Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איבוד מים קטן, פעם בשבועיים אני ממלא מים בכמות בערך של כוס חד פעמית של מי ברז. אני יודע שזה לא טוב, אבל הבעלים הקודמים השתמש במים מהברז, אז מה הטעם כבר להוסיף נוזל קירור נורמלי.

הבוצה לא מבריקה ושמנונית, אלא בצבע חום חלודה בלבד.

אם זה משנה - מפלס השמן תקין.

מהן האפשרויות לתיקון הבעיה? או שבכלל אפשר להשאיר את זה ככה ואני סתם מחפש לי צרות? (הרכב תקין, המנוע לא מתחמם יותר מדי)

פורסם

אם תמשיך למלא רק מים אתה רק גורם להחרפת הבעיה.

דבר ראשון תבדוק מאיפה הנזילה. האם יש מים בשמן (תבדוק לפי צבעו) שמרמזת על דליפה במנוע ? האם הנזילה מהצנרת או מהרדיאטור?

 

האופציות:

 

1) למלא נוזל קירור ייעודי כל פעם שחסר. החסרונות - תשאר עם מים חלודים, בוצה וכנראה נוזל קירור מדולל מדי. הרכב כאמור לא מתחמם כך שבינתיים מלבד לבדוק מפלס מים לעיתים קרובות אין בעיה.

2) לשטוף את כל מערכת הקירור ולמלא מחדש. חסרונות - אם למשך תקופה ארוכה ברכב היו מים במקום נוזל קירור יש סיכוי גבוה שהבוצה סותמת במנוע או ברדיאטור ואז אם תשטוף אותה תפתח את הסתימות והנזק הכספי יהיה משמעותי.

פורסם

הצבע של השמן נראה תקין.

הייתה נזילה די רצינית מהצנרת, למזלי שמתי לב לזה מוקדם, ולא נגרם שום נזק. כשהייתה הנזילה הזאת המפלס של המים היה יורד ברמה הרבה יותר דרסטית. בהנחה שאין נזילה מהצנרת, זה מחייב שיש נזילה מהרדיאטור? לא יכול להיות שהמפלס של המים יורד כי המים מתאדים? (כי זה מי ברז)

 

1) אני מעדיף לפתור את הבעיה מהשורש, ולא לבדוק לעיתים קרובות. חוץ מזה, אם יש כזה גועל נפש במיכל עיבוי, בטח יש אותו דבר בתוך הרדיאטור.

2) לא הבנתי. למה פתיחת הסתימות תגרום לעוד יותר צרות?

פורסם

הנוזל לא אמור להתאדות- זו מערכת סגורה.

החלודה לא צריכה להיות שם, היא מעידה על הרס של מתכת. זה יכול להיות ברדיאטור או בחלקים של המנוע. יכולים להיות לך סדקים בחלקים האלה שהבוצה דווקא סותמת ואם תשטוף את המערכת יש סיכון שתפתח את כל הסתימות ובעיית איבוד המים תחריף.

פורסם

אני מפחד שזה יגרור עוד צרות.

מוסך שהייתי בו הציע רק להוציא את הרדיאטור ולשלוח אותו לניקוי.

אם היה שירות ייעוץ אונליין בתשלום זה היה יכול להיות מגניב, עושים טלפון מהמוסך כדי להתייעץ.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שטיפה ללא הוצאת הרדיאטור כ50-100 שקל,הוצאה של הרדיאטור כ 350-450 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניקוי רדיאטור מלא יכול לגרום לסדקים קטנים שמולאו ע"י אבנית להיפתח,אז צריך להחליף רדיאטור,אני אישית בדובלו עשיתי במוסך ניקוי פשוט,הוציאו לי את המים שהיו,עשו כמה פעמים שטיפה,ואחרי שהפסיק הבוץ,שמו נוזל קירור.ולא היו בעיות התחממות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...