Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיר הרובוטי ב C4 פיקאסו - האם באמת נורא?

eran_k
שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני בחיפושים אחרי C4 פיקאסו, בחברות הליסינג רוב הרכבים בעלי גיר רובוטי, לא נהגתי עוד על הרכב הנ"ל.

אבל תמיד המשפט הראשון של אנשי המכירות הוא "רק שתדע שמדובר על הדגם הרובוטי"

מה כל נורא בגיר הזה? האם יש לו חסרונות לעומת גיר אוטומטי קלאסי? האם יש לו יתרונות? האם הוא צריך להיות סיבה לא לקנות את הרכב בגללו?

תודה

ערן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיר הרובוטי ב- C4 לא רע בכלל. גיר רובוטי מאד מקובל באירופה בשנים האחרונות.

בארץ יצא לגיר זה שם רע בעקבות הגיר הרובוטי הלא מוצלח במיוחד של הטויוטה קורולה, שפעולתו הייתה לא חלקה, קופצנית ולא נעימה. לגיר רובוטי יתרונות רבים על פני גיר אוטומטי רגיל (בעיקר בצריכת הדלק).

עם זאת, מעבר ההילוכים פחות "חלק" מגיר אוטומטי רגיל.

ב- C4 פיקאסו הגיר די מוצלח, פעולתו חלקה ומניסיוננו עם הרכב הזה (ולקוחות ששכרו אותו) – אין איתו שום בעיה. הוא לבטח לא אמור לגרום לך לא לרכוש רכב טוב כזה.

מקווה שעזרתי,

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי. מצטרף לדעת קודמי. הנסיעה בגיר הרובוטי בסי 4 מהנה ודי חלקה. צריך כמובן להתרגל,זה שונה מגיר אוטומטי. יחד עם זאת, מכיוון שמדובר בגיר עם מצמד אחד ולא כמו זה שמותקן בפולקסווגן, הנסיעה תהיה פחות חלקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב העבודה שלי כבר יותר מ3 שנים נסע כבר 100 K , קיבלתי אותו חדש.

התלבטתי בן האוט AL4 לרובוטי את האוטו נתנו לי באותו מחיר אפילו הציעו GPS מתנה בזמנו.

החלטתי לבסוף לרכוש את הרובוטי.

הרכב מצויין אין מה לדבר , קצת עדין לטעמי !! לא שהתקלקל הרבה או משהו כזה , רק הרגשה כללית.

הגיר מצויין תורם מאוד לביצועים שלי זה ה2000 לא החדש עם הטורבו , הרכב נוסע מצויין מגיב מהר מוריד הילוכים בזמן קצת מושך הילוכים בעיקר בעליות , יש קצת הרגשה של מעבר בין ההילוכים כאילו אתה נוסע בידני שמתרגלים לא מפריע.

בסך הכל רכב נהדר מפנק מאוד מרווח לעומת המתחרים , מאובזר בדגם המפואר .

הגיר הרובוטי זה היתרון ברכב הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...