Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם בקנייה מליסינג זכותי לקחת את הרכב לבדיקה בכל מקום?

eran_k
שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

דרך אגב, אני מניח ש"סוגרים" עם חברת המכירה שליקויים בבדיקה יתוקנו על ידה או יבואו לידי ביטוי במחיר

אם הם אמורים להיות מתוקנים על ידה,איזה בטחונות אני מקבל שהם אכן מתוקנים לשביעות רצוני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי רכב מלובינסקי טרייד לפני שנה.

מי שמכר לי את הרכב, זה קובי (אחראי המכירות, לדעתי).

לקחתי את הרכב לבדיקה בראשון לציון. מי שבא איתי לבדיקה זה נהג, עד ליציאה מהמגרש הוא לא ידעה לאן נוסעים.

כל מה שהופיע בבדיקה זכה להתייחסות - אני אפרש:

היה חלק שתוקן מחוץ למוסך מורשה היבואן : צמיגים, פנס, וישרים.

חלק אחר תוקן במוסך (התיקון הופיע בתדפיס של כל היסטוריית הרכב - את הניירת הזאת מקבלים במעמד הוצאת הרכב לאחר התשלום).

והיה חלק שנבדק במוסך ונמצא תקין (מצמד הקלאצ') - גם כן הופיע בתדפיס (נבדק).

חשוב מאוד - תוודא טוב בעצמך, שאת כל הדברים הקטנים באמת יתוקנו (את מה שאפשר לעשות מחוץ למוסך).

רק דבר אחד - רשמת שאתה מעוניין בטרייד.

לא ציינת איזה רכב יש לך עכשיו, אבל בלובינסקי טרייד לא מקבלים כל רכב , לרוב הם אומרים שהם לא מתעסקים עם זה ויכולים להזמין \להפנות אותך לסוחר.

אלא אם מדובר ברכב מבוקש מאוד עם נתונים טובים מאוד.

שים לב, האחריות שהם נותנים אתה לא יכול להפעיל בכל מוסך מורשה פיג'ו\סיטרואן, לדעתי רק במוסך "שרודר" ב"ב (ליד קוקה קולה).

יש כאן מישהו שקנה מהחברה הזאת לאחרונה (אבל לא מסניף פ"ת), הוא רשם חוות דעת (לטוב ולרע):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=359898

אני אישית, אם יימצא אצלם רכב במצב מצויין, בהחלט אשקול לחיוב קניה חוזרת מלובינסקי טרייד (הרכב אצלי שנה ו 4 חודשים, ונסע קרוב ל 35 אלף ק"מ)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...