Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהספקים כאלו עדיף להפריד בין המגברים לרמקולים לבין המגבר של הסאב.

לדוגמא מגבר 2 ערוצים לרמקולים ומונו לסאב.

או לחילופין מגבר 4 ערוצים רק לרמקולים, עם חיבור של הוופרים לזוג ערוצים, והטויטר+מיד לזוג הנותר.

תקבל שליטה טובה יותר בהספק שמקבלים הרמקולים, ותוכל לשלוט באיזון בינהם טוב יותר.

אבל תתחיל מבדיקת הרמקולים עצמם.

אח"כ תתאים להם מגבר, סאב וכן הלאה.

מתחדשת*

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברשותכם שאלה מעצבנת נוספת :)

נניח שאני משווה כרגע את שני הדגמים של ההיי-אנרג'י.

1. דגם 2WAY, ה-HSK 165

2. דגם 3WAY, ה-HSK 163

על מי מבין שני אלה הייתם ממליצים יותר, מבלי להתחשב במחיר?

האם דווקא על ה-2WAY הזול יותר?

פורסם

איזה רכב יש לך שאתה רוצה להכניס את המידים של הארץ במקום המקוריים ?

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם
ברשותכם שאלה מעצבנת נוספת :)

נניח שאני משווה כרגע את שני הדגמים של ההיי-אנרג'י.

1. דגם 2WAY, ה-HSK 165

2. דגם 3WAY, ה-HSK 163

על מי מבין שני אלה הייתם ממליצים יותר, מבלי להתחשב במחיר?

האם דווקא על ה-2WAY הזול יותר?

אתה לא משווה נכון!

בוא נגיד שיש לך תקציב 3K לסט קידמי.

עדיף להשקיע בסט 2 חלקים מסדרה גבוהה יותר מאשר לסט 3 חלקים מסדרה נמוכה יותר,כי ההתקנה ללא בניות לא תתן לך

לנצל את הפוטנציאל של סט 3 חלקים,במיוחד כשמדובר בהגברה פאסיבית!

לא תצליח לכוון את המערכת שלך,בהגברה דרך הקרוס,וזה ישמע כאילו כל אלמנט מנגן משהו אחר.

כדי לנצל את סט 3 חלקים,או שתגביר אותו אקטיבית (וזה יקר מאוד) או שלעשות בניות עם חישוב לנפחים,זוויות וTC,שזה עוד יותר יקר ומסובך!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

3 way פאסיבי ועוד במיקומים המקוריים של הרכב??????

בהתקנה פאסיבית, כדי להגיע לתוצאה טובה ואני כבר לא מדבר על מצויינת, ישנה עבודה עצומה בבניות, לפעמים גם בניות אסימטריות (כל אלמנט מכוון לכיוון שונה), נפחים מדוייקים. עבודה הדורשת הרבה זמן, ידע וניסוי וטעיה עד שתגיע לתוצאה משביעת רצון.

אם אתה מתכוון להשאר עם האלמנטים במיקומים המקוריים של הרכב, טוב תעשה עם תקנה סט 2 חלקים טוב.

אלי

כל זאת מעבר לעובדה שעד היום לא שמעתי סט 3 חלקים של הרץ שנשמע טוב. אבל זה טעמי האישי.

פורסם
אתה לא משווה נכון!

בוא נגיד שיש לך תקציב 3K לסט קידמי.

עדיף להשקיע בסט 2 חלקים מסדרה גבוהה יותר מאשר לסט 3 חלקים מסדרה נמוכה יותר,כי ההתקנה ללא בניות לא תתן לך

לנצל את הפוטנציאל של סט 3 חלקים,במיוחד כשמדובר בהגברה פאסיבית!

לא תצליח לכוון את המערכת שלך,בהגברה דרך הקרוס,וזה ישמע כאילו כל אלמנט מנגן משהו אחר.

כדי לנצל את סט 3 חלקים,או שתגביר אותו אקטיבית (וזה יקר מאוד) או שלעשות בניות עם חישוב לנפחים,זוויות וTC,שזה עוד יותר יקר ומסובך!

אני משווה איך שנוח לי להשוות.

התקציב לא מעניין אותי ולכן כל השוואה של "זה מול זה בתקציב נתון" היא אולי הדרך הנכונה לדיונים בפורומים אבל אותי היא לא מעניינת...

לא מדובר על סט 2 חלקים מסדרה גבוהה לעומת סט 3 חלקים מסדרה נמוכה! מדובר על אותה סידרה.

אני לא צריך לבנות שום דבר. הרכב מגיע במקור עם רמקולים 3 חלקים.

הכל נשמע טוב מאוד, גם עכשיו עם הגברה פאסיבית וגם קודם לכן ללא הגברה בכלל!

שום בניות, שום חישוב נפחים, שום זויות ושום time correction. לא יקר לא מסובך ולא נעליים, רמקולים סטוק של הרכב :)

כל מה שאני רוצה זה להחליף סט 3 חלקים X בסט 3 חלקים Y, כאשר X הוא הסט המקורי שהגיע עם הרכב, ו-Y הוא סט חדש שהמטרה שלו היא להישמע חזק יותר, טוב יותר ולהגיע לעוצמות גבוהות יותר עם סאונד נקי יותר ללא רעשים וללא עיוות.

אני לא מחפש להמציא את הגלגל, אני לא מחפש לבנות שום דבר, לא מחפש להתחיל להגביר כל אלמנט בנפרד ובטח שלא להתחיל לשחק עם הזויות של האלמנטים (????).

מבחינתי לקחת את הרמקולים הנוכחיים שלי ולהחליף אותם בסט 2 חלקים זה שינמוך.

אני לוקח סט 3 חלקים נפלא והופך אותו לסט 2 חלקים. מה הקטע? סתם לשפוך כסף? אני מעדיף במצב כזה להישאר עם המקור וזהו.

אולי אני לא מבין גדול, ואולי אני אפילו טיפש גמור, אבל אם יש שני סטים מאותה סידרה, כאשר אחד מהם הוא 2 חלקים והשני הוא 3 חלקים במחיר יקר יותר, מבחינתי הסט השני הוא בהכרח טוב יותר.

לא הצלחתי לחשוב או לקבל פה שום סיבה הגיונית למה שזה לא יהיה נכון. :shock:

ביקשתי המלצות לסטים 3 חלקים בערך באיזור המחיר של 2,000 ש"ח, שיהוו שידרוג לסט המקורי שהגיע עם הרכב שלי.

בינתיים כל התשובות שקיבלתי היו "סט 3 חלקים זה גרוע, קח 2 חלקים".. לא רוצה 2 חלקים!

אני מצטער אם אני נשמע תוקפני, אני פשוט מנסה להעביר את הנקודה שלי..

ברור לי שיש אנשים שיעשו אחרת ממני. ברור לי שיש אנשים שאם אני אגיד להם עכשיו שכל המערכת הזאת גם מחוברת ל-HU המקורי עם מנחת - יחטפו דום לב...

אבל זאת הבקשה שלי.

מי שמעוניין לעזור ולהציע הצעות לסטים 3 חלקים, אני אשמח.

תודה :)

נ.ב.

להוא ששאל איזה רכב - ג'טה קומפורטליין. RCD 510 עם קומפוננט 3 חלקים מקדימה וקומפוננט 2 חלקים מאחורה.

פורסם

סט קומפוננט 3WAY ב-2000 שח זה סט בסיסי שלא הייתי מעדיף אותו בהכרח על פני מה שיש לך עכשיו.

אם אני לא טועה הסט 3 חלקים שיש לך עכשיו הוא סט בסיסי שמיוצר ע"י GERMAN MAESTRO

שזו חברה גרמנית מכובדת ,כך שאם אתה מעוניין להתעלות על הסט הנ"ל אתה צריך יותר תקציב.

הייתי הולך על DLS UP36I

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_71

פורסם

גם לי יש ג'טה ולדעתי לא יהיה לך מקום למידים לכן תצטרך לעשות בניות למידים ולכן עדיף לך להשקיע בסט 2 חלקים טוב מסט 3 ממוצע.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

לא הבנתי איך לא יהיה לי מקום אם כרגע כבר יש שם כאלה... :?

שזו חברה גרמנית מכובדת ,כך שאם אתה מעוניין להתעלות על הסט הנ"ל אתה צריך יותר תקציב.

הייתי הולך על DLS UP36I

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_71

אתה צודק, הסט המקורי הוא לא רע בכלל.

לדעתך ההרץ היי-אנרג'י לא יהוו שיפור משמעותי מולו?

מה המחיר של ה-DLS האלה?

תודה

פורסם

כי זה מה שאני רוצה.

כמו שיש אנשים שרוצים מכונית עם 2 מושבים למרות שהיא לא בהכרח תהיה טובה/יפה/נוחה/מהירה יותר ממכונית עם 5 מושבים.

אני רוצה להחליף את הסט 3 חלקים שלי בסט 3 חלקים אחר.

ביקשתי המלצות לדגמים.

את השיקול האם זה שווה או לא, אני אעשה בעצמי :)

תודה :)

פורסם
לא הבנתי איך לא יהיה לי מקום אם כרגע כבר יש שם כאלה... :?

לדעתך ההרץ היי-אנרג'י לא יהוו שיפור משמעותי מולו? יהיה שיפור אם כי לא כזה ששווה את ההשקעה לדעתי.

מה המחיר של ה-DLS האלה?

בין 3-3.5 אלף שח.

תודה

מציע לך לברר מחירים על הסט הנ"ל בארט סאונד

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=68

הייתי מברר גם מחירים למגבר 4 ערוצים HERTZ EP4X

וסאב הרץ ES300,זה יהיה שילוב טוב.

פורסם

אולי אני לא מבין גדול, ואולי אני אפילו טיפש גמור, אבל אם יש שני סטים מאותה סידרה, כאשר אחד מהם הוא 2 חלקים והשני הוא 3 חלקים במחיר יקר יותר, מבחינתי הסט השני הוא בהכרח טוב יותר.

לא הצלחתי לחשוב או לקבל פה שום סיבה הגיונית למה שזה לא יהיה נכון. :shock:

נכון, השלושה חלקים טוב יותר.

השאלה העיקרית היא אם תוכל להביא את הפוטנציאל שלו לידי מיצוי.

עצם העובדה שקיים כרגע סט שלושה חלקים, לאו דוקא מחייב שרמקולים אחרים יכנסו לאותם מקומות Built-In, והנפחים שקיימים יהיו אידיאליים עבורם.

אם אתה אומר שהתקציב לא בעייתי, אז לך על הכל:

סט 3 חלקים שישמע לך הכי טוב.

שדרוג הגברה ו/או מעבר להגברה אקטיבית עם מעבד קול.

בידוד אקוסטי בדלתות הקידמיות.

בניות קאסטום עבור המיד והטויטר, כדי לקלוע לטעם שלך באיך שאתה אוהב לשמוע את המוזיקה.

נכון שהתקציב עכשיו קפץ פי 5 או יותר, אבל התמורה תהיה בהתאם.

מתחדשת*

• תוכן חדש...