Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

העיניין הוא כזה: לצורך אישור כניסה עם הרכב למקום כלשהו, יש צורך להדביק מדבקת אישור כניסה על השמשה הקדמית ע"מ שהשומר בכניסה יפתח את המחסום וייתן לעבור - לרכבים ללא המדבקה (ובעצם ללא אישור כניסה קבוע) גובים סכום חניה יומי.

הבוטקה של השומר ממוקמת בצד שמאל, מה שאומר שיש צורך להדביק את המדבקה בצידה השמאלי של השמשה, שזה אומר בצד הנהג. הבעיה היא שהמדבקה גדולה פי 2 מהמדבקה של הטסט, ואם אני מדביק אותה בצד הנהג (גם למעלה וגם למטה) זה מפריע מאוד לשדה הראיה ומציק בעין בנסיעה - בקיצור לא בטיחותי.

האם יש חוק מסויים האוסר להדביק מדבקות בצידה השמאלי של השמשה הקדמית? מה אני עושה במצב כזה? אם אני מדביק את המדבקה בצד השני (מתחת למדבקת הטסט) האם יכולים לפי דעתכם לעשות לי בעיות (מניסיונכם)?

תודה לעונים,

גיא.

פורסם

כרגע אינני יכול לצטט את הסעיף במדויק, אבל בהחלט אסור להדביק מדבקות על החלון הקדמי בקטע שבין צדו השמאלי למראה האמצעית. יתכן שהסעיף הזה מופיע בחנ"א, אבל אין לי כוח לחפש אותו ברגע זה.

בנוגע להאם השומר יעשה לך בעיות: לא נראה לי שיש כאן מישהו שיוכל להשיב לך על השאלה הזאת, אלא אם הוא חונה באותו מקום כמוך ומכיר בעצמו את השומר הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול לא להדביק את המדבקה בכלל ולהראות לשומר אותה מהחלון שלך ביד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נתקלתי במקומות בהם אם המדבקה לא מודבקת, השומר /קופאי מתייחס לרכב כאילו אין לו מדבקה כלל. אם רוצים לא לשלם הוא אומר, תדביק עכשיו ותיכנס.

הרעיון מאחורי ההתעקשות הזאת - שלא יעבירו מדבקות מרכב לרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מתוך הודעה שפעם כתב מיודענו kompy בפורום אחר:

הנחיות עזר לפי הוראות נוהל מס' 18/77 מיום 23.12.77 להדבקת תויות במקומות מותרים על השמשות:

היתר כללי להדבקת מדבקות חלון כדלקמן:

1. על גבי שמשת החלון הקדמי
    תותר הדבקת תויות בחלקה הימני העליון של השמשה בשטח המצוי מאחורי המראה הפנימית וממנה ימינה עד לקצה הימני של החלון ובלבד שהקצה התחתון של התוית לא יהיה מצוי יותר מ-12 ס"מ מהקצה העליון של שמשת החלון הפנימי.
  2. על גבי שמשת החלון האחורי
    תותר הדבקת תוית בחלקה התחתון של שמשת החלון האחורי לכל רוחבה ובלבד שהקצה העליון של התוית המודבקת לא ימצא גבוה יותר מ-12 ס"מ מהקצה התחתון של שמשת החלון האוחרי.
  3. עצמים, וילונות, תמונות ודומיהן המותקנים על השמשה האחורית יש להסירן.

בדקתי עכשיו בחנ"א ואין אזכור לנושא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נראה לי שההנחיות שקומפי נתן הן של מכוני רישוי, לא מצאתי שום התייחסות דומה בתקנות התעבורה לעניין. שם יש איסור כללי על נהיגה כאשר הראות מהשמשה הקדמית מוגבלת, למעט הגבלה זניחה.

פורסם

אני יכול לומר לך שאני הדבקתי את המדבקה בפינה הימנית תחתונה של החלון והשומר בבודקה שמשמאל - שאינו מכיר אותי אישית - מעביר אותי בלי שאלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על העצות והעזרה! עזרתם לי מאוד.

אדביק את המדבקה הזאת מתחת למדבקת הטסט, ואם ישאלו משהו אני אגיד ששוטר תפס אותי וביקש שאני אזיז את זה לשם.

פורסם

גם ככה אחרי שבועיים השומר כבר ירים את המחסום ויתן לך להכנס בלי בדיקות מסובכות.

ככה זה עם השומר קבוע אם הם מתחלפים בתדירות זה בדרך כלל לא תופס.

פורסם

מקום טוב למדבקות הוא מאחורי המראה האמצעית, בתנאי שאותו קטע של החלון אינו מושחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...