Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה תודה רבה על הבדיקה במאגר המשפטי. חבל שאין תוצאות.

המדידה היתה בין אבני סימון של ק"מ 77 ל 78, זמן המדידה 28.7 שניות.

שזה אומר 125.8 קמ"ש ו 120 לאחר הפחתה של 5 קמ"ש

עפ"י נוהל הפעולה של המשטרה בשיטת מדידה נדרש להפחית 5 קמ"ש, אם כי לדעתי הסטיה במדידה באמצעות הדבורה במוד ידני (בהנחה שהק"מ = 1,000 מטר) גדולה בהרבה מ 5 קמ"ש

אני לא מאמין שבמקרה שלי המרחק בין שתי הנקודות שונה בהרבה מ 1 ק"מ, אבל אני כן מאמין שהמדידה מוטה כלפי מעלה, כנראה מעיתוי הלחיצות הפעל/נעל של השוטר שהפעיל את הדבורה (אבל, לך תוכיח..)

הדרך היחידה להילחם בבימ"ש לתעבורה היא ע"י סעיפים טכניים. כמו, האם השוטר בדק שהמרחק הוא 1,000 מטר בסמוך לזמן המדידה ובאיזו שיטה...

את כל שאר הדברים שקשורים בתיאור המקרה והנסיבות מלמדים את השוטרים "לסגור" יפה בדו"ח, ולהמעיט בפרטים (פרט למשפט "קשר עין רצוף"..) כדי שיהיה קשה להפריך את אמינות השוטר ונכונות פרטי המקרה.

פורסם

ככל שאני יודע בקטע הכביש המדובר המהירות המותרת היא 100 קמ"ש.

20 קמ"ש מעל המהירות "מזכה" אותך בדו"ח על סך של 250 ש"ח + 0 נקודות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראה את הכחול כדי לראות שנותנים לרכב הנמדד לעבור טיפה יותר מקילומטר, גם זמן תגובה כאשר אצבעך כבר על המתג לא תהיה שניה לכל פעולה.

אכן יש הנחיות לביצוע מדידה, אך עדיין לא ניתן לבצע אותה במדויק.

נתתי דוגמא, מה יקרה לאותה מדידה במידה ומאחרים בשנייה בהתחלה ומקדימים בשנייה בסוף.

מדובר כאן בסטייה של 16 קמ"ש - רק מבחינת לחיצה על אותו כפתור "נעילה".

כאשר בסופו של דבר זה הקנס לנהג: 750 ש"ח (+8 נק') או 250 ש"ח.

פורסם
היום מותר שם 100

הדוח הוא מלפני כמה חודשים כשהמהירות המותרת עוד היתה 90

אם חלפו30 יום מאז קבלת דו"ח ולא ביקשת לבטלו או 90 יום ולא ביקשת להישפט נסגרה הדרך בפניך ללכת למשפט, אלא אם יש נסיבות מיוחדות שבגינן אתה מבקש הארכת מועד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לינק לפס"ד למעוניינים לקרוא.

http://www.nevo.co.il/psika_word/elyon/PADI-NA-3-682-L.doc

הדבר הכי עצוב שזועק מהפס"ד הזה היא העובדה שמשנת 1988 ועד שנת 2011 - עדיין לא העלו את המהירות המותרת במדינת ישראל (ה"עליה" של ה-10 קמ"ש ב-0.01% מהכבישים בארץ - היא חסרת משמעות וזניחה).

פורסם

שלחתי בקשה להמיר את הדוח באזהרה.

מאחר והתעלמו לגמרי מבקשה זו, בקשתי להישפט.

מועד לדיון יקבע בהמשך..

המטרה שלי היא להגיע להסדר טיעון לפני המשפט.

הסיכוי לנצח משפט תעבורה ללא עו״ד שואפת לאפס.

מאידך, שכירת עו״ד בשביל לזכות מעבירה של 750 ו 8 נקודות אינה כלכלית בעליל.

עדיף לי אולי לגרור את הדיון הראשון כמה שאפשר כדי שהנקודות יחזיקו ״יחיו״ כמה שפחות (נמחקות אחרי שנתיים מיום העבירה)

ממה שהתרשמתי מהפסק דין הארכאי עולה שבלי דעה של ״מומחה״ שיבדוק אם הק״מ הוא לא ק״מ מדויק, אין באמת סיכוי

ביהמ״ש עושה הכל כדי לסייע לתביעה להרשיע אותך

תודה לכולם על התגובות.

אדווח אם יהיו התפתחויות.

פורסם

היום יש דרכים "פשוטות" GPS

מדוד את מצבך באבן הראשונה ואח"כ באבן השניה וראה אם מדובר ב 1000 מטר או 900

כדי לעבור לאגף 250 ש"ח ובלי נקודות קרי 115 קמ"ש אתה צריך כי המרחק יהיה כ 915 מטר.

אם תמצא כי אכן המרחק הוא בקרבה לזה , תוציא מכתב לתובע , בסגנון הזה יקל עליך להגיע לעיסקת טיעון וזאת מבלי צורך להיעזר ב"מומחה" שיכול גם להיות חבר מומחה ל GPS.

אם שלחת מכתב ל המרה /לביטול , ומקווה ששלחת זאת בדואר רשום ,כל עוד שלא התקבלה תשובה לא אמורים לדון בבקשתך להישפט שגם אותה אני מקווה ששלחת בדואר רשום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למיטב ידיעתי ישנה הנחייה מזה למעלה מחצי שנה שלא לאכוף עברות מהירות עם הדבורה

בשיטה זו.

כדאי שתנסה להגיש בקשה לביטול הדו"ח או אף לברר את הענין טלפונית עם לשכת התנועה הרשומה

בדו"ח .

פורסם

עם קבלת הדוח שלחתי בקשה (בדואר רשום) לביטול/המרת הדוח באזהרה (אני עומד בקריטריונים)

משלא קיבלתי תשובה, ולא הצלחתי לקבל מענה אנושי בטלפון לאחר שבועיים של נסיונות - הגשתי בקשה להישפט.

מעניין שלגבי הבקשה להישפט, קיבלתי תגובה כי יקבע תאריך לדיון ואילו הבקשה לביטול/המרה כלל לא נענתה..

ובנוגע לכך כי כנראה קיימת הנחייה שלא לעשות שימוש בשיטת מדידה זו:

זה נושא קצת בעייתי, משום שההנחייה היא כנראה פנימית וככזו היא כנראה גם חסויה..

ביהמ"ש לא מתרשם מהנחייות פנימיות ובטח לא לטענה כזו ללא הוכחות..

במידה והשוטר החליט להתעלם מהנחייה פנימית - זו בעיה שלך.. מבחינת החוק, הדוח תקף.

אני יעשה נסיון מחודש לתפוס את יחידת התנועה.

האם מישהו הצליח פעם לתפוס בטלפון את יחידת התנועה "חוף" של המחוז הצפוני?

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

להזכירכם ביקשתי להישפט על דוח המהירות שניתן לי בהסתמך על השיטה המכונה "שעון עצר".

שלחתי כשלושה מכתבים בבקשה לבטל/לשנות את כתב האישום אך לא קיבלתי תשובה על אף אחד מהם.

(כל המכתבים נשלחו בדואר רשום אך לא נתקבלה אף תגובה - גם לא תשובה שלילית, פרט לתאריך למשפט שנקבע לי)

ביום רביעי האחרון היה צריך להיות המשפט.

הגעתי לביהמ"ש השלום בחדרה - והתיק שלי לא היה שם.

בירור במחשב המשטרתי שנעשה ע"י העוזרת של התובע העלה כי הדו"ח "לא קיים" שזה מבחינתם כאילו הדו"ח בוטל.

אני מניח שאחד המכתבים ששלחתי עשה את שלו, אם כי אין לי על כך אישור.

(במכתבים צינתי שבצעתי מדידה בקטע הרלוונטי והמרחק בין קטעי המדידה נמוך מ 1 ק"מ - דבר שהיטה כלפי מעלה את המהירות שנמדדה לי)

ליתר בטחון ניסיתי לחלץ איזשהו אישור בכתב - אך אף אחד שם לא הסכים להוציא משהו בכתב בנדון.

(גם לא אישור שנכחתי בביהמ"ש, למקרה שהדו"ח לא באמת בוטל ויחליטו פתאום לשפוט אותי שלא בפני)

פורסם

זוכר את שם התובע שם העוזר/ת שביררו במחשב, שם השופט שאליו הוזמנת.

אם כן כתוב לך היום מזכר ציין את כל הפרטים הללו ושמור עליהם.

אם השתמשת באמצעי חניה כלשהו שיכול להעיד שהיית בבירת הפלך חדרה היום, מה טוב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...