Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט קווליאר 2003 (הדגם האחרון) נשמעו פיתאום דפיקות חזקות מכיוון תא הכפפות,לא ידעתי מה זה...שיחקתי במתגי המזגן האיוורור כדי לדעת מה זה בכלל...ואז שמתי לב שהקולות פסקו אבל אין לי בכלל מד קילומטר

מי המוסך שמתמחה בתיקון זול וטוב? (כי במוסכי החברה זה יקר לבטח...)

פורסם

לא נראה שיש קשר בין 2 הדברים.

אם במכוניתך יש מע' אקלים חשמלית, אז סביר למדי ששמעת רעש של מנוע סרבו שמפעיל את אחת הדלתיות של המע' לניתוב אויר

ולא סביר שתקלה כזאת תשפיע על מד המהירות.

האם יתר לוח השעונים פועל כרגיל.

מכון ספידומטרים זה המקום הנכון לתיקון מד המהירות.

בברכה - רפי לין

• ספונסר פורום
פורסם
באוו ספידומטרים יוכלו לאתר את הבעיה ולפתור אותה במחיר סביר. הם מתמחים בתיקון של לוחות שעונים מסוגים שונים, כולל זה של הקוואליר.
פורסם

אני לא יודע אם בשברולט קווליאר 2003 יש מערכת אקלים,ניראה לי שזה מיזוג רגיל,כשרכשתי את הרכב מהיבואן לא נאמר לי בקרת אקלים וסביר שאם היה היו מציינים זאת במפרט הרכב.

בלוח השעונים הכל תקין,חוץ מהמד הדגיטלי של הספידומטר. ואם אין קשר בין הרעש ששמעתי לבין המד הספידומטר האם אתה ממליץ לבדוק את הרעש (כי כרגע אין כבר רעש) ואיך ניתן לבדוק אם זה כבר לא קיים..

פורסם

את הרעש כנראה יהיה קשה לבדוק כי לא שומעים אותו יותר.

אולי זה היה רעש מהמאורר הפנימי של מע' המזגן.

תקן את מד המהירות וראה (ושמע) הלאה אם הרעש מופיע.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה על העזרה, אבל כשנסעתי היום אחר הצהרים פיתאום לבד חזר המד אוץ לפעול כאילו דבר לא קרה. אין לי הסבר לזה, ואני לא נגעתי בשום חלק ברכב. השברולט הזאת מוזרה...

• תוכן חדש...