Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה במערכת ברכב ואני לא מצליח להבין איפה בדיוק הבעיה.

הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוזיקה פתאום כל הצד השמאלי של הקומפוננט (טוויטר+מיד באס) מתחיל להיות מאוד חלש ועמום לעמות הצד הימני ואפילו לפעמים מפסיק לנגן לחלוטין, מה שפותר את הבעיה זה הגברת הווליום לערכים די גבוהים ואז הורדתם בחזרה לערכים נמוכים יותר ואז הבעיה נפתרת אבל לא לחלוטין מכיוון שאז יש לכמה דקות רעשים עמומים מהטוויטר שמזכירים רעש לבן או כמו פצפצים.

בבדיקה שעשיתי כל החיבורים וכל הכבלים יושבים טוב במסילות שבהן הם עוברים והכל מחובר כמו שצריך ללא מגע רופף כולל החיבורים למגבר ולקרוס אובר.

חלקי המערכת הם: רדיו דיסק: אלפיין 9887R, קומפוננט: מורל הייבירד אוביישן בהברה פאסיבית, מגבר 2 ערוצים של פוניקס גולד מדגם רייבל (לא זוכר דגם מדויק), סאב: פירלס XXLS, מגבר מונו: JL AUDIO 250/1.

האם מישהו יכול לנחש או להגיד מה הבעיה?

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור והמשך יום נעים.

פורסם

צריך לבודד את הרכיב הבעייתי במערכת, לשם כך צריך לעשות קצת חילופים. אני מנחש שזו בעיה במגבר.

נסה להחליף בין יציאות המגבר, את צד שמאל תגביר על הצד הימני ולהפך. אם לאחר ההחלפה הניתוקים עוברים לצד הימני של הקומפוננט אז אפשר להבין שהבעיה במגבר או בר"ד. כדי לבדוק אם הבעייה במגבר או ברדיו צריך להחליף גם בין כניסות הRCA.

אם לאחר ההחלפה בין יציאות המגבר צד שמאל עדיין מתנתק אז אז הבעיה היא בקרוס או ברמקולים עצמם.

פורסם

הפכתי יציאות RCA והבעיה לא השתנתה, אני אנסה להפוך את החיבורים של הערוצים ולראות אם זה יעבור לצד הימני.

יש אולי עוד מישהו שיכול לעזור או שחווה בעיה דומה?

• תוכן חדש...