Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום חיברתי את הרמקולים הקדמיים מדובר על K2P פוקאל.

עד עכשיו היה מחובר רדיו דיסק, 2 מגברים,רמקוליים אחוריים וסאב.

הכל היה עובד כמו שצריך בלי שום בעיה .

הקרוסים היו כבר מחוברים למגבר והטויטרים היו מחוברים לקרוס, הגיין היה על 0 לא שמעתי אותם בכלל.

אחרי שחיברתי את הקדמיים בצד ימין אני שומע קצר רק כאשר אני מכבה את הרדיו דסק.

הרמקולים עובדים מנגנים טויטרים עובדים, רק כשאני מכבה יש לי רעש של קצר כמו מכה כזאת בצד ימין.

אם אני מנתק את רמקול ימין ורמקול שמאל נישאר מחובר אין בעיה,

אם אני מחליף רמקולים הבעיה נישארת רק בצד ימין.

אם אני משנה במגבר את החיבורים עדיין בצד ימין יש בעיה.

אם אני מחליף קרוסים עדיין יש בעיה בצד ימין.

לא יודע מה לעשות השמח לעזרה, מדובר על רנו מגאן קופה שנת 2000

פורסם

סבבה אני יבדוק כבר מחר, עכשיו נגיד וכן עובר צד כאשר אני מחליף RCA אז מה הבעיה בכבל?

הRCA חדש מהקופסה היה מחובר אבל לא היה בשימוש.

אז מה עושים במצב שכן מתחלף צד מחליפים RCA?

תודה מראש מקס.

פורסם

תבדוק קצר על רמקול ימין הרי החלפת בין היציאות במגבר כך שאם שם הבעיה היא אמורה להחליף צד , הבדיקה נעשית בצורה הבאה : תנתק את זוג החוטים של רמקול ימין מהמגבר(תשאיר באוויר) ,כך נורת ביקורת שים על + קבוע של המגבר ותיגע בחיווט של הרמקול אם הוא יתקתק או המנורה תדלק יש קצר. בהצלחה דווח לנו מה קורה.

פורסם

תודה, מחר אני יבדוק...

פשוט משהו מוזר הכל עבד באוטו הישן הרבה זמן הרמקולים היו בצד אאר סי איי חדש, לא יודע איך פיתאום יש לי קצר, כל ההתקנה מותקנת כמו שצריך.

מקס.

פורסם

בדקתי את ארסיאיי החלפתי שיניתי, הבעיה נישארת בצד ימין...

הגעתי למסקנה שהקרוס הוא הבעיה כאשר חברתי אותו לצד שמאל וכשימין מנותק והיה קצר, סגרתי שאני הולך להחליף אותו, מגיע הבית סוגר את הרדיו דיסק ושוב קצר הפעם האחוריים...

המגבר מקצר?

מי מה מו לא יודע כבר.

הרס לי תחיים סה"כ בנאדם רוצה לשמוע מוזיקה באוטו בווליום גבוה :)...

פורסם

מצאנו את הבעיה, נישרפה יציאה אחת במגבר, מצאנו שערה של החיווט בתוך הקרוס וזה מה שגרם לקצר כנראה.

היום נזכרתי כמה התגעגעתי לסט הקדמי שלי K2P...

מקס.

• תוכן חדש...