Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להיות שחקן הרכב בליגה הבכירה באנגליה זו לא הצלחה?

היום בניון כבר לקראת סוף הקריירה ולכן לא יקבל מקום קבוע

בהרכב, אבל בעבר הוא פתח ברוב המשחקים, וכך גם בן חיים.

אז כן, לדעתי הם הצליחו. לא כל אחד יהיה רונאלדו או מסי,

יש גם שלבי ביניים ;-)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אושרי, אני לא חושב שטל בן חיים יירשם כבלם סביר בליגה האנגלית, להיפך, תראה שבחלק גדול מהקבוצות שהיה חתום בהן הוא נחשב להחתמה גרועה.

לגבי בניון, היו לו הברקות, חלקן נמשכו מספר שבועות, אבל בתור מי שנחשב כסופרסטאר לאומי הוא מעולם לא נתן עונה אחת שלמה וגדולה בחו"ל, כשאני מודע לזה שהנטיה שלו להפצע מכל משב רוח אקראי פוגעת בקריירה שלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טל בן חיים נתן עונה שתיים סבירות בבולטון. הטעות שלו היתה שהוא רדף אחרי הכסף הגדול ועבר לצ'לסי

שם הוא חימם בעיקר את הספסל. מאותו רגע חלה ההתדרדרות שלו. אני אישית לא אוהב אותו בלשון

המעטה, אבל עדיין מה שהוא עשה, בעיניים ישראליות נחשב הצלחה.

לגבי בניון, אל תשכח שעוד קודם הוא שיחק בספרד, וגם יחסית דיי הצליח שם, ככה שלהגיד שגם הוא לא

הצלחה זה נראה לי קצת מזלזל.

שוב, אני מדגיש, תחשבו כמה שחקנים יש באנגליה/ספרד שאף אחד לא מכיר חוץ אולי מהאוהדים שלהם,

ועדיין זו נחשבת הצלחה. לא כולם זה כוכבי על, יש גם שחקנים "רגילים".

פורסם

אושרי, זו הבעיה - "בעיניים ישראליות זו נחשבת הצלחה", כמו שכתבת. לדעתי טל בן חיים הוא לא בלם ברמה אירופאית, ואני לא היחיד שחושב ככה.

לגבי יוסי, אני אומר שוב - הוא נתן תקופות סבירות בקבוצות לא גדולות בספרד (עם כל הכבוד להן, ויש הרבה).

ברגע שה"כוכבים" שלך בנבחרת הם לא שחקנים שמובילים קבוצות רציניות לאורך זמן, אין פלא שההישגים בזירה הבין לאומית הם מביכים עד לא מספקים, במקרה הטוב. אני לא מדבר על הברקות, שגם אלה כבר לא קורות, אלא על קמפיין.

הכדורגל הישראלי עלוב ולא מעניין, למעט אם אתה אוהד שרוף של קבוצה או מהמר, כל השאר כבר מזמן לא מתעניינים בליגה.

תאזין לשידורי המשחקים באוזן ביקורתית, ותשמע את הניואנסים של השדרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני אישית כבר בקושי רואה את המשחקים בארץ, אפילו לא את אלה של הקבוצה שאני אוהד,

וגם אז, רק אם זה בערוצים הפתוחים.

אני מסכים איתך שהכדורגל שלנו עלוב, ובגלל זה הנבחרת עלובה, תקרא גם מה שכתבתי על

כל המצב שלנו מהתאחדות וכלה בשחקנים.

אני לא חושב שאלה שמשחקים בחוץ ומצליחים שם, גם אם זה בעיניים ישראליות, הם שחקנים פחות

טובים מהכוכבים של יוון או קרואטיה, אבל העניין הוא שאליהם מצטרפים שחקנים בשתי רמות מעל

אלה שמצטרפים ללגיונרים שלנו, וכאן ההבדל הגדול.

קח את רונלדו או מסי, שים אותם בנבחרת ישראל, וגם הם ייראו חושך, כי אין מי שיתמוך בהם.

אין קישור, אין הגנה, אין עוד חלוץ שימשוך את האש אליו, ולכן אנחנו נראים ככה.

פורסם

אם הרמה של הכדורגל הישראלי נמוכה, לגבי איכויות השדרים וה"פרשנים" באמת שירדנו לתהום.

מדהים כמה כל פרשן נגוע באינטרסים/אינטריגות/בורות לשמא/חפירות יתר.

לפעמים נדמה שאיציק זוהר מקבל כסף עבור מספר המילים שהוא יכול להשחיל בדקה, והוא עוד סביר לעומת האחרים.

ובכלל, נוצרו המון תוכניות שבהן יושבים פרשנים המקשקשים עצמם לדעת. מספיק לראות את החברים ה"מלומדים" ביציע העיתונות מדברים על נושאים שעיצבנו אותם ולא קשורים לספורט בכדי להבין כמה הרמה ירודה.

הדבר הכי טוב כיום בכדורגל הישראלי ובספורט הישראלי, נמצא בכלל בטלוויזיה - בובה של לילה מי שמכיר יודע ומי שלא מכיר נסו ותהנו.(ווסחאב!)

פורסם

הפרטיה היא לא השחקנים, היא כל מה שמסביב.

אני כן חושב שיש לנו שחקנים טובים, בטח לא פחות טובים מיוון.

הבעיה שיוון ממצים 100% ואולי קצת יותר מהיכולת שלהם ואנחנו בקושי 30%.

וזה דווקא נתון מעודד כי בכמה החלטות פשוטות אפשר לשנות את זה, אז שלא תגידו שאני לא פרקטי, הנה כמה החלטות פשוטות:

1. הפסקה מיידית של התערבות עסקנים וסוכני שחקנים בנבחרת - לא הגיוני ששחקנים מובילים לא יוזמנו לנבחרת (למשל טוטו תמוז) ושחקנים שרוצים לעשות עליהם קופה מקבלים במה של כוכב רוק (כמו למשל דמארי או טל בן חיים (החלוץ)).

2. המטרה של הנבחרת לא צריכה להיות לעלות לטורניר. המטרה צריכה להיות לשחק טוב ולהנות. לגרום לקהל לאהוב את הנבחרת שוב.

3. מאמן כדורגל ישראלי עם ניסיון מוכח במשחק התקפי. גוטמן זה אופציה טובה רק במידה ולא יתערבו לו בעניינים.

4. לבנות מצבת של 10-12 שחקנים שיהוו את השלד של הנבחרת בשנים הקרובות. רכבת השחקנים שעברה בנבחרת בשנתיים האחרונות היתה גרועה מאוד בשבילנו. אי אפשר לזמן 200 שחקנים לנבחרת.

5. אין יותר פרות קדושות, מי שלא משחק בצורה קבועה לא מקבל מקום בנבחרת (ע"ע יוסי בניון).

6. מספיק עם האלתורים, אלמוג כהן מגן ימני ותמיר כהן בלם. יש מספיק שחקנים טובים בארץ מבלי שנצטרך לעשות את הקומבינות האלה.

7. להתחיל לחשוב על אזרוח שחקנים זרים שיכולים לתרום לנבחרת כמו רוסו ובוקולי בזמנו או דה סילבה (פספוס מטורף).

8. ואולי הכי חשוב, להנות. לא רק באימונים, גם במשחקים עצמם.

פורסם
הפרטיה היא לא השחקנים, היא כל מה שמסביב.

אני כן חושב שיש לנו שחקנים טובים, בטח לא פחות טובים מיוון.***** אני כן חושב שיש הבדל ברמות השחקנים. יוון היא אלופת אירופה 2004, עם כל הצער שבדבר.

הבעיה שיוון ממצים 100% ואולי קצת יותר מהיכולת שלהם ואנחנו בקושי 30%.

וזה דווקא נתון מעודד כי בכמה החלטות פשוטות אפשר לשנות את זה, אז שלא תגידו שאני לא פרקטי, הנה כמה החלטות פשוטות:

1. הפסקה מיידית של התערבות עסקנים וסוכני שחקנים בנבחרת - לא הגיוני ששחקנים מובילים לא יוזמנו לנבחרת (למשל טוטו תמוז) ושחקנים שרוצים לעשות עליהם קופה מקבלים במה של כוכב רוק (כמו למשל דמארי או טל בן חיים (החלוץ)). ***** זה לא בר עשייה אלא כחלק משינוי טקטוני בתרבות הישראלית. אגב, אני לא בטוח שבמדינות אחרות אין את התופעה, פה היא פשוט בולטת על רקע עליבות רמת הכדורגל.

2. המטרה של הנבחרת לא צריכה להיות לעלות לטורניר. המטרה צריכה להיות לשחק טוב ולהנות. לגרום לקהל לאהוב את הנבחרת שוב.***** מסכים. יש כיום משבר אמון מוחלט בין הקהל הרחב לנבחרת ולליגה.

3. מאמן כדורגל ישראלי עם ניסיון מוכח במשחק התקפי. גוטמן זה אופציה טובה רק במידה ולא יתערבו לו בעניינים.

4. לבנות מצבת של 10-12 שחקנים שיהוו את השלד של הנבחרת בשנים הקרובות. רכבת השחקנים שעברה בנבחרת בשנתיים האחרונות היתה גרועה מאוד בשבילנו. אי אפשר לזמן 200 שחקנים לנבחרת. ***** נכון, ופרננדז לקח את זה לאקסטרים.

5. אין יותר פרות קדושות, מי שלא משחק בצורה קבועה לא מקבל מקום בנבחרת (ע"ע יוסי בניון).***** נכון, גם אם לא יאהבו את זה.

6. מספיק עם האלתורים, אלמוג כהן מגן ימני ותמיר כהן בלם. יש מספיק שחקנים טובים בארץ מבלי שנצטרך לעשות את הקומבינות האלה.

7. להתחיל לחשוב על אזרוח שחקנים זרים שיכולים לתרום לנבחרת כמו רוסו ובוקולי בזמנו או דה סילבה (פספוס מטורף).***** נכון מאד, כמעו כולם עושים את זה.

8. ואולי הכי חשוב, להנות. לא רק באימונים, גם במשחקים עצמם.***** ובכלל בחיים

דו רה מי פה סול

Winston S. Churchill -

פורסם

"מי שלא רוצה להיות פה- וולקאם!"

מלבד שידורי המירוצים, אני לא צופה בשידורי ערוץ הספורט ושות' וגם לא קראתי את השרשור הזה- אבל את התכנית הזאת אני לא מעז להפסיד!

לעיתים, מצחיקה עד דמעות.

(למי שמצפה לקבל הומור בריטי מתוחכם- כדאי שימשיך לזפזפ הלאה...).

מילה טובה מגיעה גם לאסי ישראלוף; לרוב הוא מצליח להוציא ממני חיוך יבש, אבל בתכנית הזאת הוא מתפרע עם החיקויים של הדמויות השונות וקורע מצחוק.

לדעתי, שווה שרשור נפרד.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר לעדכן את השרשור, מה יהיה עם הבלוף שנקרא כדורגל ישראלי...

הפועל תל אביב 0-1

מכבי תל אביב 5-1, אין הגנה בכלל, עושים צחוק מהעבודה.

חיפה במחצית 0-0 בועטים כדורים לשמיים ממצבים בטוחים.

העיקר איציק זוהר והבלבולי מוח שלו על ההשתפות בליגת האלופות והתרומה שלה לאורך זמן, איזה קשקושים.

שיתחילו לאמן כמו שצריך ילדים ואז אולי ישתפר פה משהו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חשבתי על השרשור הזה כשראיתי את המשחק מול בשיקטש.

ואיך שהשדר והפרשן העלובים אומרים שמכבי לא נופלת מהמארחים, כשהתוצאה 4-1....

ובוא'נה, עמית הורסקי נשמע כמו נער מתבגר, מה הוא עושה בטלוויזיה?

Winston S. Churchill -

פורסם

עזוב אותו, אתמול במנצ'סטר יצא לי לראשונה לשמוע את עמיחי שפיגלר "משדר" משחק.

מה זה משדר... כל שניה "אגב רוני" "אגב גיגס" "אגב פרגסון" "אגב אגב אגב"....סיפורים אלף לילה ולילה, מה זה הדבר הזה ?!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חזרתי עכשיו מק. אליעזר, חיפה שיחקו לא רע בכלל, בהתחשב ביכולת העלובה שלהם לאחרונה.

גם 1:0 זה ניצחון, מקווה שנשתפר בהמשך :-)

היה שידור של המשחק של חיפה?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...