Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה מכרתי את הרכב (פיאט פנדה) ובמסגרתה גם את המערכת - HU של JVC KDBT1, מגבר של זפקו I-4 וקומפוננט של זפקו. השארתי אצלי את הסאב של Rainbow 12" 1000W.

קניתי רנו קליאו 1.2 ידנית חדשה, וכעת הגיע הזמן לשדרג את המערכת.

זכור לי שלפני כמה שנים כשרכשתי את המערכת הקודמת - קיבלתי סיוע ועצות רבות כאן בפורום, ולכן אני חוזר לכאן בשנית.

חשוב לי לציין כי עיקר הדגש מבחינתי הוא על ציוד איכותי, שיעניק סאונד חם ותואם למקור.

התקציב שלי הוא 4.5K גג (לפני התקנה וחיווט) ל-HU, מגבר וקומפוננט.

HU - צריך לתמוך ב-BT ולאפשר חיבור של HD ב-USB. חשבתי על פיוניר DEH7350BT, כשראיתי בתקציב גם את הדאבל דין של Clarion CX501. מה אתם אומרים עליהם? יש המלצות נוספות עד 2K? האלפיין ירד מהפרק מאחר שאין במלאי ויגיע רק עוד חודש ליבואן.

באשר לקומפוננט, המליצו לי בחום על Rainbow 265SLX Deluxe. מעט הת'רדים שעסקו בכך (בעקיפין) עסקו ב-SLX הרגיל. מה אתם אומרים על הסט? האם יש המלצות לסטים טובים יותר באזור ה-1.2K? חשבתי גם על אחד הסטים של Focal, אך האמת שקצת התבלבלי מרוב המבחר.

באשר למגבר, המליצו לי על מגבר של Mb Quart שנותן 80RMS לערוץ, אך אני פחות מכיר את החברה הזו וקצת חושש אחרי הניסיון המאוד טוב עם זפקו - להתאכזב.

אשמח מאוד לסיוע ובעיקר לשמוע חוות-דעת אם למישהו יש אחד מהדגמים הנ"ל ויכול לשתף מניסיונו.

תודה מראש,

חן

פורסם

מי אמר אין במלאי ל"אפריל טרקלין"?????

אני קניתי מהם לפני כמה ימים כמה מכשירים זה קודם כל!

דבר שני יצא דגם לקלריון עם BT ו3 יציאות RCA שמאפשר שליטה על סאב המחיר אני חושב בין 1300-1500 ש"ח

לגבי קומפוננט הגיע הסדרות של "נקמיצי" בערך 1000 ש"ח

אסל אני רואה שאתה מחפש משהו קצת יותר יקר ואיכותי הייתי ממליץ לך על סידרת "פאוור" של רוקפורד בערך 1500 ש"ח

ולגבי מגבר שיתאים שי את הרוקפורד P400-4 לא זה שבזאפ! אלא הדגם החדש בערך 1500 הוא עולה

תודה חביב

פורסם

דיברתי עם אפריל טקליין ולפני יומיים נגמר להם מלאי המכשירים עם BT. רק בחודש הבאה יגיעו חדשים.

באשר ל-HU של קלריון: למישהו יש אותו ויכול להגיד לי האם ניתן לחבר לו ב-USB הארד דיסק? כלומר האם נותן מספיק מתח ויש לו מספיק זיכרון פנימי (מטמון) כדי לאפשר הפעלה שלו?

ירדתי לצערי מהפיוניר 7350 בדיוק מהסיבה הזו, שאין לו די זיכרון פנימי ולכן הוא לא מצליח להפעיל הארד דיסק (הלכתי לתצוגה של עוזי רדיו ובדקתי).

תודה

חן

פורסם

אלפיין 126BT יכול להיות מכשיר טוב בטווח ה 1400 ש"ח

מגבר EP4X של הרץ וסט קומפוננט שאני אישית אוהב HERTZ HSK 165 שילוב מושלם של מגבר וקומפוננט במחיר משתלם.

ובחישוב קל זנ נכנס בתקציב שלך.

• תוכן חדש...