Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוזינה אספנות, יש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרכו שלו הוא תורם להנצחת המורשת היסטורית של הרכבים הללו, מה גם שלאחר שהמדינה לקחה כ"כ הרבה על הרכב עד שעלה כאן על הכבישים, לא יקרה דבר אם מישהו גם ידע להרוויח מכך מעט ( לדעתי רק סחר לצורכי מכירה ברכבי אספנות אינו חוקי ולא השכרתם, יש גם סוכנות בהרצליה פיתוח שמשכירה רכבי אספנות, אפילו הופיע במסודרים, ורבים שמשכירים לסרטים ופרסומות .)

אז בעצם אתה אומר שהוא תכלס מעל החוק? שהחוק הוא בעצם מיותר? בגלל שהוא לדבריך "תורם להנצחת המורשת ההסטורית של הרכבים" אז זה בעצם בסדר לעבור על החוק שהוא ברור מאד.?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אז בעצם אתה אומר שהוא תכלס מעל החוק? שהחוק הוא בעצם מיותר? בגלל שהוא לדבריך "תורם להנצחת המורשת ההסטורית של הרכבים" אז זה בעצם בסדר לעבור על החוק שהוא ברור מאד.?

החוק הוא מעל כולנו ויש לקיימו - אם מה שכתבתי התפרש אחרת אז הנה אני מתקן.

פורסם
לא ניתן לייבא לימוזינה, גם לא כרכב אספנות. מדובר ברכב שעבר שינוי מבנה ולכן אסור.
ניתן ליבא לימוזינות לארץ.

אני מכיר אחת שיובאה מארה"ב.

יש לימוזינות שיוצרו בידי יצרן הרכב המקורי כמו קדילק ולינקולן.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

Simply Nuts, אם אני לא טועה, אז לאח של ערן B18 ( הצלם מהקריות- אתה בטוח בכיר אותו ממפגשי ה- 5 בנשר ) הייתה לימוזינה כלשהי משנות ה- 70, והוא מכר אותה.

שוב- לא בטוח, צריך לשאול אותו.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בשנות החמישים והשישים היו בארץ המון לימוזינות ששימשו כמוניות המפורסמת היא ה- דה סוטולמעשה לימוזינה היא רכבמוארך ובין המושב האחרוי לקדמי הכניסו בדרך כלל מושב מתקפל.

גם הצ'קר על אף שהוא נבנה יעודית כמונית היה לימוזינה.

אני מכיר בארץ דודג' לימוזינה 1947 קריזלר לימוזינה משנת 1948 קדילאק 56 מרצדס משנות השמונים וצ'קר שאני מכיר.

בארה"ב קוראים לכל רכב עם נהג לימוזינה גם אם זה מיניבוס.

צירפתי תמונות מחו"ל כדי לא לריב עם בעלי המכוניות מספרים גלויים וכו'

1940-1948-dodge-16[1].jpg

Pic4L[1].jpg

std_1950_lincoln_cosmopolitan_presidential_limousine[1].jpg

DQSHCANEXUR2CA2U36GWCAWFEO2KCA1J0TW5CAZ57C1XCA9MDWOQCAH3UXU6CA1T5PAGCALR3PTPCAY3DEXKCAGDM467CAIFTMEB

96-1[1].jpg

112_0712_09z+1967_mercedes_benz_300_SEL_limousine_popemobile+profile[1].jpg

DQSHCANEXUR2CA2U36GWCAWFEO2KCA1J0TW5CAZ57C1XCA9MDWOQCAH3UXU6CA1T5PAGCALR3PTPCAY3DEXKCAGDM467CAIFTMEB

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...