Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברנו עם הבנאדם וכו' וסיכמנו איתו אני ואבא שלי ש44K ומה שיש בבדיקה הוא מוריד,

הרכב הזה שנת 2005, יד 3(קצת מזה חוששים שנמכור זה כבר יד4 ..)

ו113K קילומטר

מה לדעתכם שווה ? מחר אנחנו כנראה הולכים לבדיקה יש כמה התיעצויות קטנות ..

פורסם

סך הכול נתונים ממוצעים,אם אתה הולכים להחזיק לאורך זמן את הרכב זה לא נורא שהוא יד 3.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום.

כיום במחירי המאזדה שהגיעו למחירי רצפה ,בגלל הליסינג

מזדה 3 מידיים פרטיות גם אם הם 3 ואתם ה4 -זה לא נורא.

מה שחשוב תבדקו היטב את הרכב-לרכב צריך שיהיה מזל.

3 בעלים יכולים להיות "מתעללים סידרתיים" והרכב שתרצה לקנות יהיה גרוטאה,

-מצד שני רכב המטופל טוב, ושנסע נסיעות בינעירוניות רבות יכול להיות בובה של אוטו.

בדקו -3 ידיים פרטיות ולא ליסינג,מנוע תקין ללא נפילות לחץ(החלפת שמן איכותי בזמן ולא שמן של 50 ש"ח)

גיר שמחליף חלק הילוכים ולא מכות בעת ההחלפה,תאונות כמובן (החתימו את המוכר לפני הבדיקה על התחייבות תאונות)

האם הרדיודיסק עובד(בהרבה מזדות לא),האם המזגן מקרר(בהרבה מזדות חצי מקרר)

ואם הרכב עובר את הבדיקה בהצלחה,זה ממש לא משנה כמה ידיים וגם ירדת ממחיר מחירון לא?

שיהיה בהצלחה ודווח מחר מה עשית.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אני שכחתי לציין שיד ראשונה הייה ליסינג האם זה משנה את כל הסיפור והמחיר בכל זאת משתלם ?! תודה !

אני בעיקרון הולך עם אבא שלי הוא לא מבין בכל האינטרנט וזה ואמרתי שאני אברר לו , אבל שוב יד ראשונה זה ליסינג אבל בכל זאת המחיר משתלם לדעתכם ? זו נסיעה של שעה וחצי וחבל על היום עבודה שלי ושלו..

• תוכן חדש...