Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנת 98

מעוניין לדעת כל מידע כלשהו לגבי הרכב אמינותו צריכת הדלק , אחזקה, עלויות חלקים, נקודות תורפה של הרכב וכל מידע אחר שתוכלו לתת לי

תודה לכל המגיבים

פורסם

היה לנו כזה רכב בדיוק. כריזמה ידנית שנת 98, שנקנתה מהסוכנות. מדובר אם אני לא טועה, בגרסת FIX. הרכב היה ברשותנו כמעט 7 שנים שבמהלכן צבר כ120K. טופל לפי הספר. תקלה אחת שהייתה, נשרף איזה ממסר חשמלי. לצערי, עקב הזמן שעבר, לא זכור לי באיזה בדיוק חלק מדובר, אך עלותו הייתה נמוכה, כמה מאות בודדות של שקלים, 300-400 ש"ח. דבר נוסף שהיה, נשרה לה ידית האורות, שהוחלפה עוד במסגרת האחריות. חוץ מזה כלום. הרכב עצמו היה דיי נוח ויחסית מרווח. בעייתו הגדולה ביותר הייתה משקלו, מה שהתבטא בעצלות רבה, אפילו עם התיבה הידנית. אם יש לך עוד שאלות ממוקדות אשמח להתייחס.

אגב, מדובר בפרויקט משותף למיצובישי ולוולו, שיצרו את הכריזמה והS40 מאותה השלדה, במפעל שלהם בהולנד.

פורסם

ברשותנו כריזמה 99 אוטומטית מדגם FIX

אמינות מכנית גבוהה מאוד, והאמת שלא מרגישה כל כך עצלה ביחס למשפחתיות אחרות מהשנתון.

יש בעיות לפעמים בפלסטיקה כמו שציין samg אבל בהתחשב בזה שהרכב בן 12 ... אפילו דיי סביר.

תשקיע (יישור קו) בצמיגים, בולמים ובלמים ומצפה לך אחלה רכב.

• תוכן חדש...