Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני אמנם לא רוכש רכב אלא לוקח רכב מליסינג אבל אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי.

בסה"כ אני מעוניין ברכב מקבוצה D מבין הנ"ל. מדובר ברכב חדש בניילון שנת יצור 2010.

לכולם אותו מחיר חודשי ואותו שווי מס.

אני נוסע עם האוטו כ200 ק"מ ביום ויש לי הגבלה של כ1800 ש"ח לדלק בחודש (כנראה אעבור את המגבלה הזו ואוציא מכיסי את ההפרש). הדבר היחיד שאני יודע על ההבדלים בין הרכבים הוא בדרגת הזיהום שלהם (פחות חשוב לי).

יש משהו מעניין לדעת על הרכבים וההבדלים ביניהם שיעזור לי לבחור?

תודה וחג שמח!

פורסם

אי אפשר לקחת סקודה אוקטביה 1.2TSI? חזקה (ומהירה) בהרבה מכל הנ"ל, מרווחת מאוד (ולדעתי ויתר מכל הנ"ל). בגאז' ענק וכו'. מה גם שהיא חסכונית בה-ר-ב-ה מכל הנ"ל ולכן אולי תצליח להכנס למגבלה של ה-1800 ש"ח וגם אם לא - תוציא מכסך פחות על דלק

פורסם

קורולה תהיה יותר חיסכונית משתי האחרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק אופציות נוספות

הקוריאניות החדשות לא רעות כלל - יונדאי I30 \ קיה פורטה

גם האוקטביה אפשרות מעולה !

פורסם

אם יתרון של כ-15 אחוזים (מדוד) בצריכת דלק מדבר אליך ולא אכפת לך לקבל בשנת 11 רכב משפחתי עם 4 כריות אוויר אז

לך על הקורולה, בכל מצב אחר לך על ה-3.

אם האוקטביה גם זמינה אז היא תהיה חסכונית יותר בכ-10 אחוזים נוספים מהקורולה והיא תהיה האופציה המועדפת.

כל הנתונים מתייחסים לנסיעה משולבת ביחס ממוצע בין עירוני לבין עירוני.

פורסם

היי,

שלוש המכוניות טובות. הקרוז מאובזרת מעט יותר, המאזדה והקורולה הן מהנפוצות על כבישי ישראל. לבחור מביניהן כמעט בלתי אפשרי "על הנייר" שכן הן מאד דומות. ממליץ לבחון אותן בפועל – ולראות אם הן מתאימות לך ונוחות לך (תנוחת נהיגה, גודל תא מטען, מרחב במושב האחורי וכו').

כל טוב,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...