Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עברתי ברמזור כתום והוא התחלף לאדום מילימטר לפניי שעברתי את הקו.

השוטר בניידת נתן לי 10 נקודות ואלף שקל קנס.

אני נהג חדש ולפי מה שהבנתי 8 נקודות זה שלילה.

השוטר נתן לי את כל המסמכים שנתתי לו (כולל רישיון נהיגה) ואמר לי סע בזהירות, שאלתי אותו מה זה אומר והוא אמר לי ש25 נקודות זה קורס נהיגה מונעת (אני כמעט בטוח שהוא לא שם לב שאני נהג חדש, למרות שכל הרישיונות היו אצלו והוא ראה)

השאלה שלי אם אני יכול לנהוג או שלא ? או שאני אמור לקבל משהו בדואר ?

זוהי עבירת התנועה הראשונה שלי.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מאוד מחמירים עם נהגים צעירים , שוטר יכול לשלול לך את הרישיון על אי עצירה ברמזור אדום.

אבל כל עוד הוא לא שלל לך את הרישיון אתה יכול להמשיך לנהוג. (אם כן תקבל מכתב בדואר רשום שבו יצויין שאתה צריך להפקיד את הרישיון שלך לתקופה של.. X זמן) אז תדע שאתה כבר לא יכול לנהוג מאותו הרגע שחתמת על המסמך, וברגע הפקדת הרישיון תתחיל תקופת השלילה(ככל הנראה לא יקרה , אם השוטר היה רוצה הוא היה יכול לשלול לך את הרישיון לחודש במקום).

פורסם

שוטר לא יכול לפסול רשיון על עבירה שלא מוגדרת כברת שלילה, לא משנה מיהו הנהג.

מי שיש לו סמכות להטיל עונש נוסף או חמור יותר על נהג חדש הוא בית המשפט ומשרד הרישוי.

נהג חדש שעבר עבירה חמורה עשוי להדרש לרישוי מחדש כשיבוא לחדש את הרשיון בתום השנתיים (רק תיאוריה או תיאוריה+טסט, תלוי בעבירה).

פורסם

תיקון , גם קצין משטרה בדרגת פקח ומעלה יכול.

ואי ציות למרמזור אדום מוגדרת כברת שלילה

טבלת עבירות תנועה חמורות לשלילת רשיון ל- 30 יום

אי מתן זכות קדימה במקום שהוצב בו שלט "עצור" או "תן זכות קדימה" או גם נסיעה ברמזור אדום.

פורסם

חשבתי שאולי שינו לאחרונה ולא התעדכנתי, אז הלכתי ובדקתי שוב

מהיכן הרשימה שלך? בחנ"א עבירת רמזור אדום אינה מופיעה ברשימת העבירות המאפשרות פסילה.

כל העבירות ברשימה הן עבירות שאין בהן ברירת קנס כמו שיש בעבירת רמזור אדום.

http://www.oryarok.org.il/webfiles/fck/File/hana_v2.62.pdf

פורסם
תיקון , גם קצין משטרה בדרגת פקח ומעלה יכול.

ואי ציות למרמזור אדום מוגדרת כברת שלילה

טבלת עבירות תנועה חמורות לשלילת רשיון ל- 30 יום

אי מתן זכות קדימה במקום שהוצב בו שלט "עצור" או "תן זכות קדימה" או גם נסיעה ברמזור אדום.

נהיגה כשברמזור אור אדום, אינה נכללת ברשימת העבירות שבתוספת הרביעית - סמכות לפסילת רישיון נהיגה ע"י קצין.

* אלא אם כן, העבירה היא על אי ציות לרמזור אדום בנסיבות מחמירות - הגוררת הזמנה לדין+10 נק'

(סעיפי אישום: 6739, 6741,6742) וזה לא המצב של "yonatan1129".

דרך אגב, Be roo, למיטב ידיעתי חנ"א העדכנית היא הגירסה 3.34 (דצמבר 2010).

פורסם

האמת שציינתי את זה מתוך אתר של עורך דין לתעבורה שמצאתי בגוגל. שטועה ובגדול.

אך לאחר בדיקה מעמיקה גיליתי שעל אי מתן זכות קדימה בצומת ניתן לשלול , לכן הנחתי שגם על רמזור אדום.

מה שכן מתברר שממשלת ישראל החליטה שהעונש הוא 1000 שקל קנס ונקודות, ולא שלילה על מנת שיכלו להמשיך ולגבות כספים ולמלא את קופת המדינה.

פורסם

כמו שאמרו פה - על העבירה עצמה 1000 שקל+10 נקודות בלבד.

לגבי ניקוד - 12 נקודות=קורס, 24 נקודות=עוד קורס, 36 נקודות=שלילה לשלושה חודשים.

לגבי סנקציות נהג חדש - אם אני זוכר נכון, העבירה הזו עשויה לגרור תיאוריה מחדש+שנתיים נוספות סטטוס נהג חדש.

זה תלוי במשרד הרישוי ובשאלה האם ההרשעה לפני או אחרי סיום ה"נהג חדש".

לפותח השרשור - כמה זמן נשאר לך עד סיום ה"נהג חדש"?

אם חודש-חודשיים אז הרווחת, שלם את הקנס ביום האחרון (או הלפני אחרון ליתר בטחון), אחרי שכבר יהיה לך ביד את הרשיון הקבוע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...