Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כמה דקות לאחר נסיעה מאומצת מאוד התערובת הופכת לעשירה - ממש כמו בהנעת בוקר,

סורק תקלות לא גילה שום דבר,

לחץ הדלק נשאר אותו הדבר - לא עולה אפילו בקצת,

ניסיתי לנתק את חיישן הטמפרטורה בשביל לבדוק אם יש שינויים ואם הרכב מגיב אותו הדבר,

אך כשמנתקים את החיישן ישנם שינויים משמעותיים - המנוע נשמע אחרת לגמרי, התערובת קופצת לעשירה וישנם באק פיירים מטורפים מהאגזוז,

1. במידה החיישן היה מזייף, סורק התקלות היה מגלה זאת?

2. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שברכב הנ"ל ישנם 2 חיישני טמפרטורה? אם כן היכן השני?

3. יכול להיות שהחיישן טמפרטורה מזייף כשהמנוע ממש מתחמם?? (נסיעה מאומצת)

לאחר כיבוי המנוע והמתנה של כמה שעות הרכב (רכב מתקרר) - התופעה נעלמת עד לנסיעה המאומצת הבאה,

יש למישהו רעיונות או כיווני חקירה?

תודה רבה לעוזרים,

פורסם

כמה דברים:

1. קצת מפריעה לי השאלה "האם יש לי באוטו שני חיישני חום" - אתה משחק באוטו כל כך הרבה, לא תעבור על ההיינס של הרכב או הסכימה החשמלית שלו ותבדוק אם יש לך שני חיישני חום מנוע או אחד? אתה משחק באוטו כל כך הרבה, זה נראה לי כמו פרט טריוויאלי ששווה לך לברר.

2. אתה כותב שהתופעה קורית אחרי נסיעה מאומצת - מה קורה בלי נסיעה מאומצת, מה קורה אם אתה נוהג בעדינות אבל המנוע מגיע לטמפ' עבודה?

3. אם אתה רוצה להאשים את חיישן הטמפ' התופעה צריכה לקרות כל פעם שחום המנוע מגיע לנק' מסויימת או אחרי פרק זמן מסויים. אם יש קשר לאופן הנהיגה, חיישן הטמפ' הוא כנראה לא האשם

4. מעבר לחיישן חום מנוע, הרכב שלך אמור להחזיק גם חיישן טמפ' אוויר של הAFM, אם יש לך מצב לבדוק שהקריאות שהחיישן הזה מוציא תקינות - זה יכול לעזור

5. האם נבדקה \ נשללה אופציה של חיישן חמצן תקול? יכול להיות שאחרי נסיעה מאומצת משהו שם משתחרר \ מקצר \ לא מתפקד כמו שצריך והמחשב מקבל מידע שגוי בנוגע לאיכות השריפה של התערובת...

את לחץ הדלק הייתי בודק אחרון = אלא אם יש לך תקלה או מחשב ששולט בלחץ הדלק - אני לא רואה סיבה שהוא ישתנה אחרי נסיעה מאומצת או בטמפ' עבודה שונות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היי, השאלה שלך מורכבת ומבדיקה עם האגף הטכני שלנו אני ממליץ לך להגיע למוסך המרכזי שמומחה בפתרון בעיות מסוג זה

וזאת בגלל שנדרשת כאן התערבות של מחשב רכב

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי,

אייל מסובארו

פורסם

לפי מה שנראה בפורום, אם הוא יגיע למוסך מורשה (אם כול הכבוד) אין להם מושג איך לטפל ברכב שמושפר בכזאת קיצוניות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
היי, השאלה שלך מורכבת ומבדיקה עם האגף הטכני שלנו אני ממליץ לך להגיע למוסך המרכזי שמומחה בפתרון בעיות מסוג זה

אייל מסובארו

מחחזק את dvirk11 ואם אני לא טועה . הוא נוסע עם ניהול חיצוני של האלטק .

פורסם

יכולים להיות המון סיבות.

אם אתה נוסע עם ניהול של האלטק,אז הניהול יכול להעשיר את התערובת בגלל תיקונים למיניהם מכמה סיבות:

טעינה שירדה,אולי בגלל החום בתא המנוע,אם התיקונים לא מכוונים כמו שצריך,התערובת תהיה עשירה מידי.

כמו כן,גם טמפרטורת אוויר גבוהה יכולה לגרום לתערובת עשירה יותר,אם התיקונים שלה לא מכוונים כמו שצריך.

יכול להיות מליון סיבות,תיגש לטיונר שיבדוק ויסדר לך את זה אחת ולתמיד.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אייל מסובארו

היי אייל,

למיטב ידיעתי כשמגיעים רכבים כאלו למוסך המרכזי הם בד"כ נשארים בחוץ....

הם לא מסתבכים עם רכבים כאלו שהקשר ביניהם לבין הסובארו המקורית הינו בערך רק הסמל :wink:.

אשמח אם תתקן אותי.

פורסם

הגיעו ימות המשיח !!!

סדנאות הרכב ומוסכי היבואן "רבים" מי יטפל ברכבים משופרים, כבוד !!!

.

.

.

הצעת פשרה שלי: רכבים עד 500 כ"ס - ליבואן, רכבים מעל 500 כ"ס - לסדנאות המתמחות :-P

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אולי הסמל נשבר, אולי זה הכפתור של המזגן.

כמו שאמרו מקודם הקשר היחידי בין המכונית הזאת למקורית זה הסמל.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אבל מה אתם קופצים על הבחור מסובארו, סך הכל הציע את עזרתו ותו לא, או שכיום גם זה לא מקובל.:roll:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...