Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקחתי פורד פוקוס 2008 - יד ראישונה (רכב ליסינג של חברת היטק - שסיים 3 שנים) לבדיקה ב קומפיוטסט.

הבדיקה יצאה בסדרת חוץ מ:

1.מיתלים (אדום - 50%)

מיתלה אחורי ----- בדוק/תקן זויות מתלה

מיתלה קדמי ----- לתקן/לכוון זויות מתלה רעידות יתר

מערכת היגוי ----- לתקן/לכוון

צמיגים וגלגלים --- צמיגים שחוקים - אחוריים פגומים

2.בלמים (צהוב - 74%)

בלם חנייה --- לתקן/לכוון

בלמים קידמיים --- לפרק גלגלים לבדיקה

בלמים אחוריים --- לתקן/לכוון

(ראה קובץ)

לרכב 68000 ק''מ בהמחיר ה נדרש הוא 62000 ש''ח

השאלה, עד כמה הליקויים רצינים, וכמה יעלה לתקן אותם. שווה להשקיע?

תודה מראש

car_test.pdf

פורסם

הבדיקה נראית בסדר.

אם אתה קונה מחברה מוכרת הם אמורים לסדר את הדברים הבעייתיים, המינימום המתבקש הוא החלפת 4 צמיגים, כיוון פרונט והחלפת רפידות ודיסקיות בלם.

אם הם לוקחים את זה על עצמם זה נישמע כמו קנייה סבירה.

פורסם

בגלל שזה רכב מחברה, הם נותנים אותו במחיר הנחה (האם המחיר בסדר?)

אבל לא מתקנים שום דבר.

יש לך מוסג כמה יכול לעלות ה תיקון?

תודה

פורסם

אני אתן הערכה גסה מאוד:

צמיגים טובים (ולא הייתי מתפשר פה בשום צורה) יעלו כ 1500 שקל.

החלפת בלמים, דיסקיות ורפידות (גם כאן לא הייתי מתפשר) עוד כ-1000 שקל.

כיוון פרונט-סכום זניח יחסית.

סה"כ כ-3000 שקלים וזה בלי להחליף בולמים אם צריך.

בסופו של דבר זה המחיר של פוקוס מליסינג בשוק, אין פה איזה הנחה מאוד מיוחדת.

פורסם

צמיגים ובלמים – פשוט לתיקון/החלפה, ולא משהו שאמור לשנות לך מבחינת שיקולי הקניה (חשוב שחברת הליסינג ממנה אתה קונה תתקן את הליקויים הללו).

לגבי המתלים ומערכת ההיגוי – יותר מורכב, אך עדיין לא "קריטי" מבחינת יכולת התיקון. גם כאן חברת הליסינג אמורה לתקן את הליקויים הללו. ייתכן והחברה תציע לך הנחה נוספת בתנאי שאתה מתקן בעצמך/מקבל את הרכב במצבו.

המלצה שלי – עדיף לשלם קצת יותר ולקבל את הרכב תקין לגמרי במקום לרכוש אותו ולהתחיל להתרוצץ בין מוסכים.

בהצלחה :wink:

גיל מאוויס

פורסם
צמיגים ובלמים – פשוט לתיקון/החלפה, ולא משהו שאמור לשנות לך מבחינת שיקולי הקניה (חשוב שחברת הליסינג ממנה אתה קונה תתקן את הליקויים הללו).

לגבי המתלים ומערכת ההיגוי – יותר מורכב, אך עדיין לא "קריטי" מבחינת יכולת התיקון. גם כאן חברת הליסינג אמורה לתקן את הליקויים הללו. ייתכן והחברה תציע לך הנחה נוספת בתנאי שאתה מתקן בעצמך/מקבל את הרכב במצבו.

המלצה שלי – עדיף לשלם קצת יותר ולקבל את הרכב תקין לגמרי במקום לרכוש אותו ולהתחיל להתרוצץ בין מוסכים.

בהצלחה :wink:

גיל מאוויס

רק תוודא לפני כן שלא תקבל צמיגים סינים עלומי שם ואיכות, שזה ב99% מה שתקבל עם החברת ליסינג תחליף את הצמיגים.

• תוכן חדש...