Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעיה מוזרה שקרתה לי היום ואני לא יודע למה.

החלפתי את היונית חום ברכב אחרי שפרקתי כמה צמות שיהיה לי יותר נוח החזרתי הכל ופתאום הרכב נותן "דפיקות" בכל העברת הילוך עד שהגיר ניכנס למצב בטוח והאות N מהבהבת.

יש להזכיר שהמצבר היה מנותק יומיים מהרכב (לא נראה לי שזה קשור אבל בכל זאת.) , יש שמן לפי מידה בגיר וגם לפני זה הוא לא עשה בעיות כלל.

לפי מה שרשום בתמונה שצירפתי יכולים להיות כמה דברים אבל מה שאני חושד בו זה אולי פיוז כי היתה לי בעייה עם הקותב שם שאולי שרפו את הפיוז, אבל אני לא מוצא איפה הפיוזים של הגיר. אתם יודעים איפה הם נמצאים? אני יודע איפה הפיוזים האחרים אבל לא של הגיר.

חוצ מזה מה אתם חושבים שיכולה להיות התקלה?

תודה לכולם!

Untitled.png

פורסם

אני חושד באופציה האחרונה שרשומה בדף שהעלתה, חוסר תיאום בין ידית בורר הילוכים לבין המתג של הגיר כתוצאה מחופש של הכבל. יכול להיות שזז לך בלי ששמת לב בזמן הטיפול שעשית

פורסם

אבל ההילוכים כן עוברים כמו שצריך אבל עם מכה בכל העברה. אז מה זה קשור לבורר?

זה נראה כאילו הרכב לא מוריד את הסלד לפני העברת הילוך.

איפה החיישנים של הגיר נמצאים?

תודה!

פורסם

עדכון:

חיברתי את הרכב למחשב ונמצא ש input shaft speed sensor תקול.

המכונאי אמר לי איפה זה נמצא ופרקתי לבד בבית.

עכשיו השאלה איך אני יכול לדעת שהוא באמת תקול? אפשר לבצע בדיקת התנגדות או משהו? חוץ מלחבר אותו שוב. היה טיפה קרוזיה וניקיתי.

ומה העלות של חלק כזה?

תודה

פורסם

בדיקה חזותית ( אם נגרם נזק פיזי לחיישן/ לכלוך ושבבי מתכת )

בדיקת התנגדות הסליל

וקצר לגוף

בעזרת רב מודד

פורסם

צירפתי כמה תמונות של החיישן. אולי תוכלו לעזר לי בבדיקת ודאות שהוא אכן תקול.

יש לי מולטימטר אבל לא הבנתי איך לבדוק.

תודה.

IMG_8443.JPG

IMG_8444.JPG

IMG_8445.JPG

פורסם

אני לא יודע איך זה במיצובישי, אבל ברכבים אחרים שהיו לי, ניתן וצריך היה לעשות כיול לחישן מצערת לאחר ניתוק מצבר.

מרצף הארועים שתיארת, אני לא משוכנע שהחיישן פגום, אלא רק דרוש כיול.

איך לעשות את זה ברכבך, אני לא יודע. בשביל זה המציאו את גוגל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חיישנים כאלה לא מכיילים.

ואתה מכייל את המצערת ולא את החיישן. זאת אומרת שאתה מביא את הפרפר למצב חדש אחרי ניקוי.

• תוכן חדש...