Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ביעוץ לרכישת רכב חדש וחסכוני כדוגמת הספארק

<<TIBURON>>
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לאחר ששוב פעם במהלך 5 חודשים אני עומוד בפני כניסה למוסך ונזק משוער של 4000 שקל, ( אגב היו כבר 3 קודמים כאלו), הוחלט פשוט לרכוש רכב חדש וחסכוני.

הרכב היחיד שקופץ לי בראש הוא השברולט ספארק, בעיקר בגלל הפרסום החזק שלהם ( מה שאומר שפרסום משתלם),

המבצע שלהם די מפטה והאבזור של הרכב מאוד מרשים.

אבל לפני שאני ניגש לסוכנות ולוקח אחת, הייתי מעוניין להתיעץ איתכם, גם לגבי הדגם הספציפי שהזכרתי וגם על מנת להחכים ולדעת מי הן המתחרות שלו והאם אחת מהן טובה ומשתלמת יותר.

בעקרון, הדרישות שלי מהרכב הן:

1. בטיחות, במיוחד לפעוט בן שנה וחצי

2. חסכוני בדלק - שישאף ל אחד לעשרים כמו הרכב הנוכחי שלי.

3. אמין, מאוד חשוב למרות שזה רכב חדש עם אחריות, אין לי זמן למוסכים.

4. מחיר קנייה, בשאיפה לנמוך ביותר אבל לא על חשבון שלושת הסעיפים הראשונים.

5. כמובן שזה דימיוני לדבר על זה בכלל, אבל שיהיה בעל הזיקה הגדולה ביותר לשמירת ערך/ שיפסיד כמה שפחות במחיר בתווך של 3 שנים.

רצוי שיהיה בעל גיר רובוטי, בעדיפות שניה ידני - אני משאר שבדרישות שלי קיים רק ידני

והכי חשוב- אפשרות מימון ותשלומים בדומה לשברולט ספארק

* אשמח גם לקישור של כתב מהארץ שמשווה בין הרכבים בסגמנט זה

תודה מראש לכל העוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הכי משתלם היום בקטגוריה הוא הקאיה פיקנטו אך מכיוון שיש רשימת המתנה של חצי שנה אז אני ממליץ לך ללכת על האחות הדומה הלא היא היונדאי I10 שנמכרת פה כבר כמעט 3 שנים בהצלחה. אם תפתח יד2 תראה שיש לא מעט אנשים שרוכשים את הרכב ומוכרים אחרי פחות משנה עקב אי התאמה לצרכים שלהם וזו יכולה להיות עיסקה מאוד משתלמת לך.

תעקוב אחרי המבצעים של כלמוביל, בחודשים האלה הם יוצאים למבצעים הקבועים שלהם כל שנה (טריידאין במחירון + מימון של ההפרש ללא ריבית).

השברולט ספארק גם תענה על הדרישות שלך (לא רשמת האם ידני זה בעיה כי לספארק אין גרסא אוטומטית/רובוטית), היא מאוד מאובזרת ומרווחת כמעט כמו היונדאי והקאיה. עד היום נמנעתי מלהמליץ עליה מכיוון שלדגמי שברולט האחרונים (אוואו, קרוז, אופטרה וכו') הייתה תכונה מאוד מגונה של להיות נורא נוצצים ומשתלמים באולמות התצוגה אבל אחרי שנה שנתיים על הכביש הרכב היה סובל משלל בעיות מעצבנות. על כל פנים נראה שהספארק לא סובלת מהבעיות האלו, הרכב משווק כבר שנה ולא שמעתי על דברים חריגים.

החיסרון של כל הרכבים שציינתי עד עכשיו הווא שעקב מנועיהם היחסית גדולים והגודל המאסיבי הצריכת דלק שלהם יחסית גבוהה למתחרות הבאות:

סיטרואן C1 אשר כבר לא משווקת, אחותה הפז'ו 107 וסוזוקי אלטו. מצד שני המתחרות האלה יהיו צפופות הרבה יותר, חלשות יותר ופחות שימושיות.

אני בכוונה לא מזכיר את הפיאט פנדה מכיוון שהבטיחות שלה פשוט דרגה אחת מתחת לכל המתחרות בסגמנט ובנוסף אחרי שהסתיים המבצע של המשביר המחיר שלה חזר להיות שערורייתי.

במידה וכל הרכבים האלה קטנים עלייך אז יש את הסקודה פאביה MPI ב-78K ש"ח ואת ה-206+ ב-70K ש"ח. אני אישית נמנע מלהמליץ על הסקודה מכיוון שהיה לי ניסיון רע מאוד אתה ובנוסף מחירי הביטוח שלה ודרישות המיגון יהיו מופרכות לרכב במחיר הזה.

הפז'ו היא עיסקה מאוד מפתה מכיוון שמקבלים הרבה פח יחסית למחיר ובכלליות הדגם הזה מאוד מוצלח אבל למי שבטיחות חשובה לו, אני חושב שלא צריך לבחור ברכב שתוכנן איפשהו בסוף שנות ה-90 ועבר שלל מתיחות פנים עד שהגיע למצב היום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...