Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לכם לקרוא את נושא היבוא ש"אושר" בYNET

הבטחות הרשות לקיום מירוצים היו עוד בשנת 2007 2008 2009 2010 2011

זאב זאב

ישה רוצה שאברך וארפה, הנה בירכתי ותוך כמה שעות מתהפכת הקערה על פיה, על מה אברך הפעם ישה?

אגב לפעמים מגבינה מסריחה אפשר להכין מעדן ,תשאל את הצרפתים.(מדינה "מפגרת" בכל הנושא של מירוצי מכוניות ורכבי מירוץ)

מירוצי מכוניות

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דני ברך על כל התקדמות, גם אם ניתן לעשותה יותר טוב, ואל תרפה מלעשות אותה יותר טוב.

את העבר ואת העלומים אף אחד לא יחזיר , אז למה לבכות על חלב שהפך כבר מזמן לגבינה מסריחה. תרפה!!

ראיתי שאתה גם חלק מתוך הממסד - חבר בוועדה המייעצת ( מייעצת למה ולמי ? )

וכמו שנאמר " ואף על-פי-כן נוע תנוע "

מציע לכם לקרוא את נושא היבוא ש"אושר" בYNET

הבטחות הרשות לקיום מירוצים היו עוד בשנת 2007 2008 2009 2010 2011

זאב זאב

ישה רוצה שאברך וארפה, הנה בירכתי ותוך כמה שעות מתהפכת הקערה על פיה, על מה אברך הפעם ישה?

אגב לפעמים מגבינה מסריחה אפשר להכין מעדן ,תשאל את הצרפתים.(מדינה "מפגרת" בכל הנושא של מירוצי מכוניות ורכבי מירוץ)

לא מתהפך שום דבר ותקרא את מה שכתבתי.

תרפה לגבי העבר , ורוץ קדימה ולא בניוטרל.

התקנות לא שונו היום בבוקר.

כדי לייבא באופן אישי צריך להיות בעל רשיון לנהיגה ספורטיבית . קטן עליך.

וזאת ההודעה שיצאה לעיתונות

הפיסקה האחרונה לגבי הביטוח מעניינת

אור ירוק לנהיגה הספורטיבית ComK_PageTit.gif17/05/2011 ועדת החינוך והספורט של הכנסת אישרה לאחר דיונים ממושכים את תקנות הנהיגה הספורטיבית – הוראות בדבר יבוא כלי תחרותי וחלקי חילוף. התקנות קובעות הוראות לייבוא של כלי תחרותי שאינו טעון רישום רישיון לפי פקודת התעבורה וכן חלקי חילוף. התקנות החדשות מבדילות בין ייבוא אישי וייבוא מסחרי כאשר הייבוא בשתי הקטגוריות מותנה בהמצאת רישיונות מתאימים: רישיון נהיגה תקף בכלי תחרותי המתאים לסיווג הכלי התחרותי וכן אישור שהכלי המיובא כשיר להירשם ככלי תחרותי לפי תקנות רישיון תחרותי. בנוסף, על המבקש לייבא כלי תחרותי לא להפר מספר הוראות במשך שישה חודשים שקדמו להגשת בקשתו: ייבוא ללא בקשת היתר, השגת אישור על סמך מידע כוזב , אי דיווח על תקלה ואי פעולה בהתאם להנחיית הרשות המוסמכת

הוועדה הכריעה בסוגיה העוסקת בהגבלת מכירה של כלי תחרותי בייבוא אישי ואישרה איסור מכירתו במשך שלושה חודשים מיום שחרורו מהמכס, בכפוף לוועדת חריגים במקרה הצורך. זאת על מנת למנוע מהייבוא האישי להפוך למסחרי. סעיף נוסף שאושר בוועדה: הגבלת הרשות הרלוונטית במתן האישורים ל-14 ימי עבודה מיום השלמת הגשת כל המסמכים.

יו"ר ועדת החינוך והספורט, ח"כ אלכס מילר ציין כי לאחר חמש שנים של עבודה על התקנות, ניתן להעמיד את ישראל בשורה הראשונה יחד עם מדינות העולם המפותחות בתחום הספורט המוטורי. מילר ציין כי בעוד כמה חודשים יקיים ישיבת מעקב שתבדוק את התקדמות הרשויות בנוגע יישום החוק והתקנות.

יוסי ניסן, מנהל הרשות לנהיגה ספורטיבית במשרד התרבות והספורט הודה לכל השותפים בהעברת התקנות.

הרשות לנהיגה ספורטיבית מנהלת את כל נושא הספורט המוטורי ומעניקה רישיון נהיגה ספורטיבי, רישיון כלי ספורטיבי, רישיון למסלול נהיגה ספורטיבית וכעת גם אישור ייבוא לכלים תחרותיים וחלקי חילוף עבורם.

ניסן הוסיף כי כעת נשאר לעבור רק את משוכת הביטוח וכי הוא מקווה שהפגישה מחר עם חברת הביטוח הראל תניב פירות. עוד הוא ציין כי משרד הספורט עובד על מציאת מסלולים מתאימים לתחרות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ובינתיים סיימו היום כ- 30 נהגי ראלי לסוגיו מחזור ראשון של קורס רישיון נהיגה ספורטיבי.

הקורס שאורגן בביה"ס למאמנים של וינגייט ע"י התאחדות IRDA והמועדון המוטורי הישראלי 2010 היווה כיבוש עוד מכשול בדרך לתחרויות חוקיות.

נציג משרד הספורט העביר מבחן מסכם ולאחר מכן הועברו השלמות ענפיות (ראלי ספרינט אוטו/ראלי קרוס ואוטו גראס).

השלב הבא - רישוי הרכבים בשבועות הקרובים ובעזרת השם - נתחיל לטפל במכשולי הוצאת אירוע.

כל הכבוד לעופר שוורץ על הכנת החומר המקצועי לקורס בצורה מעולה ובמשך זמן קצר שעמד לרשותו השקיע שעות רבות ע"מ להוציא קורס מקצועי.

תודה גם לנציגיי וינגייט שנרתמו במאה אחוז מחוייבות להצלחת המחזור הראשון.

תמונות ופרטים יועלו בשרשור נפרד כמו גם פרטיי הרשמה למחזור הבא למי שפספס מחזור זה.

אלון

פורסם

ישה

ממתי אתה מאמין בציטוטי ועדות? ההוא בירך, זה בירך ,כולם מצטלמים והזוועה נשארת.

למה הביטוח היה צריך להשאר בסוף? בכתובים אוכיח שהיה ביטוח תקף עוד ב2006 וכמו כן סיכומים סופיים ב2009

לך תשאל מי שם רגליים ב2006 (לא יוסי ניסן) ומי התנהג ב2009 כמו טירון צייץ משפטים כמו תחרות חופשית,יהיה בסדר,סמוך

תסכים שנושא הביטוח היתה הסוגייה הראשונה שהיתה אמורה להפתר?.

זו לא שאלה של קטן עלי רשיון זה או אחר, אני קובל נגד המפלצת שקמה ,עם החטוטרת הזו? אמשיך להקרא נביא זעם

הנה עוד דוגמא לחלמאות

בוחן רכב תחרותי רשאי לבדוק מכונית מירוץ? רשאי,רשאי לנהוג אותה על מסלול כדי לתת לה אישור? רשאי ,אז למען השם תסביר לי איזה הגיון יש שאותו בוחן רכב תחרותי (שהוא גם נהג מירוצים מוכח,) צריך לעשות שוב קורס לקבלת רשיון תחרותי? אני קבעתי את השטות הזו?

מחדל רודף מחדל ,העיקר שרשות הספורט על שלל יועציה ובעלי התפקידים "קוצרים" הצלחות.

עוד לא דיברתי על המינוי הכי תמוה שאי פעם שמעתי בחיי ועל פסילת מועמדים טובים לתפקידים ברשות ללא נימוקים

אלא בהסתתרות של ועדות משנה(ללא שמות),אם זה לא היה עצוב הייתי כותב על זה מערכון

מירוצי מכוניות

פורסם

דני בהודעה מעליך של אלון יש התקדמות , קיבלו - מקבלים רשיון נהיגה ספורטיבי. עושים פועלים זזים בכיוון.

עם רשיון הנהיגה הספורטיבי , אפשר אפילו לייבא כלי תחרותי.

התקדמות.

מה נשאר ??

הא. הביטוח.

בוא נשמע מה היו התוצאות בפגישה עם הראל חברה לביטוח??

יש דיבור על יזם שהולך לארגן בקיץ מירוץ באילת שהצליח להתגבר על סוגיית הביטוח.

האם יש יסוד לכך או אמרו !!

תתעסק בהווה ובעתיד אמרתי . אמרתי.

היום בדהמרקר יש מוסף הוא נקרא חסמ - בה על כל התקיעות שצריך לעבור כדי לקבל היתר בנייה וכו'

הבירוקרטיה "במיטבה" שאפילו ראש הממשלה לא יודע איך לצאת ממנה.

אז בענף "עתיר סיכונים" כמו מירוץ רחמנא ליצלן , לא תהיה בירוקרטיה? תהיה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שחכתם רק דבר אחד - אתם חיים בישראל,

והמבין יבין! אם כל זה שאישרו חוק ימררו לכם את החיים עד למסלול, וזה כואב לי וחורה לי

כחובב ספורט מוטורי שחולם על קאפרי ספורטיבית

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

ממתין בציפיה דרוכה ובפה פעור לדבריו של דני לוי.

פרוייקט בנייה שצריך להספיק עוד להתחרות בו בשנת 2011.

האם תפור עבור מישהו??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האמת שבראלי רייד יש כמה כלים שנראים מוכנים להתחרות ביו"ל וחלק שכבר הוכיחו את זה

אין ספק שיהיה כיף לראות שוב את הנהגים שלנו מוכיחים בחו"ל ובמימון שיש פוטמציאל לספורט המוטורי פה בארץ

ויאללה שיתחילו לזרום קצת כספים ואז נראה דברים זזים

:wink:
פורסם

תסתכלו במסמך ה"וורד" על התנאים ואיך בוחרים את הזוכה...

הוא צריך להיות גם בונה רכבים עם עבר מפואר וגם מתחרה?

מפרסום עד להגשה - פחות מחודש!!!

ואני לפני שבועיים שאלתי את יוסי ניסן אם יש סיוע לספורטאים שיוצאים לחו"ל והתשובה - עדיין לא גובש, לא הזכיר במילה את הנושא.

אז למה יש לי תחושה שזה תפור למישהו?

בושה למשרד הספורט ובושה ליוסי ניסן.

בדבר אחד אין ספק - מישהו שם מרגיש מספיק חזק בשביל לקחת סיכון ולעשות כזה דבר...

יש לי תחושה חזקה שזה לא יעבור בשקט.

לרשות אין יכולת לקיים מירוץ בארץ, לא מתקצבת ספורטאים בארץ או כאלו שיוצאים מהארץ בחו"ל - אבל מצאה חצי מיליון ש"ח עבור שליחת רכב לתחרות בחו"ל... רכב ונהג. מי גם בונה וגם נוהג? מי בונה עבור נהג אחר? מי בנה רכבים בארץ בשנים האחרונות כשהספורט הזה לא היה חוקי? כלומר מי בנה רכבים לא חוקיים ועכשיו זה קריטריון שמסייע לו לזכות בחצי מיליון ש"ח מהמדינה?

המילה פלילי - כמעט ונפלטה לי מהפה. אני מקווה שמישהו עם ביצים יכנס פה לעובי הקורה. איפה הקוף (קופמן) של הספורט המוטורי הישראלי?

בושה, כבר אמרתי?

אלון

פורסם

והנה הצעה...

היות ויוסי ניסן לא יכול להביא לידי ביצוע מירוצים בארץ (לפחות לא בחמש השנים האחרונות ובמיליונים שהוציעה הרשות), היות ויש לו כל כך הרבה כסף לשפוך על נהג ורכב אחד בחו"ל,

אולי ישחרר הגביר חצי מהסכום הזה לטובת הספורטאים בארץ ונוכל כולנו לקיים אליפות ישראל בקפריסין.

האם זה בדיוק מה שהשרה לימור לבנת רוצה - ספורט מוטורי ישראלי מחוץ לגבולות המדינה?

ביזיון.

בצורה גלויה אני אומר לך פה, יוסי - כמו שתשמע ממני בצורה פורמאלית ביום ראשון בבוקר - תתבייש לך!

איזה ספורטאי מצטיין - אולימפי - עם מדליות - קיבל איי פעם חצי מיליון שקל מענק מהמדינה עבור תחרות???

מי??? שחר פאר? אורן סמדג'ה? מדליסטית הכסף שלנו? אם הם רואים את הבדיחה העלובה הזו עכשיו, הם מתפלצים, אני בטוח.

אלון

נ.ב.

מאוד מעניין אותי לדעת, אני היחיד שחושב שיש פה משהו לא בסדר? (אני וזה ששאל מעליי אם הכסף כבר סומן למישהו... גם לי זה מריח ככה). אלון.

פורסם

אלון, אני חושב שאתה קופץ בלי סיבה טובה.

אני יודע על לפחות 3 קבוצות מירוצים שמכינות את המסמכים לקול קורא.

כן, מדובר על רכבי רייד.

אני מזכיר לך שלפני כמה חודשים צוות "ליוגב" זכה מהשרה לסוג של פרס כספורטאים מצטיינים אחרי שחזרו עם הישגים יוצאים מהכלל מראלי דרך המשי.

גם בעבירות (קרואטיה טרופי) יש לנו צוותים ישראליים שמתחרים כל שנה (למרות שהישגים ספורטיביים ראויים לציון לא ראינו כבר כמה שנים)

אז למה לא לברך? למה לראות בזה מכרז תפור עוד לפני שאתה יודע מי בכלל ניגש אליו?

(וזה כשאני מסכים לכך שמדובר בלוחות זמנים קצת צפופים מדי, וזה באמת מעורר סימני שאלה לגבי המקצועיות של מי שכתב את המסמך)

אסף.

פורסם

ישה ממתין לתגובה?

הרי היא לפניך והזדרז גם מישהו לענות.

מכרז זה מבחינה טכנית אינו ניתן לביצוע,זה רק מראה ומוכיח כמה טיפשים יושבים ,מנהלים ומוליכים שולל את כל מערכת הספורט המוטורי ובראשם ה"יועץ" המקצועי

גם ה"יועץ" יודע היטב כי לבנות רכב בעלות של עד 500000 ש"ח לוקח לפחות 6 חודשים עד שנה לאותה רמה שמכוון משרד הספורט בכל הנוגע לתחרות בין לאומית מוכרת.

אני כבר לא מדבר על כך שתחרות מוכרת חייבת אישורים טכניים (פספורט טכני) של בוחני פדרציה בין לאומית.

האנשים היחידים בעלי הידע והנסיון לבניית רכבי מירוץ (לא ראלי רייד) זה ,נו נחש ישה ,ה"יועץ" והחתום מטה.

כל השאר (בלי לפגוע )מכוניותיהם לא עמדו במבחן טכני של תחרות בין לאומית.

הסרחון שיוצא מפה משווע לשמיים,לכן כפי הנראה יצטרכו להעמיד את כל נושא הרשות לבדיקה ובחינה למבקר המדינה.

והתלונה צריכה להתחיל מהיום הראשון בו פורסם מכרז ליו"ר רשות הנהיגה בספורטיבית.

אבל מי אני שילין? עד היום קולי היה קורא קול במדבר,נביא זעם קראו לי,רודף כבוד,אגו נפוח, אף אחד לא יכול היה להתמודד מקצועית עם אף טענה שלי,מניהול הרשות,בחירת מועמדים לא מקצועית לתפקידים כאלה ואחרים,מכרזים מסריחים מאינטרס (זו דעתי)

מתן הרשאות להתאחדויות קיקיוניות,הפרד ומשול בין ספורטאים,

אישית קצתי ומאסתי בגועל הזה לכן הרמתי את נס קפריסין בחזרה,ישה כותב לי להסתכל קדימה ולשכוח את העבר,צר לי ישה אני הרמתי מפעל חיים של 6 שנים שבו הקרבתי את מיטב שנותי לנושא (מדגיש,ללא תמורה) וכשאתה רואה איך הגולם קם על יוצרו כואב לך נקודה.

שיקומו כל אלה שהיו בטוחים שהרשות תפתור להם את הבעיה וירימו הם את נס ה"מרד" שישאלו הם את עצמם אם זה התינוק שפיללו לו.

תשלחו לי מברק לקפריסין אם "לא אזיע בחליפה" אענה לכם.

בהצלחה

וכל הכבוד לצוות המקצועי של רשות הספורט ,למנהל,ל"יועץ",למשפטנית",ולמומחה המסלולים (איש נחמד) מה הידע? אלוהים יודע.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...