Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בד"כ שזה נוגע למכוניות אם לא קיבלתי המלצה פה בפורום או מחברים קרובים אני נוהג להתרחק.

פה הסיפור מעט שונה, אמא קיבלה ואוצ'ר לדיבורית BT חינם (אני יודע שאין דבר כזה חינם) בסלקום וההתקנה היא במרכז ההתקנות של סלקום בחוצות המפרץ קריות.

כבר בתיאום התקנה ניסו לדחוף לי ב80 ש"ח סטאנד יעודי בוואקום למכשיר כי סירבתי לקדוח חורים לסטאנד ברכב.

מצחיק שסטאנד שכזה ניתן למצוא בדילאקסטרים ב5$.

שאלתי היא למי שהתקין אצלם דיבוריות BT

איזה דגם דיבורית זאת?

הם הולכים לעשות חורים כלשהם פרט לאלו של הסטאנד כדי לחבר רכיבים נוספים?

הרמקול יהייה של המערכת או מתקינים לי אחד באזור הנוסע?

תודה!

פורסם

אם הדיבורית לא FULL DUPLEX - אתה תחטוף שיגעון בכל פעם שמישהו ידבר איתך ויהיו לו רעשי רקע. (למשל מישהו שעומד ברחוב רועש)

המערכת תזהה כאילו הצד השני לא מפסיק לדבר ופשוט לא תוכל להשחיל מילה.

פורסם

ברכב של אישתי סלקום התקינו מוטורולה T-605, אבל זה היה לפני שנתיים.

ה-T-605 פחות טובה משמעותית מהבורי 9040 שיש אצלי ברכב שהותקן ע"י פרטנר (יכול להיות שסלקום גם מתקינים אותה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

על איזה דיבורית מדובר?

לרוב המוחות יש דבק דו צדדי והם מספיק קטנים כדי לא ליפול. ועדיף לקחת דגם שמתחבר לרמקולים של הרכב.

פורסם

לגבי הדיבורית מסכים, אולם היות והרכב לא שלי אני רק מוודא שההתנקה לא תיצור נזק מיותר לפנים הרכב.

מבחינתי עם תקציב מוגדל הייתי מתקין HU עם תמיכה בBT שימש גם כדיבורית.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מומחה בדיבוריות. אבל התקנתי לא מזמן דיבורית BT של חברת נוקיה,

אני לא מכיר את הדגם - אולי תוכלו להגיד לי איפה הוא נמצא בגרף של "עד כמה הוא מתקדם".

מדובר בדיבורית שמתחברת לרמקולים של הרכב, לא יודע לומר אם לארבעתם או רק לזוג הקדמי,

מכיוון שלי יש בגולף נכון להיום רק זוג רמקולים קדמיים מלפנים.

ההתקנה היא

ללא חורים

מדובר בגלגלת שהרקע שלה מסביב מחליף צבעים לפי מצב דיבור (מנוחה, שיחה פעילה, ניתוק)

ניתן לענות, לנתק, לערוך חיוג חוזר (ע"י לחיצה כפולה) להגביר ולהנמיך את העוצמה ע"י סיבוב ימינה ושמאלה של הכפתור.

איכות שמיעה דיי טובה, מאוד נוח לתפעול, היתרון הוא שאפשר לשמוע שירים באייפון דרך הנגן במכשיר ואפילו דרך היוטיוב (מאוד נחמד כשנזכרים פתאום באיזשהו שיר שבא לכם לשמוע).

בעיקרון הרמקולים ישמיעו את כל מה שהסמארטפון שלכם יהיה אמור להשמיע באותו הרגע, משיר צלצול וסרטונים.

חשוב להדגיש שזה לא מתקרב לאיכות של המערכת עצמה, אבל את התפקיד העיקרי שלה בתור דיבורית היא עושה ממש טוב.

בשורה התחתונה חצי דרך למערכת מולטימדיה, רק בלי המסך. כל מה שצריך מבחינת הסאונד כבר בפנים, דבר שדיי "מייקר" את הרכב והופך את הנסיעה ליותר אטרקטיבית ונוחה.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...