Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לכיוון הבית והרחובות ליד הבית שלי צרים אם נתיב אחד בלבד!

הגעתי שניה ליפני פניה לבית שלי הפני גם מאוד מאוד צרה

בידיוק התחלתי ליפנות ואני רואה נהג של חברה מסויית של פיצה ליד הכנף הימינית האחורית קצת ליפני הדלת (יונדאי קופה 2005)

שלי נגעתי בו הוא נפל בישביל לא לדרוס אותו כי הייתי בידיוק על הפניה סיבבתי את ההגעה חזרה וניכנסתי בקיר מקדימה הרבה נידפק , הבעלים של המקום לא מודיע על הארוע ואין לי מקיף .

הסוכן שלי אמר שמפה זה עובר לבית משפט ?

השאלה שלי היא כזאת בית המישפט יקח לו בערך כמה חודשים בנתיים אני לא מתקן את הרכב (יונדאי קופה 2005) כי ההוצאות מגיעות לסכומים גבוהיים ביותר .

אני יכול לאחר התביעה להגיש עוד תביעה בגין עוגמת הנפש והסבל שאני סובל בזמן ההמתנה למישפט? ( חברת פיצה גדולה)

• ספונסר פורום
פורסם

תראה קודם כל הבעלים של חברת הפיצה חייב לדווח על מקרה התאונה לחברת הביטוח גם אם הוא לא מודה .יש מספר דברים שצריך לברר .לתביעה בבית משפט חייב להציג חוות דעת שמאי ,צור איתי קשר אנסה לעזור לך ולכוון אותך להמשך הדרך.אני רק מקווה שקיבלת פרטים מלאים מרוכב האופנוע ,זה הבסיס להמשך טיפול .אם לא קיבלת דאג לקבל רוכב האופנוע היה חייב לספק פרטים .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

מכתב רשום לבעל הרכב לנהג ולחברת הביטוח תובע את הנזק. מבהיר שנזקיך גדלים מידי יום

לא משלמים תוך X ימים שנקבת במכתב , עושה דו"ח שמאי ומגיש תביעה נגד שלושתם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...