לסטות לנתיב השני, זאת תופעה מפחידה ומסוכנת מאוד,ולמרות שיש הרבה משטרה באיזור אף אחד לא מטפל בזה כבר שנים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כבר עשו עליהם כמה כתבות.. זה אולי עזר למוניות השירות להגדיל את המודעות לשירות שלהם.

כשחיים במערב (או במקרה שלנו המזרח) הפרוע, ללא אכיפת חוקים אמיתיים, זו התוצאה.

כשמעלימים עין מעסקים בתחנה המרכזית שמוכרים דיסקים מזוייפים לעיני כל

כשמתעלמים מעסקיהם הכביכול לגיטימיים של משפחות הפשע

כשלא אוכפים חוקים כשזה נוגע לנסיעה פרועה של אוכלוסיית המיעוט בדרום ובצפון

כשהשוטרים בעצמם חונים באדום-לבן ועל המדרכה

כשלא אוכפים חוקי עבודה והעסקה באופן גלוי לחלוטין

ועוד ועוד..

לא מפתיע שאנשים מרשים לעצמם להתנהג כמו בהמות...

פורסם

לא מבין למה אתה כותב את כל זה בפורום? במקום שזה יגיע למי שבאמת יכול לעשות עם זה משהו?

כולם יודעים שנהגי מוניות מתפרעים בכבישים יותר מכל נהג אחר, אני בכלל לא מבין איך נהג מונית שמבלה 12 שעות בכבישים בנהיגה כזו מצליח להעביר יום שלם בלי לקבל אפילו דוח אחד, כנראה ששוטרים נוטים להתעלם מנהגי המוניות כדי לא לפגוע להם בפרנסה.

אם נהג מונית יקבל דוח על כל עבירה שהוא מבצע תוך 24 שעות הוא בשלילה ואין לו עבודה.

פורסם

נסעתי לא מעט במוניות המוות האלו.

שבוע שעבר כמעט נכנסתי עם הרכב שלי באחד שעצר פתאום בנתיב כי הוא חיכה למישהי שתעלה, בשיא התמימות עוצר ואני

מאוחריו חורק את הצמיגים עד הסוף בלי אפשרות לעבור נתיב, כמה קיללתי את האידיוט הזה. ואני מכיר אותו כבר שנים בתור נהג אדיש לסביבה...פשוט שמים פס.

פורסם

אתם מוזמנים לכביש חיפה - עכו. במיוחד בקטעים הצרים במיוחד שבהם בונים כעת את מסלול המטרונית. לא צריך להכביר מילים בתאור התנהגות נהגי המוניות בקו חיפה - עכו - נהרייה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו תמיד, אני כל כך מסכים איתך.

תמיד סבלתי מהם, גם כנהג קטנוע, נהג רכב או כנוסע איתם.

רעיון גאוני ופשוט ליישום.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...