Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני עובדת במקום מסויים ומשתכר משכר בסיס ועמלות ממכירות .

השכר החודשי שלי הוא גבוה יחסית , 5 ספרות לצורך העניין , אבל בתלוש משכורת הבסיס הוא נמוך מאוד

ושעת עבודה מופיע לפי 12.63 ש"ח .

אין לי תלונה לגבי המשכורת , אלא לגבי האופן שבו הדברים משולמים . כמו כן זה גם פוגע בפיצויים לדעתי .

האם יש מישהו שיכול להסביר לי את העניין החוקי ? האם זה חוקי? האם זה יפגע בי בעתיד?

תודה מראש.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לפי חוק העבודה, מעסיק חייב לשלם לך שכר מינימום ולא פחות מזה. אפילו אם אתה בתור עובד מסכים לעבוד בפחות, למעסיק אסור לשלם פחות ממינימום.

דבר שני, חישוב הפיצויים בעתיד מתבצע מול שכר הבסיס שלך. בונוסים, נסיעות וכל מיני הטבות כאלה ואחרות לא משחקות כל תפקיד בעת חישוב פיצויים, דבר שיכול להקטין את הסכום הפיצויים שלך.

אם טוב לך במקום העבודה שלך, תנסה לדבר עם המעסיק שלך שיסדר את העניין הזה בתלוש ובזה נגמר הסיפור.

במקרה ואתה לא מרוצה ואתה מעוניין לעשות מזה קצת בלגן, אתה מוזמן לשלוח למעסיק לך מכתב התראה דרך עו"ד, שיסביר טוב טוב את חומרת המעשה של המעסיק, הרי זה מתבטא בתור הלנת שכר.

בתור ראייה לדברים שלך, יש לך את תלושי המשכורת ששם מצויין במפורש שאתה משתכר כ13 ש"ח לשעה.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...