Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כאשר אני מעביר את הבורר לסירקולציה פנימית מתחיל תקתוק שבא מהצד של הנוסע נשמע מהאיזור שמאחוריי התא כפפות.

כאשר אני שם את הבורר על מצב שבין אוויר חיצוני לסירקולציה פנימית אין רעש.

רק כאשר הוא על סירקולציה פנימית.

האם זהו סיפור יקר?

פתחתי את החלק מפלסטיק שמתחת למגבים ואני רואה את המדף רועד וקופץ כאשר הוא על סירקולציה פנימית.

האם יכול להיות שנכנס שם איזה עלה?

יש טעם להכניס פיה של שואב אבק?

אגב,

יש בית עגול מאחוריי התא כפפות שהרעש נשמע ממנו.

הבעיה שאני לא מוצא את הכלי הנכון כדי לשחרר אותה.

ידוע למישהו?

מדובר בקאוואליר 2003.

תודה.

פורסם

היית לי את אותה בעיה בדיוק,הלכתי למקום וישר זיהו את הבעיה,אמרו לי בהתחלה שהבעיה בכל הבקרת אקלים ואחרי זה שצריך לשים מפסק והתחילו לבלבל את המוח ולנסות לחלוב כסף,ואמר שהוא ינסה לעשות משהו,הוא פתח את תא הכפפות והוציא את החלק עם הגלגל שיניים,גלגל שיניים אחד נשבר ולכן כל הזמן עשה רעש כשהוא הסתובב ונגע בחלק החסר.

הוא פשוט פתח את החלק והחליף צד שלא ייגרם חיכוך,וכך נפטרה הבעיה.

עלה 150 שח עבודה וזהו...

פורסם

השאלה האם גם בקאוואליר זה יעלה 150 שקל או יותר? או אולי אפילו פחות.

הכל עניין של כמה כסף.

אם זה אכן 150 שקל אני אשקיע. גם 200.

אם מדובר על 500 ש"ח אני אשרוד בלכוון את המצב למצב ביניים בפיקוד.

פורסם

150 הבחור לקח לי עבודה,היה צריך להחליף את החלק המדובר של הגלגל שינים שמסתובב כאשר הסרקולציה מופעלת. במקום זה פשו החליף את הצד שהשיניים לא יגעו בחלק שנשברה השן. על החלק רצו כמה מאות,הכול נפתר כשהוא סובב את החלק ולקח לי רק על עבודה 150.

• תוכן חדש...