Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2004 או פז'ו 206 שנת 2001?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חבר'ה, יש לי 20000 ומצאתי 2 אופציות ראויות,

הראשונה: פז'ו 206 שנת 2001 ידנית , נפח מנוע 1400 דגם 5 דלתות,עשתה 107 אלף ק"מ ,יד 3, הוא רוצה 19000.

השניה: היונדאי גטס שנת 2004 ידנית , נפח מנוע 1350 דגם 5 דלתות, עשתה 140 אלף ק"מ , יד 2, הוא רוצה 20000 . שתיהן עם טסט לשנה, היונדאי עם טיימינג מלפני חודש, והפז'ו לפני 50 אלף ק"מ. רציתי לדעת אמינות מול צריכת דלק, מה יותר משתלם לקנות?

פורסם

שאלה טובה.

בתקופה שעזרתי לידידתי לרכוש רכב ראינו לא פחות מ 13 רכבי 206 משנתונים 2001-2003. רובן ככולן היו מוזנחות בצורה נוראית.

הגטס היא רכב בסיסי ביותר, ובצירוף בית קוראני טוב האמינות שלה לא רעה בכלל.

אם ה 206 מתוקתקת ושמורה + לך עליה, במידה וה 206 המדוברת לא במצב מכני מרשים לך על הגטס. סה"כ עם שרירי רגל ימין עדינים ותיבה ידנית הגטס לא צריכה להיות שתיינית כבדה כל כך. בדוק היטב מי הייתה היד הראשונה, נשמע כמו מקרה קלאסי לליסינג \ השכרה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תיזהר מאוד לגבי הגטס - רוב הסיכויים שברכב אין ABS ויש כרית אויר אחת! תבדוק את זה טוב טוב

אם אכן אין ABS אני מציע להתרחק כמו מאש

פורסם

אני בד"כ ממליץ לרכוש רכב עם שנתון גבוה יותר,

חוץ כמובן מרכבים שהיו מהשכרה [שריטה שלי ולא יצליחו לשכנע אותי שבנאדם שמקבל רכב ליום \שבוע לא ינסה למצות את המקסימום מהרכב].

אם הגטס לא היתה מהשכרה לך עליה ,הגירסה הידנית חסכונית מאוד בהשוואה לאחותה האוטומטית .

הפיגו מפנקת יותר בכל מובן [מהפנים שמרגיש יותר איכותי מהגטס ] ועד לאיכות נסיעה והשילדה המדהימה.

בשבוע וחצי שהיה לי גטס כמעט עפתי מהכביש בסיבוב הראשון ואחרי חצי שעה התחלתי להרגיש כאבים בגב [אבל הגב שלי כבר סיפור אחר ].

אז אם לא חשוב לך איכות נסיעה או אחיזה תקח את הגטס היא זריזה וחדשה יותר.

נ.ב. אחד הדברים שממש מעצבן אותי זה העובדה שבפיג'ו בחרו להתקמצן על כפתור חשמלי ולכן מיקמו את כפתורי החלונות בין הנהג לעוזר נהג.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שעזר עד כה...

בקשר ליונדאי ברור לי שאבדוק בעלות קודמת מה שכן הבעלות הנוכחית היא של עובד מוסך מבית צ'מפיון (פולסוואגן, סיאט וסקודה) ויש לו קבלות על כל הטיפולים עד היום זה טוב וגם מפחיד כי מוסכניקים יודעים לדבר ויודעים למקסם את הרכב שלהם ואפילו לייפות דברים ומה גם שהם מכירים מוסכים של בדיקות באותו איזור מגורים

מאידך יש את הפיג'ו שהוא מוכן גג להתחלק איתי חצי חצי בבדיקה באם וימצא משהו לא תקין אך נשמע בחור יש ויש לו קבלות על הכל עובד מדינה שהשיחה בנינו היתה מעבר לסמול טוק והוא נשמע בחור ישר.

הבעלים של הגטס מתחייב בבדיקה עם זאת בן דוד שלי וגם דוד שלי שהם מכונאי רכב כבר שנים בצה"ל אמרו לי שהיונדאי שותה דלק בכמויות מטורפות ועדיף שנתון יותר נמוך ורכב בטיחותי שמועד לראות טיפה יותר מוסך מאשר למשכן את הכיס על דלק וסכנה במקרה של חס ושלום תאונה או משהו בסגנון ושוב תודה חברים אני מקווה שמחר הפיג'ו תצא תקינה כי אני רוצה אותה יותר מאשר הגטס כי אני אוהב את איך שהיא נראית ואיך שהיא נוסעת

• תוכן חדש...