Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 97 1.6 פוקס ..

הבעיה היא שכשאני מתחיל נסיעה אז כשאני משחרר את הקלאצ' מתחילות דפיקות שנשמעות מהמכסה מנוע מצדו הימני קרוב למרכז (ככה לפחות לי זה נשמע) ככול שאני לוחץ יותר על גז אז הדפיקות נהיות יותר מהירות ואיך שאני עוזב את הגז הדפיקות מאטות את הקצב שלהם לאט לאט ... ואם אני לוחץ על קלאצ' במהלך הנסיעה הם נעלמות לחלוטין.. יש ימים שבהם אין פתאום דפיקות ..

אגב החלפתי כבר שתי תושבות גיר ואמרו לי שהקלאץ' שלי מחליק וצריך להחליף אותו וגם אמרו שאני צריך כיוון פרונט אז השאלה שלי מה מקור הבעיה ? תודה מראש .

פורסם

חוץ מהדפיקות האם מתלוות לכך גם רעידות? במידה וכן יש מצב כי קפיצי הקלאצ' כבר גמורים ואכן מה שאמרו נכון, צריך להחליף קלאצ'. האם הרכב מתקשה בסחיבתו? האם הטורים בשעון הסל"ד עולים בהאצה והרכב מגיב לאט ולא מותאם אליהם?

:)
פורסם

התיאור שלך מחשיד שיש בעיה בקלאץ'/בגיר אבל כעיקרון הרעש יכול להגיע מהרבה מקומות, כך שלא הייתי ממהר להסיק מסקנות.

אני מציע שתיגש למוסך שמכיר את הרכב הזה טוב, שישמע ויתרשם. מוסך שמכיר את הרכב ידע לזהות ע"פ הרעש בקלות מהיכן הוא מגיע.

אם אתה צריך המלצות למוסך תרשום מהיכן אתה בארץ ויעזרו לך.

פורסם
חוץ מהדפיקות האם מתלוות לכך גם רעידות? במידה וכן יש מצב כי קפיצי הקלאצ' כבר גמורים ואכן מה שאמרו נכון, צריך להחליף קלאצ'. האם הרכב מתקשה בסחיבתו? האם הטורים בשעון הסל"ד עולים בהאצה והרכב מגיב לאט ולא מותאם אליהם?

כן כל מה שאמרתה נכון יש גם רעידות וגם הרכב מתקשה בסחיבתו וגם הטורים עולים לפעמים לבד עד שההילוך נכנס

• ספונסר פורום
פורסם

לפי התאור שלך המצמד מחליק מאד ולכן אני מציע לך קודם כל להיכנס למוסך

כדי לאבחן את זה ,על הדרך גם ישמעו את הדפיקות שאתה מדבר עליהם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
לפי התאור שלך המצמד מחליק מאד ולכן אני מציע לך קודם כל להיכנס למוסך

כדי לאבחן את זה ,על הדרך גם ישמעו את הדפיקות שאתה מדבר עליהם .

כבר הייתי אצלכם לא מזמן והתקנתי תושבת גיר תחתונה גם ורון נסע על האוטו שלי ומה שמצחיק זה כשהוא נסע הדפיקות לא היו פתאום .. ושמתי לב שהדפיקות תלויות בזה שאם הקלאצ' משתחרר טוב וההילוך נכנס טוב , אם הם עוברים חלק אז אין דפיקות..

• תוכן חדש...