Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

במעמד חידוש רשיון הנהיגה, גיליתי שיש לי קנס על עבירת מהירות(דו"ח מצלמה כנראה) משנת 2006 שלא שולם, ועל כן לא ניתן לחדש את הרשיון.כמובן ששום הודעת קנס לא הגיעה אליי במהלך השנים הללו .

שילמתי את הקנס (כולל ריבית פיגורים) על מנת לא לעכב את חידוש הרשיון ובו זמנית שלחתי מכתב רשום למשטרת תנועה בו אני מבקש לספק לי את צילום העבירה ואת הרשאות שליחת הודעת הקנס אליי.

אחרי 3 מכתבים רשומים ,כאשר מאחד הם התעלמו, לשני הגיבו, אך לא סיפקו את מבוקשתי ("התובע החליט לא לבטל את את הקנס בגלל שעברת עבירת תנועה ב2006 ?!:shock: .תשובה הזויה לחלוטין, לא קשורה במאומה לתוכן הבקשה ששלחתי.

לפני שבועיים שלחתי מכתב נוסף , טרם קיבלתי מענה כלשהוא.

אני חושב שאין להם את הצילום ואת האישורים על משלוח הדואר ולכן הם מתעלמים מהבקשה. היה לי סיפור דומה עם עיריית ת"א, אך הם שלחו לי את כל החומר לאחר פניה ראשונה תוך 3 שבועות.

האם ניתן לתבוע את הכסף ששילמתי בחזרה , בטענה של גבייה לא חוקית?( קיימים מספר פסקי דין בנושא.) ואם כן, מה התהליך?

למען הסדר הטוב - קיים סיכוי שביצעתי את העבירה, אך ב14 שנות נהיגה, מעולם לא ביצעתי עבירת תנועה הקשורה למהירות.

במכתבים ציינתי, שאין לראות את תשלום הקנס כהודיה בדבר העבירה , אלא הדבר נעשה רק על מנת למנוע עיכוב בחידוש רשיון הנהיגה.

תודה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
במכתבים ציינתי, שאין לראות את תשלום הקנס כהודיה בדבר העבירה , אלא הדבר נעשה רק על מנת למנוע עיכוב בחידוש רשיון הנהיגה.

תודה.

יש שורה מאוד דומה למה שכתבת על הקנס שאותו שילמת.

מי שמשלם את הקנס רואים בו כמודה באשמה בפני בית המשפט.

תנסה ליצור קשר עם מחלקת פניות נהגים אולי שם יהיו יעילים יותר ויפנו אותך לגורם המתאים.

*9666

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש שורה מאוד דומה למה שכתבת על הקנס שאותו שילמת.

מי שמשלם את הקנס רואים בו כמודה באשמה בפני בית המשפט.

תנסה ליצור קשר עם מחלקת פניות נהגים אולי שם יהיו יעילים יותר ויפנו אותך לגורם המתאים.

*9666

ל'

המשפט בכחול אינו נכון תמיד.

מי שמבקש ביטול הדו"ח , ומשלם, כדי לא לצבור קנסות לא נחשב כמודה.

במקרה שלך בו שילמת תחת מחאה, ומתוך לחץ , לא יראו בכך הודיה.

דרוש לראות את כל החומר הקשור לדו"ח, היה אמור להגיע אליך הדו"ח הראשון תוך 4 חודשים מיום ביצוע העבירה.

האם כתובתך הייתה מעודכנת כל הזמן , והאם אתה נוהג להוציא את הדואר הרשום הנשלח אליך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על זה בדיוק אני מדבר - שלחתי 3 מכתבים רשומים (אני שומר על כל הקבלות ואישורי המסירה -כל המכתבים נמסרו כמובן), בבקשה לשלוח לי את הצילומים הרלוונטיים (עבירת המהירות +אישורי דואר), אך טרם נעניתי.

בזמן המדובר לא התגוררתי בכתובת שרשומה במשרד הפנים (למדתי בעיר אחרת), אך כן הגיעו מכתבים לשם ונאספו ע"י.

השאלה היא, מה השלב הבא? בהנחה שגם למכתב האחרון ששלחתי (עברו כבר יותר משבועיים מרגע שליחתו) לא אזכה לתשובה הולמת.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...